Гащички още преди гърнето? Да! Защото Pampers Pants са идеални от първите движения

• 4 047
  • 110
  •   1
Отговори
# 30
След 6я месец преминахме и сме доволни.  Тя сега е по - голяма, но смея да кажа че не е нужно да чакате преди да оопне да ходи на гърне. За мен е удобство както за детето, така и за всяка мама.

# 31
  • Plovdiv, Bulgaria
Бебето ми е на 8 месеца и все повече започва да се движи активно, така че мисля да преминем към памперс гащи. Да, мисля, че са много удобни в този период.

# 32
След годинката започна да е много активен и преминахме към гащички, които все още използваме. Много сме доволни и е доста удачен вариант, когато трябва да пишка.

# 33
Със гащичките на Памперс сме от 1год.и 1месец. Тогава вече стана невъзможно слагането на памперс и откакто сме с гащи е много по-лесно. Скоро предстои и започване за приучаване към гърне и със сигурност е плюс носенето на гащи.

# 34
Знаете ли, че развитието на бебето преминава през шест ключови етапа на моторика между 6 и 18 месеца? Седене без подкрепа, лазене на ръце и колене, изправяне с помощ, ходене с помощ, самостоятелно изправяне и първи самостоятелни стъпки!

Pampers Pants растат с вашето бебе през всички тези важни моменти, осигурявайки му свобода на движение и сигурност денем и нощем.

# 35
Преминахме към гащички когато беше на годинка. Все още ги използва и ученето на гърне върви бавно. Винаги е бил много активен, но когато стана на 10 месеца вече стана много трудно да му обувам обикновени памперси.

# 36
Започнах да използвам гащички някъде около деветия месеца на сина ми. Тогава той започна да се опитва да се изправя и да ходи. Сега е на година и три месеца и няма шанс да обуя нещо различно от гащичките, защото той отказва да легне/седме или каквото и да било действие, включващо стоене на едно място 😅 още сме много далеч от гърнето, тъй като той отказва да седне на него, камо ли пък да остане седнал там. Незаменим помощник са тези гащички!

# 37
Преминахме към гащички към 10 м.много по удобно да!Детето има повече свобода на движение и нямам притеснение дали не съм го стегнала повече.

# 38
  • София
С гащичките на Памперс Премиум Кеър сме откакто стана на 10 месеца. Сега е на годинка. Той е много активен и гащичките са ми много удобни. Не се притеснявам, че ще се разместят, примерно. Подходящи са за приучаване към гърне, защото просто ги сваляш. Нищо не отлепяш или махаш.

# 39
Моето бебе започна да се движи активно след като навърши 1г. От тогава до момента използваме гащички. Смятам, че са изключително удобни за периода на проучване на гърне, който тепърва ни предстои.

# 40
Пробвахме с гащичките още около 6тия месец, но тогава ми се видяха неудобни. Сега вече е на 11 месеца почти и от около месец сме само с гащички, защото е много по-удобно когато бебето е по-активно.

# 41
Нашето бебе започна да се движи активно на 8-мия месец и тогава преминахме на гащички.

# 42
Моето бебче се роди голямо и още в родилното надигаше глава. Сега е на три седмици и вече се върти, а смяната на памперс става все по-трудна. Рано ще преминем на гащички.

# 43
  • Пловдив
Премина на гащички Pampers около осмия месец и все още ги използваме - много са удобни и смятам, че са подходящи в периода преди детето да се приучи към гърне.

# 44
Моят пакостник започна да пълзи на 5 месеца и проходи на 9 месеца. Сега е на 1г2м и все още не сме използвали активно гащички. Лятото смятам да правим опити с гърнето и определено гащичките биха били много по-удобни. Ще се радвам да изпробваме и ние!

Общи условия

Активация на акаунт