Месец юли е към края, кое е моето книжно другарче скоро ще узная!

• 22 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
  • Сред лисици
Да, и аз така, приготвям се, вълнувам се  Flutter. Нара, със сигурност ще се познаем, нали Laughing?  Като видиш да се задава една забързана, завеяна, по къси гащи и ризка - е, те това съм аз Mr. Green. Ти си забележителна и прелестна , няма да те объркам. А и Аричка ще ми служи за ориентир.
Видях семейството на Нези в албумчето, много хубави са всички. Снахичката - чудна и тя!
Нели, разказвай всичко което ти е на сърце, нищо не разваляш. Hug Аз пък ходих до селото на моите баба и дядо, докато бях при родителите си. Баба и дядо отдавна ги няма, но всичко си е е както когато бяха живи, само където къщата е празна, а двора все по-тревясъл Confused. От прозореца на колата отдалеч мярнах и бившата ми класна от гимназията. Видя ми се много остаряла. И тъжна. Беше хубава жена, прекрасен учител. Вече е пенсионерка и живее в същото село с двете си сестри. И трите не са се омъжвали и нямат деца. Докато работеха живееха в различни градове. Сега и трите изживяват старините си в бащината си къща, както когато са били деца. Съдба.

# 691
  • София
Весело да си изкарате на срещата  Hug
Цял ден тичах.Събирах багажи,чудеса.На всичкото отгоре сега от 16.00,трябваше да сме и на един детски рд,и преди малко ММ се обади,че се е счупила колата.Някакъв ремък на не знам си какво Rolling Eyes
Някакъв приятел го уреди да мине бързо на сервиз.Ужас.Добре,че сега се е случило,че ако бяхме на път,какво щяхме да правим не знам.
Нелко,плота ти е страхотен.Много ми хареса.Кажи ми моля те,печката ти Индезит ли е?Почти сигурна съм,че е същата като моята.Е,това вече ще е голямо съвпадение!
Зори,поздравления за чашките ти.Много са хубави.
Точ,сладка да ти е отпуската.
Постоянно разглеждам албума.Всички сте хубави,прекрасни.Децата са големи сладури.
Оставям ви за сега.

# 692
  • Benelux / Varna
Нелко,плота ти е страхотен.Много ми хареса.

Абе къде е тоя плот, аз що не го виждам, а?

Нези, прекрасно семейство имаш. И снахата много убава, ама по-важно е да те уважава и да се обичат двамата!

Точ, ами то куклата облечена в цветове, дето си показват че е кукличка, аз що така се обърках незнам  ooooh!

# 693
  • на североизток от Рая
Зори, снощи показах две снимки на плота, но кухнята не е довършена изцяло. Късно изтрих снимките. И стана `който видял - видял`. Ще покажа цялостна кухня, дано да е скоро.  Peace

Нашите бургаски мацки дали вече пият бира. Такова ми е едно приповдигнато заради тях.

Очаквам включване късно вечерта, че те сигурно няма да могат да се наприказват.

Мижжж сигурно направи тен днес. Такъв горещ ден е.

Обмислям едно море за утре.
Скрит текст:
Сутринта мъжът ми сънен каза `да`, сега го няма, да видим дали няма да каже, че не помни такова нещо. Че тогава ще го  fight.

Нези, много харесвам снаха ти. Аз съм гледала доста снимки от сватбата, приятно ми е, че ги видях отново. Прекрасни деца!  Hug И прекрасен съпруг.

Готвя, тичам, че да не стане като в разказа на Рейнчето.  Laughing

# 694
Изчетох ви! На три дози и вече не си спомням какво щях да пиша newsm78

Но си спомням придобивките на Киф Heart Eyes Как само зарибявате с тея чанти, искам и аз Crossing Arms

Зори благодаря за кафенцето в чудните нови чашки и в красивото ти кътче за отдих. Завид, завид Hug
Много сте убави с твойто мъж! Като от корица на списание сте newsm10
Обаче съм го взела малко на мужка тея дни - ти ли имаш нужда от отслабване?! Ааа ще се бием с него Naughty Може и да съм пропуснала, ама той не е ли българин?

Разгледах и новите снимки, чудесни сте, чудесни Heart Eyes Как ми се иска да се запознаем на живо!

Чакам с нетърпение Авлига и Нара да разказват за срещата. Май ще са само двете днес,а?

Исках още много неща да пиша, ама ей го на, забравих. А и ММ ми виси на главата - неговият комп изгоря, а аз отдевам smile3516 Отделно малката щерка в рамките на една седмица успя да съсипе Айфона Cry и PS Vita - това бяха моите "ел. четци". Та сега се избиваме за един лаптоп Joy
Ей, колко зависими станахме от технологиите Thinking

П.П. Другарче, още ли не си получило нищо? Blush

# 695
  • София
Мери, оценявам приятелското великодушие към моята разсеяност  Hug Въпреки това би ми се искало да бях по-внимателна...  ooooh! Дано поне избора на Кейт Мортън е добър и поправи лошото впечатление от мосю-паганелската ми разсеяност!  ooooh! Мортън съм я чела, и на мене ми допадна по уникален начин - задушевност, майсторски стил и в изграждането на образите, и в сюжетната линия, добър край без мечтателна сладникавост, но и без да те оставя с преболяла по нещо душа... А камъчето е, защото като видях колко си активна в спортните теми, реших че категорично няма да се зарадваш на шоколад. Ахат е.  Flutter  Hug
Девичка, Гигова - благодаря, сладур е нашия тигър, като всички бебчета  Heart Eyes Ние с баща му не сме някакви красавци, дето викаше една учителка - природата си починала при нас ...  Wink Laughing, но ето, в сина ни се е отприщила и отработила овъртайм!  Grinning  Laughing
Много сте хубави всички, идеята за албума - не помня на кого беше, но е чудесна! Беше ми много приятно да разгледам снимките, пак ще гледам на спокойствие някой път, че сега нямах много време да се отдам на това.

# 696
  • София
И още имах да пиша - Зори, много сте хубави с ТМ като двойка, но красотата идва от теб. Дано те оценява. За счетоводството - съгласна съм с всичко, което си написала.
Скрит текст:
Аз не съм професионален счети, ММ ме въвлече в това и вече 5 години го работя, даже и уни-тапия взех. Обаче се занимавам с нещо много специфично - акцизи. По образование, по стаж (цели 7 години преди да стана счетка) и по сърце съм от подпомагащите професии. Смятам един ден да се върна в моята си област за постоянно. Защото това е, което мога наистина.
Нарче,
Скрит текст:
а качвала ли си се с торба боклук в автобуса?  Embarassed Излизаш по задачи, викаш си - пътьом ще метна боклука в контейнера, обаче като те лъхне една птича песен и зеленина навън, се усещаш к'во носиш чак в автобуса и се чудиш как най-незабележимо да слезеш, ако може да изчезнеш...  Embarassed Мисля, че аз държа едно незавидно първенство  Wink
Ох, и други коментари ми идваха, ама ... трябва да бягам от компа... целувки и хубава вечер от всички ви  Hug

# 697
  • Пловдив
Привет от мен, минавам само да ви видя, че не мога без вас - мисля си ви  Hug

Девичка, скоро ще качвам кафенца  Grinning сега нямам време, защото ходим почти всяка вечер на дискотека, прибирам се по изгрев и към 9 ставаме, пием кафе и на плажа, а нета ми е като   Animal Snail

Много ме изкушавате с този албум значи, но поради горе споменатата причина ще е като се прибера, а вече нямам търпение да  ви видя, някои момичета ги знам по снимки, но повечето сте непознати за мен   bouquet
Хубава и приятна вечер, наздраве с бяло винце.

Рейнче, това че картичките се повтарят, не ги прави по-малко прекрасни, само като си я погледна и поражда усмивка на лицето ми.  Hug

Авлига, това със сестрите ме натъжи малко, винаги от това се страхувам - самотата...изпитвам неописуем ужас от нея, обичам да съм заобиколена от хора, ако може постоянно...

# 698
Благодаря ви,момичета!  Hug
Зори,хубава ми е снахичката и много се разбираме. Дай боже ,да си запазим хубавите отношения. 
А вие с ТМ ,сте големи красавци!  Hug 
Нели,не си показала момичето с големите очи.  Wink

# 699
  • София
Моят син хич не обича да се снима и все се крие  ooooh!. В последните години аз го дебна да го снимам, а той дебне да се скрие. Тюх, тия тийнове  Crossing Arms!

# 700
  • на североизток от Рая

Авлига, това със сестрите ме натъжи малко, винаги от това се страхувам - самотата...изпитвам неописуем ужас от нея, обичам да съм заобиколена от хора, ако може постоянно...

Ох, Деси, и аз съм така. Не мога да си представя този живот в самота, без семейство и близки. Мен също ме натъжи описаното от Авлига. Че и  трите сестри моми, в бащината къща...Като разказ. В края на живота си се завърнали у дома.

Скрит текст:
А оня мъж, заради който днес страдах е с някакво увреждане. Май е имало гавра с него в казармата и оттогава си носи кръста, но не съм сигурна. Има силна памет, чете книги, не  е простак. Обаче е от тези, които като говорят се лигавят, не си сдържат слюнката, с очила с много силни диоптри е, върви леко накриво, сега вече съвсем се е изкривил. Преди години ме срещаше из Шумен, живееше в нашия квартал. Харесваше ме нещо и все ме заговаряше. Че и сме от едно село. Знаеше ми името, кога съм родена, че даже изчисли в какъв ден от седмицата съм се родила. Веднъж като ме срещна ме повика  и се разплака, аз останах така  Shocked, а той ми каза, че е починала майка му. Плачеше като душевно болен, не като нормално страдащ човек. Остана с баща си в Шумен. В последните години не съм го виждала, не знаех нищо за него, дори съвсем скоро говорихме с мъжа ми за него, чудехме се дали е още жив. И днес, най-случайно го видях на празника в село. Обиколи навсякъде, видя цветята, наведе се над саксиите, докосваше ги. От цветя беше написано "Цветна феерия", прочете го на глас. Мен нещо взе да ме душИ. Но не исках да ме познае, гледах да съм все с гръб. Той отмина, а аз отидох срещу сцената да слушам едни деца като пеят. И по едно време някой ме потупа по рамото - Емил.  Tired Каза "Познах те, ти си Валя, Валентина. и се смее с един ненормален смях. И в едни миг вика неееее, ти си Нели, помня те, аз те познавам", такива едни взе да ги говори. И като ми хвана ръката за здравей, тя мокра от слюнките му, защото той често си докосва устата. Дори не се погнусих, а не да не съм гнуслива. Щях да плача с глас, да вия, сдържах се трудно. А той ми вика "Виж какво си купих?" и какво мислите - купил си картичка, ръчна изработка, с квилинг техника от една сергия. На картичката едно розово сърце и ангелче,  и цветя. Питам го защо му е, а той каза, че иска да му краси и да си  я гледа. Е , вече зароних сълзи, не можах да ги преглътна. Което беше в мен, потече по лицето ми. Пита имам ли деца, аз му ги посочих, те стояха до майка и мъжа ми на сянка. Пита как се казват, аз казах. И като скочи, като се засили. Десито някак стресната ме гледаше, аз със знаци й показах да не се притеснява, но Тони се притисна в баща си. Емо отиде до Десито, подаде й ръка, потупа я и нещо й каза. Зарадва се и на Тони. Голяма радост му беше, не знам защо. Казаха, че и баща му е починал, брат му сега стоял при него, но го тормозел и му се карал. А какво яде, как се справя, не знам. Но ми  е мъчно. Леля каза, че вечер минавал по спортната площадка и пеел народни песни. А той има странен глас, не звучи нормално, но пък му идва да пее. Нещастия има колкото щеш, но не винаги се докосваме до такива. Понякога чуваме за тях, четем в книги, виждаме по новини. Мен днес това ме смачка, много съм чувствителна и без друго, но пък и някак се замислих как  и видимо нещастния човек може да намери красота в една картичка и да си достави радост. Сигурно няма пари ,но извади наличните и си взе картичката...
Извинявайте, че толкова нашироко го разказах, но то няма как да бъде съкратено. Познавам този Емо от детските си години, бях към 10 годишна, колкото Тони и бягахме от страх като го видим. И сега се върнах чрез него в детството си. А и Емил като онези три сестри се е върнал да доживее дните си в бащината си къща. Боже, колко мъка има по този свят, Боже! Cry

Нара, Авлига, наприказвахте ли се?!

Ние ви чакаме! Особено пък аз.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 701
  • на североизток от Рая
 Нези,  и Десито ще  я покажа, просто не съм търсила нейни снимки.  Simple Smile

Слив
, печката ми е Тека, аспираторът и той. Мивката и смесителят - също. Взехме ги наведнъж нещата и стояха в кашони да си чакат реда.

# 702
Ох момичета, как ме разчувствате само  Hug
Понякога забравям колко щастие и красота има в живота ми и се вглеждам в дребните дразнещи детайли  ooooh! А пък колко често се ядосвам за абсолютни глупости, просто не е истина  Blush
Много трудно преглъщам физическата самота там, където живея сега, но пък имам прекрасно семейство и много приятели и в тези времена на социални мрежи и нет постоянно подържаме връзка  Peace

# 703
  • София
А пък колко често се ядосвам за абсолютни глупости, просто не е истина  Blush
Аз съм се усъвършенствала  Crazy, защото освен, че се ядосвам за глупости, понякога прекалено много се притеснявам. И за глупости, и за важности..., натоварвам се психически, тревожа се, дори физически усещам понякога ефекта от похабените нерви. Не мога да се отуча от това и туй то  Crazy.

# 704
И всеки ден си обещаваш, че няма повече, нали!

Общи условия

Активация на акаунт