Пола на бебето

• 680
  • 34
  •   1
Отговори
Здравейте. Имам две момичета и сега съм бременна във втори месец. Много искам да знам дали е момче. Търся всякакви възможни таблици,методи,и теорий за предполагане пола на бебето.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 23:37 от Vanya1278

# 1
И ако е момиче какво ще направите? Ще го върнете обратно?
Те в 5 ти месец на преглед не могат да кажат със сигурност, вие с таблици ще разберете.

# 2
  • Melmak
Пренатален тест ама е над 1000 лв и със сигурност разбирате пола от рано. С гадаене няма да стане.

# 3
Полът на бебето е решен в момента на зачеването, в зависимост от хромозомата, получена от бащата - Х - за момиче или Y за момче. Не се навивайте, не може да го промените. Все пак, ако Ви се занимава ето Ви едно изчисление, но не вярвайте на 100%
Към числото 49 прибавете месеца, през който сте заченала. От получената сума извадете Вашите години. След това получената разлика започвате да намаляване с 1, 2, 3 и т.н докато получите число, от което вече не може да вадите. След това беше нечетен остатък - момче, четен - момиче.
Пример: жена на 28 забременява през август:
49+8= 57
57-28= 29
29-1=28-2=26-3=23-4=19-5=14-6=8-7= 1 (момче)
Лека бременност и здраво бебе на финала.

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 23:38 от Mama Ru

# 4
  • Down south
Кръвен тест, не знам, как се нарича в България.
Та, този тест ще даде яснота по въпроса, харесва ли ви или не.
Всичките гадания и пр. са своеобразен прах в очите.
Ако е момиче, чрез таблици и гадания,  няма да се "превърне" в момче и обратното.

# 5
Момичета благодаря ви за отговорите,но това и без да ми го казвате си го знам. В момента съм задала конкретен въпрос. Моля без излишни съвети и размисли

# 6
Наскоро гледах едно изследване, че статистически за поредно дете при предходни еднополови бременности шансът да е от същия пол е към 60%, спрямо 40% да е от другия. Ама все тая, никой не може да Ви го гарантира, а и не ее нужно.
На конкретния въпрос какво очаквате да се отговори? Конкретно аз казвам, че по-голям шанс има да носитв момиче. И какво?

# 7
  • Down south
Момичета благодаря ви за отговорите,но това и без да ми го казвате си го знам. В момента съм задала конкретен въпрос. Моля без излишни съвети и размисли
Тоест искаш гадание, което ще ти каже това, което искаш да чуеш.
А после Grinning

# 8
Всякакви методи за гадаене са напълно безмислени. Дори на феталната морфология не могат да ви гарантират за пола на 100%. Ако наистина искате да знаете, плащате си един пренатален тест и ще ви кажат момче ли е, момиче ли. Най-евтиният такъв тест май беше 500-600 лв.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 02:35 от Tessaria

# 9

49+8= 57
57-28= 29

Получих 0 за сина ми Simple Smile което значи, че няма смисъл никой да си губи времето с аритметични залъгалки.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 09:16 от _re_ge

# 10
  • София
Вероятно имаш много свободно време за губене, щом ще си играеш да си гадаеш.
Имам първо 3 момичета и после 2 момчета. Никога не съм се вълнувала от това какви ще са, но чувах какви ли не глупости от съседки и познати, а даже и денталната морфология сгреши за 2 от децата. По този повод да знаеш, че е по--неприятно да имаш определени очаквания и да си се настроила, а да се изненадаш по време на раждането.
По-добре не се не се самосугестирай предварително.

# 11
Освен пренатален тест, не виждам друг вариант.

Пробвай с врачка? 😂

# 12
Здравейте. Имам две момичета и сега съм бременна във втори месец. Много искам да знам дали е момче. Търся всякакви възможни таблици,методи,и теорий за предполагане пола на бебето.

Мила Vanуa1278,
не искам да ти създавам неприятни емоции.. Все пак да ти кажа - познавам 2 семейства с по 4 момичета 🙂

Казват, че не е добре да се претендира за пола на бебето, особено при създадено вече дете. Някакси намесваш се в установени вече неща, факти, за които не ти е дадено да имаш право на глас.
Просто си кажи, че каквото е писано, това е станало и това е твоят късмет, да имаш точно това детенце, какъвто и да е полът му.

Пожелавам ти прекрасно протичане на бременността и мир в главичката 🌺

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 11:52 от Valerie R

# 13
По метода за изчисление на Мама Ру получих за сина ми 2 😁, а за дъщеря ми 3 😀

# 14

49+8= 57
57-28= 29

Получих 0 за сина ми Simple Smile

А аз получих 3, но нямам момче, а момиче 🙂

Общи условия

Активация на акаунт