ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 25 988
  • 628
  •   1
Отговори
# 150
И ние се храним на три часа и вечер и денем,май скоро няма да си махне вечерното хранене.Да ви питам има ли проблем ако му давам и биогая и еспумизан л за коликите?Нещо инфакола спря да му действа и днес взех еспумизан л и него да пробваме.Иначе снощи нито инфакол нито кремче за коремче нито биогая помогнаха,помогна само метода на д-р Карп!!!

# 151
Може да му даваш еспумизан и  биогая Simple SmileАз така правя и засега имаме ефект Simple Smile

# 152
  • София
Момичета,някой ако е запознат-може ли да се пие Зинат 500(антибиотик) и да се кърми.Беба е на 2 месеца,а на мен ми се налага да пия антибиотик Sad((.Педиатърката каза ,че не може да я кърмя,а АГ-то каза че е съвместим с кърменето.Прочетох и листовката,пише че преминава в кърмата,но много малък процент.Сега съм пред дилема какво да правя,защото не ми се иска да спирам с кърменето.

# 153
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала, но ви следя.
Относно храненето - и ние сме на 3 часа, малката точно през толкова иска да яде.
Имаме голям проблем със заспиването. Вечер от 18.00-19.00 до 2.00-3.00 стои будна. Може да задреме за 5-10 минути и после е толкова свежа, а на мене ми се плаче... не знам какво е това нещо...
Да ви питам - на вашите бебоци да е ставало синьо около устата - точно под нослето и брадичката? Че на Бети вече няколко пъти и се получава от нищото и вече се стряскам. На 30-ти сме на консултация и се чудя дали да изчакам до тогава или по-рано да отидем.
*mama*na*viki i ivka*,
Беше споделила, че имаш виене на свят. Аз повече от месец съм с неперекъснато замайване. Не ми се местят предмети, но не ми е и ясно... не знам как точно да го обясня. Но при мен имаше и изтръпване на лицето, на ръцете и краката. На всичкото отгоре и шум в ушите се появи, на няколко пъти виждах замъглено. И естествено много се стреснах. Ходих и при личната, и на очен, ушен, на невролог. Всички казват, че нищо ми няма и било от раждането... преумора, нерви и така, и че ще отшуми с времето. Но вече толкова време минава, а аз не се чувствам никак добре и не се оправям... не знам докога ще е така... Та, мислех да питам дали има и други мами с подобни оплаквания след раждането?

# 154
*Orhideq*   абсолютно същото е при мене в понеделник ще ходя и аз по доктори

# 155
http://e-lactancia.org/trademark/764
Според испанския справочник Зинат е съвместим с кърменето.На горния линк е и пълното инфо.

# 156
мария87 - http://e-lactancia.org/ - могат да се проверят лекарствата съвместими с кърменето

И ние спим двете в спалнята. Таткото се премести в другата стая.
Моя трик е да се смъквам така, че главата ми да е на равнището на тумбака и. А и гърдите са ми станали толкова чувствителни, че немога да си педставя да спя по корем.

# 157
Скрит текст:
Gaggi, на водна баня се затопля.
От това се страхувах  Embarassed
До сега и ние така затопляхме, но ужасно бавно и сменяш по няколко пъти водата че изстива, та се чудя не може ли с едни уредчета дето има за затопляне на мляко за бебчета до точно 37 градуса?

Може, ама за какво ще даваш пари за това, освен ако после не мислиш да го ползваш и за затопляне на други храни. Имаше някакви дето за 3. в 1, 5 в 1 . Пеят, свиря, танцуват, говорят на испански и т.н както се казва, но не знам доколко са смислена покупка и си заслужават парите  newsm78

Имам го наследствен  Sunglasses
Но се притеснявах, че загряването е твърде рязко за кърма и за това до сега на водна баня. Но като го оставим на мама август за двата дни ще й се разкаже играта самичка и с тези водни бани на 2-3ч.

# 158
  • София
Много благодаря Мики и Мирче Немирче.Някой да има,който да е го е пил и да е кърмил?

# 159
Мирче-Немирче, страхотни картички!  newsm74

Ние вчера ходихме на ортопед в Детско здраве при д-р Стоименов и съм доволна!  Peace

Тези дни се преуморих и резултатът не закъсня  Tired Намалена кърма и прочие ...

# 160
nelkata88 И аз ползвах биогая и капки против колики , откакто спрях капките против колики , разлика не виждам да има.Абсолютно по същия начин го боли коремчето , както и преди това , а смених почти всички видове марки.
Момичета да ви се оплача - тъкмо ми бяха спрели лохиите , цели 45 дена се изтичаха и след седмична пауза ми дойде цикъла , ама със силата на ураган.Изкупих всички превръзки от магазините и вече се притеснявам , че ще получа анемия , ако не понамалее поне малко  Laughing Joy Ей това източване край няма.А някой да знае колко време ще ми е сега пък цикъла?Щото тия превръзки както ги бях забравила през бременността сега се сблъсках отблизо с тях  #Cussing out

# 161
Момичета да ви се оплача - тъкмо ми бяха спрели лохиите , цели 45 дена се изтичаха и след седмична пауза ми дойде цикъла , ама със силата на ураган.Изкупих всички превръзки от магазините и вече се притеснявам , че ще получа анемия , ако не понамалее поне малко  Laughing Joy Ей това източване край няма.А някой да знае колко време ще ми е сега пък цикъла?Щото тия превръзки както ги бях забравила през бременността сега се сблъсках отблизо с тях  #Cussing out

Аз откарах около 15 дни, като първите 5 бяха истински ужас със смяна на превръзките на всеки час. Преди да родя не знаех какво са превръзки и цикъл по-дълъг от 3 дни

# 162
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
...
Как притопляте изцедена кърма, съхранявана в хладилник? Ако има значение - преди това е била замразена в камерата и размразена в хладилника. Към мамите и към ЛЛЛ моля   bouquet
Здравей, Gaggi,
Оптималният начин за затопляне на кърмата е в съд с топла вода. Кърмата не бива да се затопля в микровълнова печка или директно на котлона. Тези методи на затопляне променят състава на кърмата и може да образуват горещи участъци в млякото.
Добре е внимателно да разклатиш с въртеливи движения контейнера, за да смесиш млякото с каймака, преди то да бъде предложено на бебето. Топла кърма, от която е хранено бебето се съхранява  при стайна температура 19°C-25°C единствено докато трае храненето. Останалата след хранене кърма се изхвърля. Не се препоръчва даване на кърма, от която вече е пито, тъй като тя е идеална среда за развитие на микроби.

# 163
15 дни ??? Ще се гръмна  smile3512 smile3556 smile3538

# 164
Благодаря момичета Simple Smile.Аз сутринта му дадох биогая и вече два пъти еспумизан.Ще видим днес как ще сме обикновено към 18:30-19ч го хващат кризите дано да е по-спокоен,че иначе ще пак ще прибваме този успокоителен рефлекс с повиването.И пак да питам през ноща да му давам ли еспумизан или само на дневните хранения?

Общи условия

Активация на акаунт