Гащички още преди гърнето? Да! Защото Pampers Pants са идеални от първите движения

• 4 217
  • 110
  •   1
Отговори
# 60
Започнахме да слагаме Pampers гащички на около 9-10 месечна възраст,когато детето стана много активно физически и не се спираше на едно място.Определено са много подходящи за периода преди приучаване на гърне.

# 61
Моето момче започна да се движи активно около 7-8 месец. Започнах да ползвам гащички от тогава защото е голяма борба смяната на пелените. Сега ни предстои приучване на гърне и определено с гащички ще е по-удобно отколкото с пелените.

# 62
Преминах дъщеря ми на гащички като беше на 1г3мес, включително беше с тях когато почнахме да приучаваме на гърне и ни беше много удобно

# 63
Моето дете, премина към Pampers Pants на 5 месечна възраст. Вече една година е с Pants, пробвахме от новите - страхотни са! Спряха да оставят ленти от ластиците по кожата му. Много сме доволни Simple Smile

# 64
Преминахме на гащички на 8месеца ,когато сменянето на памперс стана много трудно .
Малката ставаше все по-подвижна , а борбата  - безмилостно жесока Simple Smile

# 65
Около 7-8 месец преминахме на гащички, защото според мен са по-удобни и лесни за обуване.

# 66
На годинка и половина започна да се движи активно, иначе проходи по- рано. Гащичките започнах да й ги слагам горе долу този период. Сега е на 2г и половина, започнахме приучаването към гърне, но все още слагам тези гащички през нощта.

# 67
И с двете ми деца около 7-8 месец. Удобни са , когато децата стават активни

# 68
Гащичките бяха изключително удобни за летните месеци с дъщеря ми. И двете ми деца проходиха след годинка, но пълзяха много активно. С обикновени памперси много им се отбелязваха ластиците на коремчетата.

# 69
Моето бебе започна да се движи активно около 7-8 месец . Преминахме към Pampers Pants, когато забелязахме, че е по-удобно за него да седи и да се движи свободно, особено като започна да се опитва да стои. Смятам, че този тип гащички са много практични още в периода преди да започне детето да се приучава на гърне, тъй като са лесни за поставяне и премахване, което ги прави удобни както за родителите, така и за бебетата, които започват да се учат да контролират нуждите си.

# 70
  • София
Привет! Преминахме към гащички около 11 месец, преди да направи годинка. Преди това успявах да сменя памперса безпроблемно.

# 71
Дъщеричката ми започна да се движи активно около 10-тия си месец, когато и проходи. Тогава реших, че ще е по-удобно и за нея и аз мен да преминем към гащичките. Но се оказа, че съм избързала, защото тя много се въртеше, мяташе и се оказа по-трудно за мен да и обувам гащичките. И зачаках. Сега вече е на 1 годинка и разбира много повече, стои мирна и вдига крачетата да се обува (добре че гледа от кака си).
Иначе още не сме минали на гърне и сега тепърва ще започнем да се приучваме. И аз пак започнах да и слагам гащички, за да се научи и за мен като майка, гащичките са 100 пъти по-удобни в периода на приучване на гърне, защото много по-лесно се свалят и вдигат. А и така малката ще се научи как се прави после с истинските гащи.

Така че моето мнение е, че е по-добре да се премине на гащички малко преди или по време на приучване към гърне.

# 72
Дъщеря ми не понасяше памперс, но с гащичките се справяхме добре, поставяхме ги от 11-тия месец. Заобиколена от играчки издържаше и гърнето. Според мен гащичките са супер удобство, а ако не са зацапани, лесно се поставят отново, което е и финансово по-изгодно.

# 73
Колкото повече време малките бебета прекарват по корем, толкова по-бързо се научават да лазят, да се изправят и да ходят. Движението е естествената гимнастика за здраво развитие – а с Pampers Pants можете да сте спокойни, че пелената ще следва всяка смела крачка без протичане.

# 74
  • Банско
С големият ми син, започнах да ги ползвам като стана на 7 месеца, доста му беше удобно, както о на мен при махането и слагането.
Най-добре е , когато се учат на гърне да са вече с гащички, за да им е удобно после с нормалните гащи.

Общи условия

Активация на акаунт