На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 753
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте момичета,
Моля да препоръчате хотел в планината с детски вътрешен басейн, анимация за деца и цени под 100 лв. на стая за вечер. Гледах хотел Орфей на Пампорово, но там няма места за желаните дати и Парк хотел Пирин в Сандански, но е много скъп.
Предварително благодаря!

# 571
Как да стане за тази цена, не е възможно....Има някаква анимация в село Римска баня село Баня, гледам, че дечицата рисуват нещо и с тях се занимава едно девойче, но за какво точно става дума не знам детето ни е на 26год. Има покрит басейн детски много хубав, но не чак за бебета.

# 572
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета,
Моля да препоръчате хотел в планината с детски вътрешен басейн, анимация за деца и цени под 100 лв. на стая за вечер. Гледах хотел Орфей на Пампорово, но там няма места за желаните дати и Парк хотел Пирин в Сандански, но е много скъп.
Предварително благодаря!

преди година-две бяхме в старозагорски минерални бани и имаше всичко изброено. ако можех да се сетя името на хотела щеше да е добре  Blush

.. детето ни е на 26год. ..

Mr. Green забавна грешчица  Hug

# 573
Нееее, не е грешчица, наистина е на  26  hahaha, аз съм ви кака на 48 години Hug

# 574
Всеки е дете на някого  Peace

# 575
Сега разбрах, някои смятат, че на 26 вече не е детето, ето сега ви казвам и го запомнете от кака си , децата винаги си остават детето, жабчето, мишлето, златото, слънцето, принцесата и т.н., колкото и големи да са .... за щастие на родителите си. Колкото и да не ви се вярва и да си мислите сега, че е смешно Wink

# 576
Момичета, може ли да ми препоръчате място в или около Трявна, подходящо за семейство с малко дете? Не държа да има басейн. По-скоро бих искала да има кухненски бокс, за да мога да приготвям храната на детето. Но и това не е 100% задължително условие. Търсих тема смециално за Трявна, но не открих. Ако има такава и някой може да даде линк, ще съм благодарна.   bouquet

# 577
# 578
Благодаря!  Simple Smile

# 579
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Сега разбрах, някои смятат, че на 26 вече не е детето, ето сега ви казвам и го запомнете от кака си , децата винаги си остават детето, жабчето, мишлето, златото, слънцето, принцесата и т.н., колкото и големи да са .... за щастие на родителите си. Колкото и да не ви се вярва и да си мислите сега, че е смешно Wink

Hug от мен тръгна Peace
 съжалявам, ако е прозвуало грубо или осъдително. не съм искала да обидя никого.  Hug
заблудих се, коментираше се детски кът и аниматори и изведнъж дете на 26...
помислих, че е случайно натиснат бутон или пропусната запетайка на 2,6  Hug

Скрит текст:
Скрит текст:
знам е детето винаги си остава дете на родителите си, моите големите са на 27 и 23  Blush

# 580
Не се сърдя, даже се имам за млада с толкова голямо дете Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 581
  • Варна
Имам две внучета ученици , а майка ми ми вика ''Петенце '' и '' на мама момчето'' Joy

# 582
Имам две внучета ученици , а майка ми ми вика ''Петенце '' и '' на мама момчето'' Joy
Ох, толкова е мило, ние викаме мишленце, ама той си е мъж 1,80  Heart Eyes

# 583
  • София
за този скорошни мнения има ли - Green Wood
http://greenwood-hotel.com/index.php/bg.html

# 584
  • София

Посетихме хотела и останахме много доволни. Определено ще го посетим пак. Много чисто, храната изобилна и вкусна. Много подходящо за семейства с деца. Тишина,спокойствие и чист въздух.

Общи условия

Активация на акаунт