Гащички още преди гърнето? Да! Защото Pampers Pants са идеални от първите движения

• 4 044
  • 110
  •   1
Отговори
# 90
Детето ми започна активно да се движи след 9 месец, тогава преминахме и към гащичките. Да, смятам, че са подходящи за периода преди преминаване към гърне.

# 91
Ние минахме на памперс гащички ,когато стана много по-активен на 10 месеца. Смятам,че са много подходящи за ползване преди гърне.

# 92
Преминахме на памперс-гащи на 7 месеца, понеже започна много да шава докато го преобличам и определено ме улесняват много в обличането. Отделно е страшно активен - пълзи по цял ден и не се спира, та обикновените памперси започнаха да пропускат от време на време. Много съм доволна.

# 93
Синът ми е на 10м, вече не се спира и преминахме на гащички.
С другите деца също използвах Pampers Pants, много бях доволна .

# 94
Започна да се движи активно още на пет-шест месеца, а два месеца преди годинка проходи. Затова и предпочитам гащички, вместо памперс, защото е много по-лесно преобуването, а то е често, защото детето има много бърз обмен на веществата Simple Smile))й

# 95
Представете си малко бебе, което се учи да ходи и за един ден изминава разстояние, равно на това от земята до върха на Айфеловата кула и обратно! Толкова много усилия заслужават удобство и защита. Новите Pampers Pants със системата Stop & Protect са тук, за да дадат на малките изследователи свободата да се движат и мечтаят – с максимален комфорт и до 12 часа защита от протичане.

# 96
Детенцето ни започна с активните действия още след 6-ия месец. От тогава преминахте на гащички. Пелените-гащички са доста удобни още преди приучаването към гърне, защото се обличат по-лесно, дори когато детето се движи.
Насърчават по-независимо обличане и събличане, което помага при гърнето.
Често са по-удобни при прохождащи и по-активни деца, защото не се размествават.

# 97
Ние преминахме към гащички около 6 месец защото детето ми е изключително активно и борбата е голяма. Сега имам второ бебче и за сега е по-спокойно,но предстои да видим.

# 98
Моето бебе е на 10 месеца и се движи особено активно от три месеца. Досега не съм използвала гащички, бих пробвала с удоволствие.

# 99
На 10 месеца стана много активен и труден за преобличане. Гащичките са удобни и се слагат бързо при борбата за смяна на пелени.

# 100
Около 8-9 месец.

# 101
  • София
Кога вашето бебе започна да се движи активно – и кога преминахте към гащички?
След 8-я месец. Гащички след 12-я месец
Смятате ли, че този тип пелени са удобни още в периода преди да започне детето да се приучава на гърне?
Да, удобни са, защото бързо се свалят и вдигат... особено, ако детето разбира какво се иска от него Simple Smile

# 102
  • София
Към година и половина. Много са удобни за периода, когато се  приучват към гърне.

# 103
След като проходи стабилно, може би към 1г. И 2 месеца, все още сме с памперс гащи и вече е изключено по-удобно. Постоянно сме в движение, много рядко има "аварии"

# 104
Тепърва това лято ни предстои. Предполагам са най-удобни точно за този период.

Общи условия

Активация на акаунт