Гащички още преди гърнето? Да! Защото Pampers Pants са идеални от първите движения

• 4 038
  • 110
  •   1
Отговори
# 45
  • Сливен
Кога вашето бебе започна да се движи активно – и кога преминахте към гащички?
-Някъде около 5-6 месец, от тогава започнах да му слагам и гащички.

Смятате ли, че този тип пелени са удобни още в периода преди да започне детето да се приучава на гърне?
-Да, защо не. Особено за деца, като нашето - което не спира да се движи и лудее 😅. Все още не съм го слагала на гърне, но скоро време ще започна и дотогава гащичките/поне според мен/, ще са помогнали за този вид процес.

# 46
  • Sofia
Бебето ми и на 7 месеца и предстои след 2-3 седмици да минем на гащички. Дано да му харесат. Активен е много, лудува по цял ден и определено не се спира още от четвърти месец.

# 47
Племенничката ми премина на гащички около 9-тия месец, тъй като стана много активна. Все още ги използваме - много са удобни и са подходящи в периода преди детето да се научи на гърне. А и наподобяват гащички, които обикновено ползват момичетата и привикват по- бързо.

# 48
Бебето  премина от обикновени пелени към памперс гащички  към  12 месец, но зависи от развитието и нуждите на детето .
 Бебето започна да се върти, пълзи при повече движение гащичките стоят по-стабилно и се сменят по-лесно.
Когато подготвяме детето  за гърне – памперс гащичките улесняват свалянето.Препоръчвам ги .

# 49
  • Другата България
Внучката започна да се движи активно на 8 месеца.
Такъв тип пелени според мен са подходящи най-вече за периодът преди прохождането.

# 50
Премина към гащички Памперс на 2г.Вече е на 3 и продължаваме да ги използваме,защото са много удобни и лесни,ако случаааайно се сети да използва гърнето.

# 51
Някъде след годината минахме на гащички. Преди това не съм пробвала, но си мисля, че ще са удобни и преди по-активната възраст на детето.

# 52
С дъщеря ми минахме към гащички около 7-8 месец, като цяло много активна беше. След 3 седмици очакваме брат ѝ, ако поне малко прилича на сестра си от рано ще е активен и той.

# 53
Кога вашето бебе започна да се движи активно – и кога преминахте към гащички?
. Нашето бебе стана доста активно към 8 месец. Може би към годинката започнахме да му слагаме и гащички.
Смятате ли, че този тип пелени са удобни още в периода преди да започне детето да се приучава на гърне?- Да, определено. Особено при по-активните деца.

# 54
Около годинката за кратко използвах гащички за моето детенце, след което отново се върнах към пелените с лепки. Смятам да започвам да я приучвам вече на гърне и ще ползвам пак гащичките, защото ще е по-удобно да се събуват и ако са чисти да се обуват отново.

# 55
Все още не сме минали на гащички,но обмислях точно от следващия пакет май да опитам. От около 8-9 месец вече обикаля целия апартамент, трудно я слагам легнала,много е нетърпелива и мисля да пробвам с гащички дали няма да ми е по-лесно.

# 56
Около годинка, изключително удобни за него,  и голямо улеснение за нас.

# 57
О, определено са удобни гащичките...като знам каква борба е( около годинката ) при смяната на памперса...

# 58
Използвала съм гащичките на Pampers и с голямата дъщеря, а сега продължавам и с малката. Голямата започна с гащичките на около 8-9 месеца, а е активна от 7м. Малката е активна от 7м. и от тогава до днес продължаваме само с гащичките.
Това е най-удобния вид пелена за мен. Доста преди гърнето започнах да ги използвам и при двете ми момичета.

# 59
Смятам , че са удобни да се носят около 7-8 месец, тогава децата стават по-активни. Така беше с първото ми дете, сега предстои и с второто дете.

Общи условия

Активация на акаунт