Моля да споделите мнения за Д-р Валери Иванов, раждали ли сте при него, следял ли ви е бременността и изражда ли секцио ?
) и въпреки това беше много мил. Ако например му звъннеш и не може да вдигне, после връща обаждане (не мисля, че много лекари го правят). Вече много след операцията като ми е идвало на ума нещо да се консултирам, човекът ми отговаря търпеливо на въпросите без никакво заплащане (по телефона). Включително питала съм за подходящи хранителни добавки, тоест съм решавала, че ми трябва лекарско мнение и що да не го питам доктора. Вероятно ако беше някой друг, щеше да ме скастри, но той човекът отговаря. 
Д-р Валери Иванов е прекрасен лекар, много човечен и много опитен. Следя се при него от близо 15 години, също и моя приятелка. Преди работеше в Шейново, а от няколко години е в клиниката на 6 етаж в Майчин дом, там се поемат много тежки случаи от цялата страна. Това с очите си го видях тази година, когато ми се наложи една сравнително лека операция. Той е израждал и двете ми деца, едното нормално, другото секцио, всичко е протичало по най-добрия начин, предвид, че втората ми бременност си беше доста рискова. Останала съм с впечатлението, че е концентриран в момента повече към онкогинекология и другите подразделения като в отделението, където работи и не се занимава толкова с проследяване на бременност за нови пациенти. Но това, разбира се, лично с него е редно да се изкоментира, може да зависи от различни фактори. При всички положения е страхотен избор за следящ лекар. Лека и успешна бременност!