Гащички още преди гърнето? Да! Защото Pampers Pants са идеални от първите движения

• 3 279
  • 110
  •   1
Отговори
Кога е "времето за гащички"? Може би по-рано, отколкото си мислиш.

Много родители вярват, че пелените тип гащички са подходящи едва когато детето започне да се учи да ходи на гърне. Истината обаче е, че Pampers Pants са създадени да подкрепят бебето още от първите му по-смели движения – дори преди да може да стои само.

В първите 18 месеца бебетата преминават през изумителна трансформация – от малко вързопче до малък изследовател, който пълзи, сяда, изправя се и прави първи стъпки. Движението е начинът, по който опознават света, трупат увереност и изграждат връзка с мама и тати. Но всяко ново движение – било то “мечешко” пълзене или въртене по време на сън – крие риск от протичане, ако пелената не е стабилна.

Затова Pampers създаде новите Pants – с революционна система Stop & Protect и нови 2x по-широки маншети, които осигуряват превъзходна защита от протичане, независимо от позата на бебето – ден и нощ!

И освен, че предлагат 360° прилягане и до 12 часа защита, Pampers Pants са изключително удобни за смяна – само три лесни стъпки: разкъсай, завий пелената на руло, залепи и изхвърли. Перфектни са за активни бебета, които не могат да останат мирно на едно място дори за секунда (или на маса за повиване!).

Включете се в играта!

Споделете с нас: Кога вашето бебе започна да се движи активно – и кога преминахте към гащички? Смятате ли, че този тип пелени са удобни още в периода преди да започне детето да се приучава на гърне?

Споделете в коментар под темата и можете да спечелите пакет от новите Pampers Pants!
На 20 май ще изтеглим 5 печеливши участника, които ще получат награда. Успех!
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 10:14 от Реклама

# 1
Преминахме към гащички около 9-10 месец. Преди това успявах да ѝ сменя памперса, без да е борба 😁

# 2
Моето момиче е на почти 7 месеца и е доста активна, разбира се, доколкото ѝ позволяват възрастта и двигателните способности. Все още не сме преминали към гащички, но още отсега изпитвам трудност при смяната на памперса. С дете, което е много активно и любопитно, използването на гащички би било удобство и за родителя, и за детето.

# 3
Някъде към втората годинка при моето дете. Удобни са преди приучване към гърне, защото го канех и ако няма нищо са си като обикновени гащички.

# 4
Бебето ми премина на гащички Pampers около 10-тия месец, тъй като стана много активно. Все още ги използваме - много са удобни и смятам, че са подходящи в периода преди детето да се приучи към гърне.

# 5
Ние още не сме преминали към гащички на 1,1г ,опитах преди за кратък период ,но моята използва гърнето за акане . Сега мисля лятото да е с гащички и скоро въобще да мине без .

# 6
Ние преминахме на гащички преди 1 месец когато стана на 10 месеца, достигна килограмите за гащички и стана изключително подвижна .
Освен това смяната на памперс ставаше все по - трудна заради въртенето напред назад ,бутането с крачета и изправянето .

# 7
Около годинката изключително удобство и за него и за нас.

# 8
Детето ми премина на гащички на 7месеца ,изключително удобни са и сам се научи как да си ги къса и лепката му беше интересна,после когато премахнахме дневния остана с нощния памерс и пак взехме гащички!
Сега с второто дете изобщо няма да ползвам стандартните,колкото по-рано използвам гащите,толкова по-рано ще свикне и с нормални гащи.
Това е моето мнение.

# 9
Детето ми започна да се движи активно на 1,4 г. Такъв тип пелени според мен са подходящи най-вече за проходили деца.

# 10
Около 8-9 месец, защото почна да седи права и да не ми дава да сменям памперс. Вече сме само с гащички.

# 11
При първото си дете преминахме на памперс-гащички около 6–7-месечна възраст, когато започна да се движи по-активно – пълзене, опити за ставане и т.н. Наистина улесняват смяната, особено когато детето не иска да лежи спокойно. В яслата също предпочитаха гащички, защото се обличат и събличат по-лесно. Махнахме памперса напълно на 1 година и 6 месеца. Смятам, че гащичките са чудесен преход още преди приучаването към гърне – свикват с тях като с истинско бельо и това много помага. Сега очаквам второ бебче и планирам да приложа същия подход.

# 12
Около 7-8 месец . Детето е вече много активно и гащичките са много по-удобни за смяна.

# 13
Около 11 месеца. Смятам, че е удобно.

# 14
Кога вашето бебе започна да се движи активно – и кога преминахте към гащички?

- детето ми проходи хубаво на 11 месеца, а гащички започнах да използвам малко преди това. Много съм доволна. По-удобно е както за мен, така и за детето ми.

Смятате ли, че този тип пелени са удобни още в периода преди да започне детето да се приучава на гърне?

- да, смятам, че са много по-удобни от обикновения памперс с лепенки. В момента започвам да я приучавам към гърнето. Чудесни са за децата!

Общи условия

Активация на акаунт