Пола на бебето

• 703
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И аз смятах.
Съвпадна за 2 от 5. Т.е. под 50%.

# 16

Пример: жена на 28 забременява през август:
49+8= 57
57-28= 29
29-1=28-2=26-3=23-4=19-5=14-6=8-7= 1 (момче)
Лека бременност и здраво бебе на финала.

Получих 0 за сина ми Simple Smile което значи, че няма смисъл никой да си губи времето с аритметични залъгалки.
Вземат се по-близките години май. Не помня дали може да се получи нула. Това съм го чела много отдавна, още деветдесетте. Не винаги показва вярно. За мен излиза, май и за щерката излизаше.
Предупредих, че е за губене на време, а не точен резултат. 😀
Едната ми прабаба има 7 момчета и едно момиче - живи, здрави и отгледани до възраст да създадат семейство. Само на единия съдбата е неизвестна - изчезва в Щатите. Другите се женят и имат деца - някои шарени, някои еднополови. Моят дядо има три дъщери. Баба казваше, че няколко пъти след второто е правила аборт, защото не искала повече деца. Било е в периода 1935-1945 и само веднъж било момче, ако знаела щяла да го остави. 1946 на 40 години ражда последното си, трето момиче. Баща ми са две момчета и едно момиче между тях и тримата имат по една дъщеря. От страна на майка ми сме пет момичета. Ние вече ошарихме потомството, но пак 6:4 са момичетата. И аз си мечтаех за син, казвах, че искам две момчета и едно момиче, а майка ми питаше, ако са все момичета ще ги върна ли.
Хубаво е да са шарени, но на практика е каквото дойде. Приятелка има три дъщери, позната има трима сина и четирима внука, а си мечтаеше поне за една внучка. Божа работа. И за се присъединявам към съвета да не се настройваш предварително, че после да не се разочароваш и отхвърлиш детето. То и сега чувства в тялото ти.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 09:50 от Mama Ru

# 17
Всеки иска това, което няма, но срещу природата не можем да се борим.
Можете да желаете много неща, но бъдете благодарни за това, което имате и ще имате. Теории и методи има много, но ако накрая е пак момиче, това ли ще ви накара да се откажете от него?

# 18
Нормално да ѝ минава през ума, ама да хвърля карти и търси гадания...

# 19
  • Melmak
Разбирам я авторката, аз пък искам момиче. Просто не вярвам в гадания и така и така пуснахме пренатален, цъкнах, че искам да знам и пола. Там поне няма 5-6 знае се хромозомата каква е.

Моя братовчедка има 4 деца и са момичета всичките.

# 20
Аз имам две приятелски семейства с по три момчета. Искаха и момиче, но не стана.

# 21
  • София
Когато бях дете, имахме съседка, която роди 6 момчета и все искаше момиче.
Накрая се отказа.
Сега поне внуците ѝ са шарени, но в тийн годините беше откачила с тях, че и през около 2 години са братята.
6 даже и аз не мога, че и породени.

# 22
Момичета благодаря ви за отговорите,но това и без да ми го казвате си го знам. В момента съм задала конкретен въпрос. Моля без излишни съвети и размисли

Конкретният ти въпрос е за методи за познаване на пола? Конкретният отговор е пренатален тест. Къде са излишните размисли и съвети и какво искаш да чуеш точно, ако това не е достатъчен отговор?

# 23
  • Някъде там...
На феталната морфология би трябвало да ви кажат пола. Моята я правих в 14 г.с. Гледа се ъгъла на тазовите кости.

# 24
  • 🌊
Най-най-ранно освен пренатален в 9 седмица, не мисля, че има по-ранен сигурен метод.

Иначе от враческите методи май никой не спомена содата Laughing

# 25
Винаги съм се чудила на такива въпроси, че чак пък и рано да се узнае пола. Единственият въпрос, който ме е вълнувал през моите бременности е дали е здраво детето. Нищо друго. Момче, момиче...какво значение има? Все е радост и благословия.

п.с. единствено разбирам нетърпението да се знае полът, ако има риск от предаване на някакви наследствени болести. Но тогава докторите знаят какво да правят.

# 26
  • Варна
Конкретният ти въпрос е за методи за познаване на пола? Конкретният отговор е пренатален тест. Къде са излишните размисли и съвети и какво искаш да чуеш точно, ако това не е достатъчен отговор?

Иска да й се напише това, което желае да чуе. Поредната, която си мисли, че може да определя какво да се пише в темата, защото тя я е пуснала.

П.п. Аз залагам пак на момиче. А като хвърлих боб, той ми проговори, че явно родата натиска за мъжко, затова са тия трепети.

# 27
Не е задължително да има някакъв натиск. Аз имам две момчета и планираме трето дете, ако се получи и аз няма да имам търпение да разбера дали ще е момиче, че искаме да ги ошарим. Не, че ще го върна, ако е момче, но на всеки би му се искало след две еднополови деца, третото да е от другия.

Но аз си правих пренатални тестове за първите две, и за третото ще си пуснем (не заради пола).

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 09:52 от Tessaria

# 28
  • Melmak
Ужас, чак да прекъсне бременността?
Това от други нейни теми ли го видяхте?

# 29
Ужас, чак да прекъсне бременността?
Това от други нейни теми ли го видяхте?

Не, питам дали поради тази причина иска да знае пола на бебето точно сега, защото няма много рационални причини за това.

Общи условия

Активация на акаунт