"ЧЕРНА РОЗА" по тв7

• 131 732
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Hug

И аз се хванах за фрагмана, Дива Hug, благодаря    bouquet, и за това, че Айше е дъщеря на Сибел и Касъм? Heart Eyes Замислих се, че тази новина я научихме доста отдавна, как ли така е проникнала в нет-пространството, а за детето на Сибел от Кендал....нищичко newsm78
Разсъждавам върху фрагмана, защото не съм гледала снощната серия, днес ще имам привилегията /първо да отида до аптеката за носни кърпички, че пак ще се плаче явно Wink/

Поднасям ви сутрешното кафе сред планината, на чист въздух и благодаря и на Ангела Hug за превода на фрагмана    bouquet

ПП. И Мерт /Баран/ ще закусва с фен:

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 09:24 от lia-martin

# 691
Ангела Hug, днес май пак трябва да черпиш, не си ли именичка? Heart Eyes Или по-простичко, вчерашните пожелания важат и днес...и почерпката от вчера...също Stop

Честито на всички именици днес!

# 692
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

на всички фенове с имената
Архангел, Ангел, Ангела, Ангелина, Миладин, Мила, Милан,
Милана, Милен, Милена, Михаела, Михаил!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 693
Благодаря на Di...va за обилния снимков материал от следващия епизод.  Hug Hug Благодаря и на ангела за светкавичния превод на трейлъра. Hug Hug От трейлъра разбирам, обаче, че има нещо фатално с бебето на Сибел, за което е виновен Кендал. Cry От неговия финален монолог на брега на реката също се подразбира нещо доста фатално... Shocked И като че ли отново се измества проблемът с истината за Баран...  Thinking

# 694
Според рейтингите от снощното излъчване по турските ТВ канали, "Черна роза" е отново на първо място и в двете групи. Peace Peace Peace

http://www.ayakligazete.com/cnt/televizyon/7-kasim-cuma-reyting- … istesi-19672.html

# 695
Ядосвам се, че не мога да изгледам серията, тубата прекъсва нон-стоп, а Фокс-тв още не е качила 57 еп. Mr. Green Все пак ми остава по-малко от 1/3 от серията Heart Eyes
Харесва ми, но отчасти, има много, много силни моменти, но все повече се прокрадват и слабости в сериала Thinking

Натрупват се едни и същи прийоми, които вече ме дразнят....например Нарин...нахълтва при Ебру винаги в най-възловия момент, после спокойно си говори в чуждия дом с Йозлем Mr. Green Ееее, как никой не се вясна, 4 души живеят все пак в този дом #Crazy

Отчасти ми хареса и сцената на Асъм и Емине в тоалетната на болницата - от една страна шапка свалям на Емине, как намери сили да изкърти вратата /това беше единственият момент, когато се просълзих/, но от друга мисля, че твърде много задълбаха с нещастието на Асъм...явно той и майка си за нищо я няма...баба, та баба, ането става само за слугинаж Mr. Green Дойде ми в повече това ножче и това търкане на вените Mr. Green

Не ми хареса и монологът на Емине пред болницата, не разбрах много думите, ставаше въпрос за фалшивата милост в сем. Шамверди, но изпълнението й беше бая преиграно...а това счупване на прозореца на колата на Баран ми дойде като гръм от ясно небе, ни в клин, ни в ръкав...въобще тази сцена в по-голямата си част не я почувствах newsm78.

Учудена съм, че всички зарязаха Емине сама, дори Мелек седя цялата нощ при Сибел, но не речи да види Асъм...нито пък Айшето, която толкова се разбираше с него, нито пък самият Баран....трима души стояха при Сибел и само Емине... сама при сина си. Stop

Това е в общи линии, докъдето съм стигнала. Нещо кърпичките дотук не влязоха в употреба Wink
Дори изпълнението на Кадрие ханъм ми беше някак равно, все едно и също .......newsm78

Кендал - брилянтен в играта си! Ебру и Йозлем - и те! smile3501

Като догледам серията пак ще пиша Simple Smile

# 696
Eто тук догледах серията:

http://www.dizicafe.net/yerli-dizi-izle/karagul/karagul-57bolum-tek-parca-izle/#

Мда, какво да кажа, със смесени чувства съм Thinking

Какво ли рече лекарят на Кендал за бебето? Странно, че Сибел нищо не знае, май на нея й спестиха лошата новина.
Нещата започнаха да се повтарят, някои да се пошестват....трудно ми е да пиша без примери, но едва ли всички сте изгледали серията, затова няма да се разпростирам Heart Eyes
Само заключение: Joy Joy Joy интересна е, но това не беше моята серия Wink

