Гащички още преди гърнето? Да! Защото Pampers Pants са идеални от първите движения

• 4 072
  • 110
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И при трите ми момичета опитах в момента в който започнах да ги уча на гърне, но като че ли не ни беше удобно нито на тях, нито на мен. Не бяха прекалено подвижни и беше някак си трудно. Но като проходиха (около година и два месеца) и станаха по-активни това бе най-удобното нещо - Pampers Pants. В момента само една от близначките ги ползва за сън, като сама си ги обува и събува. Innocent

# 16
  • София
Кога вашето бебе започна да се движи активно – и кога преминахте към гащички? Моето бебче е на 3 месеца. Използваме само Pampers и съм много доволна от новия джоб отзад, защото не протичат.

С баткото също ги използвах и съм много доволна. Гащички използвахме малко преди да го отуча. Вече ходеше, скачаше, тичаше и ми бяха много удобни.

Смятате ли, че този тип пелени са удобни още в периода преди да започне детето да се приучава на гърне?
Да, удобни са за движенията на всяко бебче.

# 17
  • София
Около годинка. Удобни са, тъй като когато го сложим на гърнете и няма нищо пак се убуват като обикновени гащички.

# 18
Кога вашето бебе започна да се движи активно – и кога преминахте към гащички? Смятате ли, че този тип пелени са удобни още в периода преди да започне детето да се приучава на гърне?
И двете ми момчета започнаха да се движат много рано,съответно проходиха рано.Минахме изцяло на гащички още преди годинката.Много помогнаха да свикнат с идеята как трябва да се свалят боксерките,със сигурност са по добрия вариант от обикновения памперс.

# 19
Преминахме на гащички, когато детенцето беше на около годинка. Удобни са, когато го сложим на гърнето. Също и при движение няма опасност от протичане.

# 20
Много са удобни гащите! Още, когато достигаха размер за тях (тъй като няма малки номера), започвах да купувам тях.
Относно движението, обръщането започна преди да навършат 3 месеца, на 5 започна пълзене, малко след това успешно лазене навсякъде. На 7 месеца самостоятелно изправяне.
Деца, гледани на земята и неограничавани в пространството, съответно изключително активни от много рано.

# 21
Аз не помня кога започнах да ги ползвам, но малкият ми син още е с тях...вече почти 3 години...

# 22
Около 10- тия месец гащичките вече бяха подходящи за сина ми и много практични.

# 23
  • София
Около 10-тия месец започна прекалено много да се обръща при смяна на пелените и стана по-лесно да обуваме гащички.

# 24
Имам момченце и преминахме на гащички още в 9тия месец, тъй като вече си се изправяше и правеше опити да ходи. Нямаше шанс да сменя памперс , беше мъка, докато приятелка не ми даде да пробвам гащичките на Памперс и от тогава сме само с тях.

# 25
Бебко се движи активно от 7-8 месец. До тогава успявах да го запазя сух, но с новите движения се наложи да преминем към Памперс гащи. Доволна съм от качеството им и не се е случвало да протекат.

# 26
Около 11 месеца. Много са удобни.

# 27
На 10 месец преминахме на гащички, да подходящи са.

# 28
С предните две деца преминахме на гащички около 9-10ти месец, понеже падаше голяма борба. Сега с бебчето мисля за преминем възможно най- скоро, защото вече е доста активна и се движи много. А и са доста удобни, лесно се сгъват и изхвъят.😊

# 29
  • В царството на мечтите
Ние преминахме към гащички към 10 месец.
Да смятам че е по удобно да се мине към тях преди приучване на гърне.

Общи условия

Активация на акаунт