На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 538
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 975
Здравейте, изчетах част от темата, но все още се чудя. Търсим място за почивка с две деца (12 и 1 години). Да има басейн, за да се забавлява баткото, да е топъл за да е спокойна мама, да има двор (парк, полянки) за мъника, да е чисто и спокойно. От Варна сме и искаме малко да отидем на планина, но малкият не обича много да пътува. Така че трябва да е в Стара планина. Някой беше писал за Николова къща, Елена. Имате ли пресни впечатления? Други идеи?
Ние също сме от Варна и бях голяма мераклийка за Николовата къща,но нещо ме разколеба,като говорих със рецепцията,едно,че беше голям зор да се свържа.От тук някой препоръча http://krayrekata.com/
има и батут  Simple Smile Утре заминаваме за пет дни,надявам се да си изкараме перфектно.Ще споделя до ден-два ако не ви е късно.Ние сме с едно дете на пет,което много обича да се плацика и да играе навън.
Благодаря много! Ще чакам отзиви. Ние ще почиваме през август.

# 976
  • Варна
Здравейте, изчетах част от темата, но все още се чудя. Търсим място за почивка с две деца (12 и 1 години). Да има басейн, за да се забавлява баткото, да е топъл за да е спокойна мама, да има двор (парк, полянки) за мъника, да е чисто и спокойно. От Варна сме и искаме малко да отидем на планина, но малкият не обича много да пътува. Така че трябва да е в Стара планина. Някой беше писал за Николова къща, Елена. Имате ли пресни впечатления? Други идеи?
Ние също сме от Варна и бях голяма мераклийка за Николовата къща,но нещо ме разколеба,като говорих със рецепцията,едно,че беше голям зор да се свържа.От тук някой препоръча http://krayrekata.com/
има и батут  Simple Smile Утре заминаваме за пет дни,надявам се да си изкараме перфектно.Ще споделя до ден-два ако не ви е късно.Ние сме с едно дете на пет,което много обича да се плацика и да играе навън.

Бяхме там, но преди 6 г. Водата за мен беше студена, и ни липсваше мириса на чист планински въздух сутрин, защото е в по-ниската часта. И храната нямаше много разнообразие, иначе приятно местенце с любезни домакини.

# 977
  • около Варна
Николовата къща в Елена я харесвам много, нямаха свободни стаи обаче. Запазих в комплекс Св. Георги, някъде извън Елена се намира, ако някой е ходил, моля, да сподели. Ако не аз ще се включа, след като го посетим.

# 978
Здравейте,

преди ден се върнахме от Априлци, бяхме в Марагидик. Двора на комплекса е невероятен, добре поддържан, красиво. Вечер е много спокойно, басейнът и детската площадка бяха чисти. С хубавото до тук. Бунгалата- ние бяхме резервирали двойно, страшно мръсни, ама много. Паяжини по тавана, терасите, размазани буболечки по стените, солети и прах под леглата. Супер гнус ми стана, ама мъжете /бях с 3-ма / викат майната му, няма къде да ходим сега. Помолих да изчистят, веднага  дойдоха. После всеки ден почистваха и зареждаха консумативи, но терасите така и не изметоха. Хавлиите- отврат Sick . Сигурно са били чисти, но аааааддддски захабени, детето го беше гнус. Персонала в ресторанта- много млади и адски неопитни, чак дразнещо. Майната му на това ама и като донесоха на детето счупена чаша и се наряза, вече побеснях, пак мъжете охлаждаха страстите ми. Викам ок случва се, успокой се, ама вечерта като ми дадоха и  айряна в мръсна чаша вече....... #Cussing out . Сутринта пък щях да пия кафе в чаша с червило, няма лошо ама не беше моето.... От тогава нататък си искахме пластмасови от бара и така пихме каквото пихме. Кухнята Не става, според нас разбира се.
Ходихме да вечеряме на други места и едното ми направи добро впечатление- Еко Спа Реката. Къщички, детска площадка  /доста скромна/, басейн, полянка, река и точно до гората.

# 979
Здравейте,
Някой скоро да е почивал в Чифлика Палас Ризорт и Спа ?
Коментарите не са толкова бляскави, а не е никак евтино. Интересува ме водата в басейните топла ли е? Понеже няма климатик в стаите, горещичко ли е много през деня? Всякакви коментари ще са ми от полза.
Благодаря!

# 980
  • Варна
В Чифлика има достатъчно извори с топла минерална вода и е предвидимо басейна ъщо да е топъл.
Обратното за Елена - там НЯМА  топла минерална вода , най - вероятно в басейна е чешмяна и колкото се стопли - толкоз , т.е. едва ли ще надвишава 20.

# 981
Има извори, ама в Дива водата си е направо хладка, голям басейн, изстива. Там и мястото е много усойно, преди 11 не става за плаж. Сравнявам с Велинград, Сапарева баня, село Баня , Огняново, много са топли водите там Peace

# 982
  • Варна
Обратно на очакванията ми поне басейна да ми хареса в Чифлика палас водата беше хладка  #2gunfire месец февруари беше де, това във вътрешния басейн, топилото на вън беше с гореща вода, а големият външен беше леден.

# 983
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Настанихме се в Край Реката,доволни сме,но днес може би следобед ще стане да се топна малката в басейна, че времето не е супер горещо. Цените в ресторантите са много прилични. Кухнята ни хареса, щом дъщеря ми си изяде пилешката супа за мен това е показателно. Има доста дечица и на малката няма да и скучно.

# 984
Преди две години бях в "Дива", водата беше много топла и чиста.Като се има предвид, че на мен все ми е студено...беше чудесно топла. И изобщо ми хареса много.Не е усойно. Всеки ден чистят с прахосмукачка и пр., много любезни всички.
Кажете нещо за "Камена"-Велинград, че другата седмица сме там и се притеснявам.

# 985
  • Варна
Здравейте,
Някой скоро да е почивал в Чифлика Палас Ризорт и Спа ?
Коментарите не са толкова бляскави, а не е никак евтино. Интересува ме водата в басейните топла ли е? Понеже няма климатик в стаите, горещичко ли е много през деня? Всякакви коментари ще са ми от полза.
Благодаря!

Бяхме там за 2 нощувки на 17 и 18 юни. Много занемарено и мръсно. Ние бяхме служебно на тим билдинг, добре че не сме плащали, понеже видях какви са цените, не бих отишла иначе. Времето беше много топло, седяхме на външния басейн, водата беше много топла. В топилото даже не беше за топване, ужасно горещо. Иначе и двата бяха доста мръснички, децата се радваха, но аз се мокрих на душовете, не се престраших да вляза. За вътрешния басейн нямам наблюдение, там не сме ходили. Храната е доста оскъдна, на закуска имаше и двете сутрини първени филии, мекици, които втората сутрин явно бяха свършили ние като отидохме и нямаше повече, сандвичи с яйце и сирене и стандартните колбас, домати, краставици и т.н. Като цяло впечатлението ми е, че комплексът е изцяло оставен на самотек и не се полагат никакви усилия за подобряване на базата.

# 986
  • Варна
Здравейте,
И ние се върнахме от Арбанаси.Много хубав уикенд си изкарахме на "Светицата"-голяма компания с една сюрия дечурлига.Времето беше идеално.Нямаше дъждове,слънчево.Водата във всички басейни беше чудесна.Нито много топла,нито студена.Децата не излязоха от водата.Вечерно време седяхме до късно навън пред ресторанта и даже си ставаше за жилетчица.Менюто на е много голямо,но всичко беше прясно и много добре приготвено, с добри цени.В събота беше откриването на международния фолклорен фестивал "Велико Търново".Участниците дефилираха по улиците и беше много забавно.Много сладки бяха тайванците с едни големи розови дракони,Мексико,Колумбия,Бразилия също бяха много пъстри Sunglasses.Фестивалът е цялата седмица сега -вечерни изпълнения на сцената пред Летния театър в Търново - на открито,безплатни....горещо препоръчвам, ако сте в района да отидете, вечер към 20ч. започва и до късно.Започнаха и  представленията на "Сцена на вековете" - в петък беше постановката "Граф Монте Кристо", ние не отидохме, но дъщеря ни беше и е очарована.На 23.07.2016 е "Набуко".Спектаклите са на откритата сцена на Царевец,сред руините на царския дворец и наистина е уникално преживяване -изпълненията,декорите,музиката..../миналата година бяхме на "Кармен"/ Обикновено след постановка има и пълен спектакъл на "Звук и светлина" на Царевец,който може да се наблюдава от площада безплатно - пълен,т.е и светлина и звук. Grinning.Жалко,че бяхме за малко,следващият път повече... Heart Eyes

# 987
  • Варна
Феята , преди две години бяхме на този хотел.  Средна работа. Има басейни - вътрешен и външен, с топла минерална вода. Същата циркулира и по водопровода, та малката ми се обрина от нея Simple Smile Нямаше къде да простреш една хавлия, та камериерката донесла от вкъщи сушилник, защото по едно време вече писнах...

# 988
"Фея" в Чифлика не беше ли хотела, в който не допускаха семейства с детски колички в ресторанта? Спомням си една майка на близнаци беше разказвала колко брутално са я изгонили. Аз на такова място не стъпвам, даже и с пораснали деца  Peace

# 989
Здравейте,
А някой да има скорошни впечатления от хотел Каменград в Панагюрище ..........за дете подходящ ли е външния басейн с температура около 24 градуса .........
или от хотел Селект Велинград .......... интересува ме аквапарка........ допускат ли външни лица или е само за гости на хотела?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт