На планина с две малки деца - хотел с басейн и подходящ детски кът - 3

• 257 407
  • 1 138
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравейте,
Влизам да похваля едно страхотно място - хотел Uva Nestum, Гоце Делчев. Направено е с вкус, мерак и много мисъл. Има 2 прекрасни детски площадки навън, едната е точно до ресторанта. Вътрешният детски кът също ми се видя много хубав, но не сме го ползвали, защото бяхме само с бебето (има видеонаблюдение със звук и от стаята може да се гледа). Иначе имаше аниматорка от 16 до 19 ч.
Басейните: голям външен, с детска секция с пързалка. За мен по тава време на годината беше хладен.
Вътрешен с температура 31 градуса, с по-плитка част, но не става да оставиш само дете там и джакузи - много топло.
Навсякъде - безупречно чисто. Закуската - много добра, с хубави продукти, примерно сокът е фреш, хлябът е домашен, току що изпечен.
В ресторанта - хубава храна, единствената ми лека забележка е към сервитьорите - забравят и не са много бързи.
Целият комплекс е с алеи, подрязана тревичка, има и спортни площадки - футбол, тенис.

А как са цените в ресторанта?

# 1 081
  • В полите на Пирин планина
LizyD, хотелът е в покрайнините на гр. Гоце Делчев и може да се хапва на много места в самия град на приятни цени, с хубава кухня. В "Ува Нестум" не мисля, че са високи цените, също ... newsm78

# 1 082
За ресторанта на Ува Нестум, не си спомням цялото меню, но примерно супи - около 3 лв, заешко с печени зеленчуци - 13- 14 лв, ризото - 10 лв., бира - 3 лв, капучино - около 3 лв.

# 1 083
В "Ува Нестум" не мисля, че са високи цените, също ... newsm78
Дай Боже все повече семейства с малки деца да могат да си го позволят - Над 100 Евро е нощувката.....
Някой с лични впечатления от Камелия в Пампорово? Басейнът подходящ ли е за деца?

# 1 084
  • Варна
След обсъждането тук и аз го разгледах.
И на мен ми се струва скъпа нощувката за семейства с деца.
Мислех, че в букинг ще има много висока оценка, клоняща към десет, но не би.

# 1 085
След обсъждането тук и аз го разгледах.
И на мен ми се струва скъпа нощувката за семейства с деца.
Мислех, че в букинг ще има много висока оценка, клоняща към десет, но не би.
За 2 възрастни с 2 деца до 5г. на нас ни дадоха цена 74 евро. А аз в букинг изобщо  не видях да се предлага хотелът.

# 1 086
  • Варна
Права си.
Няма го.
Обърках се с друг хотел споменат в темата.

# 1 087
  • В полите на Пирин планина
В "Ува Нестум" не мисля, че са високи цените, също ... newsm78
Дай Боже все повече семейства с малки деца да могат да си го позволят - Над 100 Евро е нощувката.....
Някой с лични впечатления от Камелия в Пампорово? Басейнът подходящ ли е за деца?

В случая ставаше въпрос за ресторанта и цените там. Не съм нощувала в хотела, защото живея в Гоце Делчев  Mr. Green, но в ресторанта съм ходила и не съм забелязала нещо фрапантно, освен някои по-засукани ястия в менюто.

# 1 088
  • Русе
Здравейте! Някой може ли да даде предложения и мнения за хотели и къщи в Жеравна и околията?Благодаря!

# 1 089
  • Някъде по Дунава
Здравейте! Някой може ли да даде предложения и мнения за хотели и къщи в Жеравна и околията?Благодаря!
Йовината къща в Жеравна.

# 1 090
 За хотел в Жеравна не знам - ние отсядаме  в Котел при приятели, но за хапване бих предложила  заведението с/у входа на църквата ,  а за "сладуриите" сладканицата в къщата на Димчо кехая

# 1 091
Все по често мненията тук нямат общо с името на темата,за съжаление!

# 1 092
Здравейте,

Някой да има отзиви за х-л Орфей в Девин newsm78 Пише 5 звезди, 2-3 басеина, звучи добре. Имат добри оферти в момента и затова питам.

# 1 093
Здравейте,

Някой да има отзиви за х-л Орфей в Девин newsm78 Пише 5 звезди, 2-3 басеина, звучи добре. Имат добри оферти в момента и затова питам.

Ходила съм първите две години след отварянето,почти няма стаи с тераса,другото със сигурност няма да е актуално като инфо.На Доган е хотела.

# 1 094
С много лоши отзиви е този хотел.Не си го причинявайте.

Общи условия

Активация на акаунт