Гащички още преди гърнето? Да! Защото Pampers Pants са идеални от първите движения

• 3 761
  • 110
  •   1
Отговори
# 105
Започна да се движи активно към 10-11 месечна възраст. От тогава и преминахме на гащички. В момента сме на етап приучаване да си вършите нуждите на гърне и гащичките са изключително удобни, защото навяват асоциация с истинските гащички, които събуваме и обуваме и се стараем да пазим сухи.

# 106
  • Варна
Внучката ми,започна да върви на 11м. и веднага мина на гащички.За нас са по удобни.Сега започва ме да я учим на гърне.

# 107
Дъщеря ми започна да се движи доста активно доста рано. Беше истинско предизвикателство да я хвана за смяната на памперса, да не кажа направо борба Joy С гащички е една идея по- лесно, признавам.

# 108
С гащички е от 6ти месец. Супер удобно ни е и на двамата. Синът ми през деня е без памперс,а през ноща с памперс гащи-уникални!

# 109
# 110

Изтеглени са потребителите, които печелят пакет от новите Pampers Pants. Това са:

Koledna elha
Muffin...
Papilio_
KalinkataMalinkata
iрене

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на email: igra@bg-mamma.com до 26.05.2025 г. като упоменат, че са победители в играта на Pampers и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

⭐Не забравяйте да отбележите и желания от вас номер на пелените.

Pampers Pants ще бъдат изпратени от екипа на BG-Mamma до 13.06.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт