Месец юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная!

• 22 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • София
О, Зори... съжалявам! Бог да го прости  Cry.

Аз нищо не съм подготвила за моето другарче - тези дни нямам много свободно време  Confused. Надявам се до края на седмицата да намеря, защото колкото повече гледам списъчето му с книжки, толкова повече колебания ме обземат  Mr. Green.

# 61
  • Пловдив
Стига де, защо толкова млади животи си отиват без време  #2gunfire не мога да се примиря, не искам да го приемам за нормално  #2gunfire до кога държавата ни няма да направи нищо за хората с коварни заболявания, до кога хората от народа ще отделят лев-два от скромните си доходи за да се включват в каузи за живот?!?
Зори, съжалявам,
Скрит текст:
нека Сава да е на едно по-хубаво място, май и той остави една принцеска без баща...
Иначе да страничката
Скрит текст:
е в помощ на Бети от Кюстендил, която се бори с левкемия
https://www.facebook.com/groups/204350879772745/

Точица, да споделяш да си записваме ние тук с тефтерите където сме  Blush

# 62
  bouquet
Благодаря за хубавата нова тема  Hug

# 63
  • ГОре на черешата...
Добро утро  bouquet!
Казвам"дзак" и отивам да готвя за майстора Grinning.

Деси,
Скрит текст:
По темата имам много какво да напиша Confused...например това, че Сульо и Пульо имат право на балнеолечение и рехабилитация по НОИ, но аз - не, за мизерните пенсии, за бюрокрацията по болниците, за скъпите лекарства и тяхната липса, за чувството, че на никого не му пука за теб, а си просто една статистика, за...май е най-добре да теглим по една майна и до там...

# 64
  • на североизток от Рая
 Добро утро!

Мариетка да бяга към кухнята, че и сили събирай, довечера ще имаш активна дейност по маси  и плотове, трябва да прережете лентата както си му е реда. Simple Smile С какво ще нагостиш майстора? Торта?!

Кифче, как си, мила?

Аз днес ще имам инфо кога да си чакам плота. Майсторите ще го почват, да видим кога ще ме зарадват с монтаж.  Party

Гигова, как сте днес? Как мина нощта ви? Вики как е?  Heart Eyes
 Тук отново е мрачно, че и студен вятър духа, нямаме късмет на лято тази година.

Днес дали ще има момиче с подарък?  Simple Smile

bouquet

# 65
  • на североизток от Рая
 Честит имен ден на празнуващите днес!   bouquet

Май няма Марина в темата, но пък може да имате роднини с това хубаво име. Да са здрави и с късмет!

# 66
Нелче, благодаря  Hug Добре съм, отивам да ми вземат кръвчица  Simple Smile

Хубав ден на всички от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 67
Добро утро и от мен! Изпратих книгата. Поема пътешествие на изток към целта! (но аз живея на запад, така че на изток ми е почти цяла България Simple Smile). Надявам се да зарадва получателя си.

Слънчев и успешен ден на всички! Честит имен ден и от мен на празнуващите!

# 68
  • Пловдив

"Всичките ни действия имат своите последствия. Каквото сторим другиму, в крайна сметка ще се върне при нас. Затова е най-добре винаги да се ръководим от доброто." - Йехуда Бърт.

Добро утро, пия кафе, тук е слънчево, но все още не е топло. Дано никъде не е валяло тази нощ.

# 69
Добро утро Hug

Зори
Скрит текст:
съжалявам за момчето Sad Лека му пръст Flowers Rose Flowers Rose

Аз почнах пак с детективските размишления smile3530
1. Не съм другарче на Петяя, защото нямам автор мъж.
2. Не съм другарче на Точица, нито на Елинка, защото съм на юг.
3. Ясно е, че не съм другарче на Нели.
4. Не съм другарче на моето другарче.
Остават 12 за разнищване Thinking

Цитат
... всички се радваме, дори само дето си имаме другарче за което да помислим, а и някой за нас да мисли!
smile3521

При нас пъ е слънчево и жега от сега. Изпращам ви по мъничко и на вас sun  Nature Sunny   Hug

# 70
  • София
Аз съм хепи, благодаря за палцестискането  Heart Eyes Hug!

# 71
  • ГОре на черешата...
Вени, браво  bouquet!

Кифче, дано всичко е наред с показателите Hug!

Нели, за съжаление нямам възможност за торта. Снощи не можах да заспя от вълнение, а тази сутрин кукнах в 5 Crazy. Погледнах към мъжО, ма викам ай да не го изтощавам, да има сили за довечера Mr. Green...

Изпратих книгата. Поема пътешествие на изток към целта!

154uu

# 72
  • Benelux / Varna
Аз съм хепи, благодаря за палцестискането  Heart Eyes Hug!

Ааа това вече е една хубава новина!!!
Стигаме до извода, че палците и положителната енергия и мислене води до успехи!!!

Скрит текст:
Деси, ще говоря с момичето, което се занимаваше с книжките , евентуално да ги прехвърли по някакъв начин за да отидат вече за каузата на Бети. Да , остана една малка и сладка принцеска без татко. Cry

Искам да попитам, тук има доста почитателки на Филипката, " Шутът на кралицата" хубава ли е?

И аз като Kosty, смалих кръга на заподозрените ми другарчета до 11, днес сигурно ще отпаднат и още от списъка  Wink

# 73
  • София
Зори, на мен" Шутът на кралицата" не ми хареса.

# 74
  • на североизток от Рая
 Аз ходих до библиотека, върнах се, сега се чудя какво да измисля. Прави ми се някоя щуротия, ама освен да яхна колата, не се сещам за друго.
Скрит текст:
Щерката не дава, пази ми живота.  Laughing

Сливче, гледам едни момиченца пред блока как весело играят и се сетих за теб.  Hug Играят на "Вещице, какво готви днес?".  Imp

Общи условия

Активация на акаунт