Моля ви помогнете

• 1 816
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте аз съм 16 годишно момиче може ли някой да ми каже как е най-малък шанса нещо да се повреди при аборта защото ми казаха че има вероятност повече да не забременея ако някой може да ми помогне ще съм ви много благодарна

# 1
Най-малък шанса   Thinking - да споделиш с възрастен/ най- добре родител/ , да намерите свестен АГ ... и без това без подпис от възрастен не е законно.

# 2
  • В сърцето на любимия човек
Сподели с майка си и се обърни към специализирана клиника. Непълнолетна си и никой уважаващ себе си лекар няма да ти направи абразио без подпис на родител, а този, който се съгласи, може да нанесе непоправими щети.
Ако не желаеш да имаш дете използвай предпазни средства или се въздържай от полови контакти.

# 3
Знам, че разговора ще е много труден, но поговори с майка си и двете ще вземете най - правилното решение за теб и за бъдещето ти.Нямаш 18 години и никой лекар няма да ти направи абразио без родителско съгласие, а ако намериш такъв който би го направил, моля те не му се доверявай първо, че е незаконно и второ, че е опасно за теб!
Следващият път използвай контрацептиви или на твоята възраст просто се въздържай от полови контакти!

# 4
Благодаря говорила съм вече с майка си говорила съм и със лекар но все пак не съм сигурна той още нищо не ми е казал затова питам вас ако на някоя от вас се е налагало да ми помогне какво да и дали да и помогне и да успокои така че риска да намали

# 5
Здравейте аз съм 16 годишно момиче може ли някой да ми каже как е най-малък шанса нещо да се повреди при аборта защото ми казаха че има вероятност повече да не забременея ако някой може да ми помогне ще съм ви много благодарна
  :bouquet:spokoino mila tova vseki go kazva za parviq abort az imax tri spontanni i sega imam dve deca spoko no ne si li mn malka za aborti prepora4vam ti da se pazish sas xap4eta  ili kondomi Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт