Гащички още преди гърнето? Да! Защото Pampers Pants са идеални от първите движения

• 4 055
  • 110
  •   1
Отговори
# 75
Моето дете проходи на около 11 м.,но от 8 -мия м.я слагах на паяк. От тогава е и с гащички Памперс Пантс. А сега вече на 2 г.и 2 почти сме се научили на гърне. Казвам почти ,защото като спи слагам гащички ,а и като се заиграе понякога забравя ,че е без памперс и свършва работата в гащите.Simple Smile

# 76
В края на бременността съм и съм закупила само памперси. Но със сигурност в даден етап ще премине на гащички, най-малко заради удобството при смяна и дизайна.

# 77
Успявах да се справя по време на борбата за смяна на памперс до 1 годинка и 4 месеца. От 2 месеца използваме гащичките Pampers Pants 360 и съм страшно доволна. Обувам ги на дъщеричката ми много лесно и дори и да започне да се гъне докато я обувам, е много по-лесно отколкото с памперси. За първи път използвахме гащички на морето (от тези, които са специално за плуване) и още тогава разбрах какво удобство е. Тогава дъщеричката ми беше на 9 месеца и нямах търпение да порасне още малко и да започнем да използваме гащички. От сегашна гледна точка, мисля че можеше да започнем и по-рано и да, според мен са подходящи и преди приучаване на гърне. Blush
Обаче без да преувеличавам или пък да го пиша заради играта, на всички мами препоръчвам именно пелени и гащички на Памперс, защото при нас нямаха грешка. Това са единствените памперси, които никога не пропуснаха. Използвала съм 5-6 вида просто за да пробвам и вече отдавна не си правя експерименти, за да е детето ми винаги сухо. Преди Pampers Pants 360 използвах пелени Pampers Premium Care.

# 78
На 10++ е и още не сме минали на гащички, нито на гърне, но обмислям като стане по стабилна права да й взема гащички. И да е по роклички за още по-голямо улеснение. 😁

# 79
На 10 месеца и половина и към 11-тия месец ,минахме на гащички. Много по удобни са за активни бебенца

# 80
Винаги малкият е бил много активен за възрастта си. Гащичките со удобни за ползване при учене на гърне, особено и за махане на памперса докато спи вечер

# 81
Сложихме гащички на 8 месеца ,когато малката стана много активна и бърза .

# 82
Още от самото начало на 4 месеца. Подходящи са за използване още преди да започне детето да ходи ва гърне.

# 83
  • Sofia
Ползваме различни - ту пелени, ту гащички.
Зависи от ситуацията и това, което ни е по-удобно в конкретния случай.

# 84
Малкият ни герой вече е на 7 месеца! Всичко му е много интересно, движи се като змия, всеки момент ще пролази и напред, но за сега е само назад... Силен е, много активен и вече е трудно да се сменя памперсът му за няколко минути. Още от самото раждане използваме пелените на Pampers Premium care, и до сега нямаме никакви проблеми относно тях. Чакам с нетърпение да дойде времето на гащичките и отново да се доверя на марката Pampers!

# 85
Синът ми е тромав от самото начало и не сме избързвали с гащичките, доволни сме и сега ползваме и пелени. Гащички слагаме за през деня, когато се движи повече. Вече е на две години и след успешното приучване миналото лято се върнахме на памперси изцяло след като есента тръгна на ясла.

# 86
Когато стана на около 9 месеца и започна да се движи по-активно се наложи да преминем на гащички,тъй като те прилягат по-плътно по крачетата и не протичат!

# 87
Знаете ли, че децата между 12 и 19 месеца правят средно 2368 крачки на час и падат около 100 пъти дневно? Малките "маратонци" могат да изминат впечатляващите 701 метра на час, докато се учат да опознават света. Когато пелената не пасва добре, рискът от падания се увеличава. Затова Pampers Pants осигуряват 360° прилягане и до 12 часа защита – за повече уверени крачки и по-малко притеснения.

# 88
Бебка стана по-aктивна около 9тия си месец, а на гащички преминахме на около година и 2 месеца покрай прохождането. Още ползваме гащичките на памперс, от тази седмица се научи да ги сваля и вдига самичка.

# 89
Започнахме да използваме гащички на 1 г. 2 м. Изключително удобни за всяка ситуация. Особено сме доволни и от нощните гащички на  Pampers. Единствените, които не пропускат.

Общи условия

Активация на акаунт