The Strain

• 52 888
  • 657
  •   1
Отговори
# 540
Да, това беше меко казано неприятна гледка. Laughing
Мисля си, че ще има някакви последствия за Дъч след това с черната кутия. newsm78

# 541
Да мре! По нелепа сцена не бях гледала. Съсипаха й образа с тоя напън да е разгонена глупачка.

# 542
Мани я нея, но Еф става от противен по-противен, едвам го трая.

# 543
Скрит текст:
Знаех си, че Куинлан ще оцелее, но Древните умряха. Дъч и Еф са  Sick Не очаквах, че така ще стане. Жал ми е за Василий, протегна ръка към нея и май се усети какво става. Как надупчиха Айхорст, голям кеф. Laughing

# 544
  • BG
Това ми харесва в този сериал, че успяват да запазят доброто темпо, няма излишни локуми и протакане, но
Скрит текст:
ми е жал за кметицата и за онзи куцащия, приятеля на латиното, който му помогна да се спаси, но няма как дадохме и ние жертви, дано поне с Айнхорст да се е свършило вече. Елдрич ми става все по-симпатичен, оправда доверието, което му дадоха, и за него ми стана жал след като разкриха подробности от личния му живот, явно е бил извънбрачно дете, а баща му го представиха като най-лошият родител, който може да му се падне, все пак чека с 10 000 долара е свършил добра работа. Не ми стана ясно за тази атомна бомба, в сандъка не трябваше ли да има друг древен или аз съм проспала нещо?.

# 545
 Елдрич започва да ме радва.
 Момент на недоглеждане имаше - на Айнхорст нали лявата ръка отрязаха? При бягството му не я скриха, но им прощавам.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 14:58 от Cafelate

# 546
Скрит текст:
За приятеля на латиното и на мен ми стана кофти.
Cafelate, подробности сега. Laughing

# 547
  • BG
Аз пак да попитам
Скрит текст:
в сандъка не трябваше ли да има друг Древен, а не атомна бомба?

# 548
Гостче, така предполагаха. Ако не се лъжа, Сетракиян прочете в книгата, че един от древните е затворен в сребърен ковчег някъдеде в Египет. Затова и Айнхорст беше така самодоволен, че са ги подвели/прецакали.
Скрит текст:
Както се оказа бомбите са руски, а натоварени в Египет.  Laughing (фантастика на килограм, според мен)
Тия Древни колко на брой бяха? Имам спомен за 7. Чакаме ли появата на тия от Стария свят? - нещо избягаха от тая заигравка.

Иве, подробности или финансови рекстрикции за омразният герой.  Laughing

# 549
 Joy
Скрит текст:
И аз мисля, че бяха 7 Древните. Да, очаквах нещо да е излязло от онзи сандък, а то какво се оказа... ooooh! Но аз си ги чакам, ще се появят няма как иначе.  
Не съм сигурна, но това е последен сезон нали?
От телефона ми е трудно да прелиствам страниците, за да прочета назад.

# 550
  • BG
Аз лятото, още преди началото на сезона четох, че ще развият историята в общо пет сезона, като този и останалите ще са по 10 еп., но после някой писа в темата, че ще има още само един, вероятно е по-нова информация.

# 551
Разрових се и ще има още един сезон от 10 епизода, догодина.

# 552
Никой ли не е гледал финала?
Аз сега пускам.

Скрит текст:
Знаех си, че Господаря ще "влезе" в Елдрич, сигурна бях, естествено излекува и оная нацистка гад. Затвориха го, хубаво, но тази бомба... Имам спомен, че и в книгите е имало затъмнение точно заради това. Тоя малък изрод Зак, идеше ми да му извия тъпото вратле. #Cussing out Поне Кели умря.

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 13:03 от Ивекс

# 553
  • BG
Скрит текст:
Знаех си, че прекалено лесно се справиха с Господаря, за да завърши така сезона. Мъчно ми стана за Елдрич, тъкмо взе да става човек от него. Обаче нещо не ми е ясно, не трябва ли човек да е заразен, за да може Господаря да се прехвърли в тялото му, а Елдрич не беше, освен, че приемаше от онази течност, която стригоите имат вместо кръв. А малката гадина Зак, ех как ми се искаше да го ошамаря, важното е, че Куинлан е жив, за миг и за него се уплаших. Аз нямам и идея  какво ще се случва в следващия сезон, в смисъл изглежда като че няма да остане жив човек след атаката на стригоите, освен естествено нашата безсмъртна групичка, които не остана кого да спасяват.

# 554
Скрит текст:
О, да и мен по едно време ме хвана страх за Куинлан. Доколкото видях, буквално "пуснаха" Господаря в него. Еф и Дъч ме дразнят и ме е жал за Василий.

Общи условия

Активация на акаунт