На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 462
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте,
А някой да има скорошни впечатления от хотел Каменград в Панагюрище ..........за дете подходящ ли е външния басейн с температура около 24 градуса .........
или от хотел Селект Велинград .......... интересува ме аквапарка........ допускат ли външни лица или е само за гости на хотела?
Благодаря!
Хотел Селект във Велинград го забрави-ужасен е. За Каменград-обратно, много хубав хотел с изключително добър спа център, голям вътрешен басеин за плуване, голямо топло джакузи, външен басеин с приятна температура /не мисля, че беше 24, а по-топла/. Това от миналото лято.

# 991
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Николовата къща в Елена я харесвам много, нямаха свободни стаи обаче. Запазих в комплекс Св. Георги, някъде извън Елена се намира, ако някой е ходил, моля, да сподели. Ако не аз ще се включа, след като го посетим.
Пътя до самия хотел е меко казано тесен,ние само отидохме да го видим, но дори и не слязохме от колата,мъжо не спря да мърмори. Едвам обърнахме за да се върнем обратно.

# 992
Здравейте,
А някой да има скорошни впечатления от хотел Каменград в Панагюрище ..........за дете подходящ ли е външния басейн с температура около 24 градуса .........
или от хотел Селект Велинград .......... интересува ме аквапарка........ допускат ли външни лица или е само за гости на хотела?
Благодаря!
В Тихия Кът в Елена, басейна беше 26 градуса и ни беше студено, имаше си термометър във водата и всеки може да види.

# 993
А през август в Хисаря ад ли е? В смисъл горещо ли е много?
Там да ми препоръчате хубав хотел с външен басейн с топла вода ....... подходяща за дете. Ако има и такива с пързалки в басейните ........
Благодаря!

# 994
  • Варна
Прочетох по назад хубави отзиви за Исмена, Девин. А къде ходихте на разходки с децата? Имам ги две на брой - на 3 и 9 години. Не са много по вървенето, дай им повече игри Simple Smile Хареса ми мястото, но съм в чуденка как да уплътним едноседмична почивка в района.

# 995
Там да ми препоръчате хубав хотел с външен басейн с топла вода ....... подходяща за дете. Ако има и такива с пързалки в басейните ........
Благодаря!

Чувала съм, че е ад.

Ние ще бъдем от 21 до 28 август в хотел Хисар с дете на почти четири години.

Досега сме били все през септември и никога не в този хотел, та сега ще ни е за сефте.

# 996
Благодаря!

Чувала съм, че е ад.

Ние ще бъдем от 21 до 28 август в хотел Хисар с дете на почти четири години.

Досега сме били все през септември и никога не в този хотел, та сега ще ни е за сефте.
Горещичко си е, да!
Nedinka, добър избор сте направили. Хотел Хисар според мен е с най-добрите външни басейни в Хисаря. И на детето ще му хареса, сигурна съм  Grinning

# 997
bebitta, от твоите уста в божиите уши! Дано да сме доволни. Аз мога да карам как да е и със сигурност басейните не са ми приоритет, ама детето си има потребности и ако не бъдат задоволени, може да доведе околните до лудост.

В темата за Хисар, май беше, една съфорумка каза, че в басейните на хотела пускали външни хора, та ме притеснява да не е много нагъчкано, но каквото - такова.

# 998

В темата за Хисар, май беше, една съфорумка каза, че в басейните на хотела пускали външни хора, та ме притеснява да не е много нагъчкано, но каквото - такова.
Вярно е, пускат. Ние бяхме там от неделя до четвъртък в началото на Септември и реално забелязахме външни хора само в неделя следобед. В делничните дни дори и да е имало, не са били много. Има голямо пространство около басейните, затова не го мисли отсега  Hug

# 999
Някой с отзиви за ДианаМар в Павел Баня?
Подходящо ли е за почивка с дете, или е предимно за лечение?

# 1 000
По-скоро е за лечение. Виждала съм и малки деца, но... Повечето посетители са възрастни хора и ценят спокойствието.
А и водата е силна, не е за продължително киснене на малки деца.

# 1 001
Аз да ви кажа, че си тръгваме преждевременно и разочаровани от Край реката. На третата вечер не ги издържах детето на собственика и може би племенника му, надменно държание от тяхна страна към всички деца  и да се разпореждат кой колко време имал право да скача на батута,е не търпя такова отношение към детето ми. Не към отишла там без пари. Отиваме в Николовата къща  в Елена за три дни.

# 1 002
  • Варна
Аз да ви кажа, че си тръгваме преждевременно и разочаровани от Край реката. На третата вечер не ги издържах детето на собственика и може би племенника му, надменно държание от тяхна страна към всички деца  и да се разпореждат кой колко време имал право да скача на батута,е не търпя такова отношение към детето ми. Не към отишла там без пари. Отиваме в Николовата къща  в Елена за три дни.
Ужас! Нямам думи...

# 1 003
А ние днес пристигнахме в Априлци. В Еко Спа Реката сме. Много красиво и спокойно местенце и още по-красива природа. Повече подробности като се върнем Simple Smile

# 1 004

Миналият месец нощувахме във Фея, който е в непосредствена близост до Чифлика Палас, водата беше много приятна, времето беше също добре, но това все пак беше през месец юни. Детски колички не се допускаха в ресторанта, но там имаше столчета на разположение и за нас не беше проблем!

Общи условия

Активация на акаунт