ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 26 002
  • 628
  •   1
Отговори
# 315
И ние сме на вигантол от 20-тия ден....да ви попитам вече сме на 1 месец и сме на фризиолак но имаме много колики и запек...много се свива и реве сигурно са колики и нз дали е от хуманата newsm78 дали е добре да я смениме или е вече късно след като сме свикнали с нея newsm78

# 316
здравейте и от мен нямам време да пиша защото моята мишчица непризнава друг освен мен нито свеки нито баща и могат да я укротят илиприспът аз като я гушна и веднага млъква даже от няколко дни спи и при мен на спалнята и все иска да е близо до мен дори и докато спи и. баткото не ми е бил такъв какво е това чудо незнам. утре си запазих час за фризьор незнам свеки как ще се оправи . и да се похваля онзи ден на 24 ни мериха и сме 5 кг. педи каза че отиваме към кюфтенцата   Laughing

# 317
Здравейте!
Elsi86 ние спряхме да подпираме Надя - има няма 5 минути след като съм я сложила и подпряла и тя вече си е заела поза, удобна за нея. Особено, ако съм я сложила с гръб към стаята - тогава и 5 минути са много. Simple Smile Как ще изпусне какво се случва зад гърба и?  Rolling Eyes
За спането по корем - само върху моя или на татко си и много и харесва. Иначе ме е страх да я оставя сама. Иначе си се върти наляво, надясно, но по корем още не може сама да се извърти.

# 318
  • София
Алекс през по-голяма част от деня стои в люлката. В леглото си определено не иска да стои. Вечер го слагам в шезлонга и като се събуди по някое време го взимам при мен. Това е положението, ако искам поне мааалко да поспя, трябва така да действам. За жалост теориите са едно, практиката друго. И както се казва сития на гладния не вярва.

Другото е, че спи много малко, което ме побърква. Особено като не съм спала през нощта, доста се изнервям. Приспивам го един час, спи 15 мин и отваря широко очи, все едно никога не ги е затварял. Вчера през деня дремна и като се събуди в 17.30 заспа чак в 1 ч. Идеше ми да хвана гората. А и баткото хич не ме слушаше ...

Надявам се, днес деня да е доста по-спокоен!

# 319
Славян спи само по гръб и върти главичката на където прецени. Когато е настрани - добре, но като е нагоре ме е шубе да не се задави ако върне храничка.

Аз имам симтоми като когато бях бременна и спрях магнезия - много ме болят ставите, особено на колената, и ми изтръпва подбедрицата на левия крак, като мускулна крампа  ooooh! Самопредписах си магнезий, но и се притесних... има ли някой с подобен симптом?

# 320
При мен единственият проблем след раждането е обилното потене.Потя се буквално като прасе.Свеки казва,че от хормоните било.Трябва да потърся някакво решение,че нито рол-он помага нито нищо.Много е неприятно.

# 321
За витамин Д: не давам, нашата педи е на мнение, че през летните месеци не е нужен. Доверявам и се, така или иначе сме по минимум 2 часа на разходка навън.

За позата за спане: Ники спи през повечето време по гръб и си върти главата на където иска. Като беше по-малък го слагах на една страна (не съм го подпирала никога) и той веднага се извърташе по гръб. По корем спи следобед на спалнята до мен. Родителският контрол е занижен - спи  Crazy

Да повдигна 2 теми, които ме вълнуват:
1. Правите ли някакви процедури по забелването на пенисите на момченцата Ви?
Нашата педи все ни казва, че е рано и нищо да не правим, но аз започвам да се притеснявам да не би да се замотаем нещо и да си навлечем неприятности.
2. Как сте килограмите? Колко Ви остават да махате? Започнахте ли да спортувате?
Аз смъкнах 9кг и ми остават 4кг, не са много, но се съмнявам да ги смъкна докато не спря да кърмя (поне това показва опитът ми). От миналата седмица започнах да ходя на тае бо (щадя се само за коремните преси) и вече реализирах едно бягане в парка. Родих секцио и засега всичко е ОК.

# 322
Явор пробвах да го забеля по-малко от първия месец,но нищо не свърших и на 1 година сестрата в поликлиниката го забели на два  пъти  ooooh! Бяха кошмарни дни и ми се видя варварско,всяко пикаене през следващите дни беше малък ад  . Сега гледам нови теории се вихрят да се оставят момченцата сами да се забелят,когато се зароди интереса им в тази посока.Бях чела и една статия на проф.Бранков ,които беше крайно против насилственото забелване  Thinking
Сега ако трябваше да избирам не бих дала да го забелват така и щях да оставя нещата на естествения им ход.  Thinking
Килограми от общо 17 качени свалих 15 ,но и последните два мисля скоро ще се махнат.Иска ми се обаче да сваля още 5,които ми останаха от първата бременност.За момента освен разходките в парка друго не правя  Mr. Green

# 323
Здравейте момичета, и ние "сме на" Вигантол по една капка дневно. Относно кожичката на пениса - казаха ни нищо да не правим до три годишна възраст, а ако тогава има признаци за фимоза, щели да се взимат мерки. Също така, от това, което съм чела, издърпването вече е преживелица.
Моето мишле самичко започна да пропуска едно хранене и то в 12 вечерта. Аз го мия, преобувам, той спи като след тежка пиянска нощ и изобщо не проявява желание да яде. Но на мен ми се ще вместо да пропуска в 12, да пропуска хапването в 3, което ме измъчва. Дайте някакви идеи да променя това или няма начин, щом бебето не иска!? В 3 часа си хапва доста, цяла порция!  Simple Smile
А упражнения правя само на Кегел, отделно леки упражнения на гърдите и докато люшкам бебчо, го люлея настрани, за да стягам страничните мускули на корема, с които трябвало да започна според гин. Всички ми казват, че с по-сложни упр. трябва да изчакам. А, и разбира се, гледам да "тренирам" бързо ходене с количката Simple Smile

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 14:31 от Есен1

# 324
Да се включа и аз относно пениса сина ми започнах да го забелвам когато стана на 2 месеца и половина естествено че отначало няма кой знае какъв ефект ,вечер на всяко къпане забелвах и промивах с калиев перманганат (в едно канче слагах многооо малко прашинки ,за да стане водата много бледо розова) и така на 7 месец бяхме забелени и то идеално каза доки като го забелех по главичката имаше едни мръсотиики като гнойни пъпчици и с промивките сами паднаха ,доки каза ,че съм се справила перфектно!
Есен1 изобщо не съм съгласна ,че не трябва да се пипа!
Нашата докторка каза че не трябва да се спира със забелването поне до 6-7 годишна възраст
Моя позната не е научила сина си на 7 годишна възраст е детето да си забелва бубата и се наложи оперативна намеса .
Но всеки си решава какво да прави успех на мамите които имат да забелват бубиии Laughing

# 325
Здравейте мами,тези дни изчетох доста за въпросното забелване,още повече,че има и отделна тема за това тук във форумащ...Доста противоречиви мнения има,от майки,ок....,но не мога да разбера как и педиатрите не са на едно мнение по въпроса дали да се прави,и то кога...
И още нещо-възможно ли е да се деформира бебешката главичка,понеже забелязвам,че май не е симетрична при нас...или параноясвам  Shocked Трудно ми е да преценя на 100%,че имаме голяма коса и един разкошен въртел горе на главичката,но като се замисля,наистина бебо държи главичка обърната само на дясно...

# 326
Здравейте и от мен  Party,
Да се включа и аз за забелването, разбрали сме се с таткото той да поеме това. А относно въпроса дали или не - таткото се изказа категорично за, още повече, че нашия кръщелник имаше големи проблеми, тъй като не бяха правили процедурата. Сега за щастие всичко е наред, но тогава детето място не можеше да си намери от болка след ходене по доктори.
А за килограмите - аз чистосърдечно си признавам  че бях качила мноого кг. За сега съм свалила само половината. Но мисля, че кърменето ми помага. Почти всеки ден се тегля и свалям по някой грам  Peace

# 327
Момичета писах в кърмаческия и от там ме стреснаха доста. Моля ви споделете по колко пъти на ден кърмите бебетата си... Аз кърмя малката на поискване и й се събират около 6-7 хранения на денонощие. Тя не иска да суче повече. А от кърмаческия ми казаха, че това като брой е малко...  Shocked Вие как сте с вашите бебчета.....

# 328
Алексче ако бебето е спокойно и наддава няма какво да се притесняваш от броя хранения,всяко хлапе е различно  Peace Маги яде около 8 пъти,кога повече,кога по-малко.Понякога цока от скука или от жажда  Mr. Green
bru_netkata да бебешката глава може да се деформира,то за това и повечето педита препоръчват да се сменя посоката на главата при сън,друг въпрос е ,че не всички бебета са съгласни с препоръката и имат предпочитания към конкретна страна  Rolling Eyes

# 329
Момичета писах в кърмаческия и от там ме стреснаха доста. Моля ви споделете по колко пъти на ден кърмите бебетата си... Аз кърмя малката на поискване и й се събират около 6-7 хранения на денонощие. Тя не иска да суче повече. А от кърмаческия ми казаха, че това като брой е малко...  Shocked Вие как сте с вашите бебчета.....

А по колко трябва да суче и ние сме по 6-7 на денонощие различно???
След като детето спи спокойно не плаче и няма Т смятам че няма място за притеснение .
първия месец наддаде 1400 грама с този темп на сукане

Общи условия

Активация на акаунт