Север Юг 23

• 29 955
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
още една smile3508 фенките са го награбили Grinning

Роминке и на теб Hug

обаче се е разхубавил Crazy Heart Eyes Grinning

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 14:05 от Airra

# 631
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Привет, милимоички!

Ванчето ще я мисля, така че да докладва довечера как е минал днес денят.
Аз, за съжаление, никакви съвети не мога да дам, защото съм си изкарала целия си трудов стаж на едно място почти.  Между 8 и 10 жени в една стая, по-често 8. В напрегнати години назначаваха по една допълнително на английски и немски, иначе бяхме по две от език. Много хубаво си живеехме, да ви кажа. Като семейство си бяхме. Понякога възникваха дребни недоразумения с новодошлите, но бързо свикваха със стила на общуване в нашата стая и всичко си идваше на мястото. И до сега сме приятелки, чуваме се с напусналите, с пенсионираните.

Много ми харесва момичето със жълтата блузка на снимката на нашичкия с двете мацки. Ей такова излъчване харесва аз.

Роминче, как си, душе? Ядосват ли те и теб онез кикимори?

# 632
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Айрич, съгласна съм за разхубавяването. А и снимката е от петминутните.

# 633
Айрка, Grinning отпочинал е и затова изглежда свежар.
Умората и почивката първо се изписват на лицата ни.
Светле. Grinning

# 634
Това не е ли баща му отзад?   newsm78

Светле, не ме ядосват. Тя тая, дето ме ядосваше, я изгониха, сега съм на нейно място  Laughing

Свежар, свежар, той сексът освежава  Crazy Mr. Green

# 635
темата ни отишла на 2 страница Shocked
  и аз да си сложа един Кивомицин  smile3508

# 636
Алооо, мацки - привет отново!
Наде, Айрич  Heart Eyes Heart Eyes благодаря за фотките! Айрич, че накъде повече да се разхубавява беее ... ама е свежарка, да! И с тази брада е трепач!
Роминче, Светле  Heart Eyes Hug wavey
Не, не ми прилича този на баща му ...

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 20:24 от queen_fenka

# 637
Фенче, няя да ми противоречиш Naughty Joy Joy Joy разхубавил се е и толкоз Grinning има много свеж и хубав тен, покрай мексиканските плажове Mr. Green

# 638
Фенче, няя да ми противоречиш Naughty Joy Joy Joy разхубавил се е и толкоз Grinning има много свеж и хубав тен, покрай мексиканските плажове Mr. Green

ама изобщо и не мисля да ти противореча Айрич  Heart Eyes Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 639
ан тъй Mr. Green
но това му е първата снимка от това лято в близък план и без очила Grinning как така се е дал да го снимат, ама тя любовта прави чудеса  Grinning Heart Eyes

# 640
  • Плевен / София
Здравейте момичета

и една тъжна булка....

# 641
  • Плевен / София
Роминче , върви ли ремонта....
Айра,Фенче, когато човек е влюбен много, много не вижда какво става около него.... Joy Joy
важното да е готов за втория сезон на КСШ....

# 642
Здравейте!
Приятна вечер във вторник!

gostenka68, Airra, Фенче, Наде, Ванче, Ина, Ромина, Светле, привет! Hug

gostenka68,  Heart Eyes и аз имам такива случаи като опит и практика.  yes  Затова и твърдо мисля, че няма как да сме сигурни дали някой е само това което сме видели до един момент от него особено, ако не ни е по вкуса.  Crossing Arms Изненади винаги може да има- както за нещо по-лошо, но така и за нещо хубаво и добро, защо не?  Grinning
Да, клони леко към наивитет понякога подобна нагласа,  newsm78 Joy ама само погледнато отстрани. Wink

А иначе, какво ново? Има нови снимки, ами почиват хората и те като нас.
Темата "върви" по-бавно, но като за отпускарски сезон е нормално.
Спокойно е, приятно е, това е по-важно, нали? Hug

Сега изчезвам да отдъхна реално за малко, че макар и в отпуск се наложи да бъда на работа /че няма да е и само за днес  Crossing Arms/ и пак ще ви навестя.  hug
С г-жа Гюлтен ще сме, с нейните най-запомнящи се моменти за мен до момента в СЮ.
Онова което ме: Grinning Rolling Eyes ooooh! Crossing Arms Heart Eyes ... yes thumbsup

До по-късно и спокойна вечер за всички!  Hug

# 643
  • Варна
ЦОООП! ко става тукааааа???!!!  много ми липсвахте, дружки мои милички! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

две теми съм пропуснала... ooooh!пишете ама, не си играете!

страхотни снимки, фърлих едно око набързо, че не моа сваря да прочета всичко!

нещо ново? интересно? добре ли сте, здравички ли сте?

Зизка ходила на почивка, много се радвам! добре ли изкара душке? Hug

# 644
  • Плевен / София
Марги, Heart Eyes
значи, затова днес няма твои размисли за героите ни....разглези ни и сега си искаме поредната порция.... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт