Мнение за Д-р Валери Иванов

• 238
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! Simple Smile
Моля да споделите мнения за Д-р Валери Иванов, раждали ли сте при него, следял ли ви е бременността и изражда ли секцио ?

# 1
Аз бях преди няколко години при него с друг проблем - лоша цитонамазка, биопсия, впечатлението ми беше, че не беше особено компетентен. В резултат ми докара усложенения, няколко пъти бях в болница и колегите му го критикуваха за изпълнението.
Най-лошо впечатление ми направи, че дори не дойде да ме види, в последствие от приятелка, раждала при него, разбрах, че обръща внимание само на жените, които са му дали пари под масата. Тя иначе беше доволна от него и го препоръчва.

# 2
Аз съм оперирана при него (не секцио, а гинекологична операция) и съм много доволна, внимателен е и много добър специалист. Не съм плащала нищо допълнително (през ум не ми е минало Grinning) и въпреки това беше много мил. Ако например му звъннеш и не може да вдигне, после връща обаждане (не мисля, че много лекари го правят). Вече много след операцията като ми е идвало на ума нещо да се консултирам, човекът ми отговаря търпеливо на въпросите без никакво заплащане (по телефона). Включително питала съм за подходящи хранителни добавки, тоест съм решавала, че ми трябва лекарско мнение и що да не го питам доктора. Вероятно ако беше някой друг, щеше да ме скастри, но той човекът отговаря. Grinning
Тепърва аз няма да раждам, но ако щях, задължително би било при него.

# 3
  • София
Малко късно виждам темата, но може да съм полезна. Simple Smile Д-р Валери Иванов е прекрасен лекар, много човечен и много опитен. Следя се при него от близо 15 години, също и моя приятелка. Преди работеше в Шейново, а от няколко години е в клиниката на 6 етаж в Майчин дом, там се поемат много тежки случаи от цялата страна. Това с очите си го видях тази година, когато ми се наложи една сравнително лека операция. Той е израждал и двете ми деца, едното нормално, другото секцио, всичко е протичало по най-добрия начин, предвид, че втората ми бременност си беше доста рискова. Останала съм с впечатлението, че е концентриран в момента повече към онкогинекология и другите подразделения като в отделението, където работи и не се занимава толкова с проследяване на бременност за нови пациенти. Но това, разбира се, лично с него е редно да се изкоментира, може да зависи от различни фактори. При всички положения е страхотен избор за следящ лекар. Лека и успешна бременност!

Общи условия

Активация на акаунт