# 697
Привет, момичета!  newsm53

Аз като скачам от празник в празник, не ми остава време за темата.  Laughing Да, днес е моят виртуален имен ден! Лиа  Hug , Жу Hug - благодаря ви за хубавите поздрави и за красивите картички!  smile3525 Честит Архангеловден на всички!  newsm03

Скрит текст:

Никът ми наистина е с много задължаваща символика и аз се старая да я изпълвам със съдържание...  Grinning Освен това, той си има и интересна лична предистория. Sunglasses
    Ами, предлагам да продължим с почерпките.  Peace Днес имах повече време и се постарах празничният колаж да бъде в тон с "дрескода" и на уикенда, и на сезона, и на - следобедния час.  Joy Почерпете се пак виртуално за мое здраве.  Heart Eyes

Жу, мерси и за рейтинга!   bouquet Тази седмица е разбивач.  thumbsup През новия сезон това е най-високото постижение  не само за "Карагюл", но и за целокупната дизи-индустия.  smile3501
   Поствам  и любимия си линк за седмичната класация. Тя е временна, но никой не може да измести "Карагюл" от първото място.  Naughty Преднината му е внушителна.  Peace Близо 8 600 000 зрители снощи са гледали сериала.  newsm10

Но, екипът на "Карагюл" може и повече, както се вижда от таблицата с рейтинга на излъчените досега епизоди. В края на втори сезон, цифрите са  надхвърлили даже 14-те процента.  Peace

Тигаса  Hug , аз и Елинор  Heart Eyes предположихме, че Айше е дъщеря на Сибел и Касъм. За това бе загатнато още в последните епизоди, които излъчи ТВ 7. Когато Кендал доведе Сибел в конака, всички се нахвърлиха върху нея. Само Емине прояви човечност и в един разговор между двете, Сибел се изпусна и спомена, че е била единствено дете. Тогава Емине се изненада, усъмни се нещо и я попита за Айше. Сибел се измъкна като каза, че е била голяма, на 15 години, когато се е родила сестра й. Затова така говори.
   В разговор, пък, между Касъм и Йозлем (в следващите серии), той й разказа, че връзката им със Сибел е започнала, когато са били почти деца. Предполагам, че Сибел е избягала от къщи с Касъм още четиринадесетгодишна, а после той я е изоставил бременна (без да го знае!) и тя се е принудила да се върне при техните.  За да скрият позора на дъщеря си, те са представили Айше за своя дъщеря. Изненадана съм, бягството й е много дръзка постъпка за момиче от Анадола.  Shocked За мене остана неясно, къде е била Сибел, докато Айше е растяла при родителите й.  Thinking Спомням си, че тя разказваше на Баран, как след земетресението във Ван, невярващо е стояла пред руините, осиротяла и съвсем сама, тогава се появила Сибел и я отвела със себе си...
   Лиа  Hug , по форумите прочетох, че доста зрители са се впечатлили от сцената, която коментираш. Мисля, че тя е включена нарочно като режисьорско виждане, да подсили правдивостта на думите, които им каза Емине: че Шамверди са лицемерни и съчувствието им е фалшиво.
    Аз също, все още, не съм догледала епизода, но моята "топ-сцена" от видяното досега е първоначалната реакция на Кендал след съкрушителния разговор с лекаря. Той седна на стол в коридора и буквално се срина. Приличаше на безформена, безсмислена и ненужна човешка купчина. Сякаш, високомерието и господарското оперение на Агата се стапяха мълниеносно пред очите ни... В този момент той не беше просто баща, чиито надежди да има читав наследник са рухнали, а беше анадолски мъж, върху който съдбата е сложила най-страшното клеймо: "негоден". Страхотен Месут Акуста!  smile3501 Играеше с всяка фибра на тялото си, с душа и от сърце.  Peace

За да не доскучава сериала, виждам, че сценаристите амбициозно "движат" едновременно по няколко сюжетни линии. И от всяка изскачат по-големи или по-малки тайни, заплитат се и се разплитат нови и нови интриги, с тях се появяват  други герои... Високият рейтинг засега е на тяхна страна , помага им да следват стриктно първоначалната идея, без да се налага  да прибягват до алогични и драстични промени и обрати във филмовата история. Но, смятам, че екипът винаги си има "едно наум" (ако рейтингът падне) и е готов във всеки следващ момент да пусне "бомбата". Затова са всички тези "въдички" към публиката, които епизод след епизод "подгряват" интереса й към основната тема в "Карагюл" (тайната за Баран), около която се върти и главната интрига. Моята прогноза е, че "катаклизмът на истината" ще "изригне" поне 20-30 епизода преди финала на сериала.  Thinking

И да си дойдем на думата с този красноречив кадър.

("Ben Ebru’dan korkuyorum abi! Onun analığından korkuyorum!")
"Аз се боя от Ебру, батко! Страхувам се от майката Ебру!"

Дано не съм ви досадила, момичета.  Embarassed Това е особеното при мене, че като седна пред компютъра, нямам дори идея какво ще напиша.  Mr. Green Неведоми са пътищата из мисловните ми дебри...  help

Затова, финализирам днешната си форумна си логорея с пожелание за приятна, интересна и уютна съботна вечер!  People Angel

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 19:00 от ангела 33

# 698
Ангела Hug, много харесвам форумното ти многословие Joy Joy Joy Joy, даже ми се вижда малко Heart Eyes
Ето една от сцените, повтаряща се от първи сезон, само че Кендал, този път, бе спрян от Касъм...и потерпевшите са други Laughing

Месут наистина изигра блестящо сцената, след като научи новината за бебето,....още малко и щеше удар да получи, ръката му взе да прави някакви неестествени и неконтролирани движения.
Не ми хареса Фърат...в последните серии заприлича на кошче за душевни отпадъци на Нарин, нито говори, нито действа....на доизживяване е newsm78. За мен е по-добре да го няма вече, започна да се явява като пълнеж в сериала newsm78
Интересно ми стана какво правеха Ада и Майя при учителката, а и Кадрие й се обади по телефона? Да не са замислили стипендия за Майя, спонсорирана от Кадрие? newsm78
Не ми харесва и това, че се въвеждат нови герои само и единствено по драматичен начин, със своята лична трагедия, с многото тайни около тях....не видях един щастлив герой или хайде да не е щастлив, но поне да живее нормално, без тайни, без драми.....имам чувството, че в този район няма щастие или ако се прокрадне /като любовта на Мелек/, задължително ще се пресече по най-ужасния начин newsm78 Съгласете се, че това е невъзможно за такъв голям географски район hahaha

Ангела Hug, каква почерпка си заформила, благодаря ти     bouquet, но задължително и ти трябва да се почерпиш Joy Joy Joy Joy, да видим при тези вкуснотийки самохипнозата ти дали действа Heart Eyes

И накрая да кажа, че не ми харесва и това, че днес толкова пъти написах "не ми харесва"..... Wink

# 699
И малко музика за релакс    bouquet

Omar Akram - Seven Secrets

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 17:45 от lia-martin

# 700
    Момичета, коригирах малко и допълних текста на новия фрагман. Рускините са направили по-подробен и по-точен превод на репликите от него. Прослушах го няколко пъти и Сибел, преди да припадне, наистина казва "Дъще!", но се чува много слабо и неясно. (Вероятно, затова хърватките са го пропуснали.)  Simple Smile Ако искате, го погледнете...

Вече е абсолютно сигурно, че Айше е дъщеря на Сибел. Ето и 57 епизод в оригинал (на турски език):

Лиа, благодаря ти за музикалния поздрав, много нежна и приятна мелодия с източни мотиви!   bouquet

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 19:05 от ангела 33

# 701
Здравейте момичета!   bouquet

Ангела Hug Честит никнеймски имен ден! Grinning newsm51

Желая ти здраве и много любов! Two Hearts Two Hearts

Скрит текст:

Учудих се, че в трети сезон се разбирало, че Сибел и Касъм са родители на Айше.
Аз го разбрах в 22- и епизод, то си беше ясно. А и в 31-и епизод се потвърждава
със сигурност.

Приятна вечер на всички!

# 702

Учудих се, че в трети сезон се разбирало, че Сибел и Касъм са родители на Айше.
Аз го разбрах в 22- и епизод, то си беше ясно. А и в 31-и епизод се потвърждава
със сигурност.

Браво на теб! smile3501 Аз пък не бях го разбрала категорично, помня, че тук се коментираше Simple Smile

# 703
Лиа Hug аз съм изгледала до 31-и с превод и половин епизод 32-и на турски.
Та в една от сериите Сибел си говореше, че двете и деца са от мъже,
които мрази.
То е ясно, че Касъм ще е баща на Айше, нали той преследва Сибел от доста години..
А когато Айше и Баран изчезнаха и ги мислеха че са се удавили, Сибел в първия
момент каза ''дъщеря ми'', ама всички бяха шокирани и не я чуха.

# 704

Братовчедите от Карагюл в реала -снимка  с детенце с увреждания

Общи условия

Активация на акаунт