The Strain

• 52 888
  • 657
  •   1
Отговори
# 555
Никой ли не е гледал финала?
Аз сега пускам.

Скрит текст:
Знаех си, че Господаря ще "влезе" в Елдрич, сигурна бях, естествено излекува и оная нацистка гад. Затвориха го, хубаво, но тази бомба... Имам спомен, че и в книгите е имало затъмнение точно заради това. Тоя малък изрод Зак, идеше ми да му извия тъпото вратле. #Cussing out Поне Кели умря.

Скрит текст:
Вече съвсем намразих Зак. Бива ли такова идиотче бе  Close Явно просто си е зъл. С чиста съвест помага на тия вампири. И в книгата беше дразнещ и тъп, ама тук достига нови висоти на дебилизъм.
В книгата
Скрит текст:
за да закрият слънцето по целия свят използват множество атомни бомби. Тук само една. Не е толкова апокалиптичен сериала.
Яд ме е, че Господаря пак се измъкна. Чумата да го тръшне дано барабар с малкия тъп келеш.

# 556
Изродчето не мога да го трая, егати противното лапе, ама страшно си играе ролята, щом го мразим. Laughing

# 557
  • София
уауу, какъв завършек.  Shocked Уфф, тежко, апокалиптично, въздейстащо, донякъде неочаквано.
Мноого добре, чудесен сезон, с нетърпение очаквам следващия, който ще е финален. Simple Smile

Зак на сапун!  #Cussing out Знам, че не се говори така, а и е дете, ама не мога да го трая келешче гадно.
И сега с тази ядрена бомба, ако вятъра докара облака над тях са обречени. То изобщо целия Ню Йорк е обречен за мен. Дори и нашите да победят едва ли ще живеят дълго с тази радиация. Да видим как ще го обяснят следващия сезон, не бива да има някакви фантасмагории, все пак е сериозен сериала.
Това с Еф и Дъч беше голяма простотия, трябваше Фет да си е с Дъч, а и Еф изобщо не си подхожда с хакерката. Тъпотия.

# 558
  • BG
След две седмици трябва да стартира последния сезон, мисля че 17-ти мернах като дата.  Трейлъра е с много шокиращ финал, но предполагам, че не е истина.

# 559
Мерси че ме подсети. Видях го. Жалко, че ще е последен.
Глобалната инвазия ще започне.

# 560
  • София
Еее, супер,  очакваме с нетърпение!

# 561
  • BG
Мерси че ме подсети. Видях го. Жалко, че ще е последен.
Глобалната инвазия ще започне.
Уж бяха казали след ( не помня кой точно) сезон, че ще развият историята в пет сезона, но после какво им хрумна, че се изметнаха, не знам.
И аз чакам с нетърпение.

# 562
Пак ще са 10 епизода. Дано да го завършат подобаващо.
Аз забравих как свърши миналия сезон. Взривиха ли атомна бомба? newsm78

# 563
Аз съвсем го забравих този сериал. Първите два сезона ги изгледах наведнъж, беше много зарибяващ, обаче последния сезон го гледах по 1-2 епизода и не си спомнях добре кой какъв и какво се случва... Blush newsm78

# 564
Трейлър ли има? Отивам да го търся.

Нищо не помня.

Edit: Изгледах го, финала, не може да е истина, но ще е интересно, ако се окаже вярно. Laughing

# 565
  • BG
Извинямам се, че няма как да пусна трейлъра в момента.
Финалът мисля, че беше как търсеха къде да се скрият, а малкия сополанко беше виновен за положението, но не съм сигурна все пак.

# 566
Ето
https://www.youtube.com/watch?v=X7x1dm-BfmE

То всъщност и в имдб като се отиде и там може да се гледа трейлъра.

А в трейлъра даваха на сополанкото от вампирската кръв. Или го лекуват или го превръщат във вампир  или направо в Господаря. Да мре, много ми е зор за тоз келеш  Mr. Green
И в книгата на моменти се държа нелепо, ама по ми пукаше за него.

# 567
  • София
Да, взриви бомбата малкия.
Чакам с нетърпение.

# 568
Изгледах. Участието на Рона Митра много ме зарадва  Grinning

Скрит текст:
Зак продължава да ми лази по нервите. Изглежда омразното ни тийнче ще си намери приятелка скоро.
Сериала що годе върви по книгата. Как ли ще свърши ми е любопитно. Добре са дресирали хората.
А тези жени накрая не разбрах защо отвличат хора  newsm78
Не очаквах, че Господарят може да хипнотизира и да се прави на друг човек. Това имаше ли го в предишните сезони?
Не стана ясно апокалипсиса само Америка ли засяга или и останалия свят. Те взривиха една бомба само.
Явно е била специална бомба, която закрива слънцето, но радиацията не влияе на хората. Mr. Green

# 569
Оле, почна ли?
Трябва да го гледам и аз. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт