Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 4 654
  • 251
  •   1
Отговори
Philips знае, че в сърцето на всяка истинска връзка стои грижата. Това важи още повече за връзката с домашните ни любимци. Всяко по-дълго отсъствие от дома ни кара да се притесняваме дали котката ни се храни, дали пие достатъчно вода.

Ето защо създадoхме серията Pet Care, включваща интелигентна хранилка с камера и воден фонтан.

С интелигентната хранилка с камера на Philips ние не просто храним котката си по най-добрия начин — в точния час и правилните порции, ние сме свързани с нея, където и да се намираме. През мобилното приложение виждаме в реално време какво прави тя и можем да ѝ говорим, за да усеща нашата грижа — дори от разстояние.

С водния фонтан на Philips осигуряваме постоянен достъп до свежа, течаща вода — такава, каквато котката обича. А всички, които имаме опашат домашен любимец, знаем, че хидратацията е изключително важна за неговото здраве.

Със серията Pet Care на Philips сме спокойни, че домашните ни любимци си имат всичко и че нашата грижа е близо до тях – дори когато ние сме далеч.

Включете се в нашата дискусия и игра!
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?

На 01.07.2025 г. един от вас ще спечели интелигентна хранилка с камера Philips Pet Care.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 12:02 от Адри

# 1
Винаги остава един вкъщи за да я гледа, ако е наложително всички да ни няма ,тогава даваме ключ и комшиите я поемат 🙂.

# 2
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?
- Оставям повече храна и намирам някой, който може поне 1-2 пъти да намине да я нагледа. (когато пътуваме)

# 3
Не я оставяме сама,ако нямаме възможност да я вземем даваме ключ на приятели.Нямам друга опция.

# 4
Имам страхотни съседи и винаги знам ,че мога да разчитам на тях.

# 5
  • Once there was a Hushpuppy...
Не ги оставяме сами котките. Ако все пак се наложи да няма никой цял ден им оставяме вода в повече купички.
Иначе често им сменяме водата.

# 6
  • Sofia
Когато котката беше една, че и две, пътуваха с нас, но сега имаме 3 котки и когато пътуваме, оставяме повече храна и вода, сменена тоалетна, ако е за 2-3 дни. Ако е за повече дни, моля съсед да ги наглежда, почиства, слага храна и вода.
Обмисляла съм и хотел, но досега не съм ползвала.

# 7
Разчитаме на близки в града, които да навестяват пухкавела на всеки два дни.

# 8
Ние нямаме котка, но приемаме котката на семейството на брата на мъжа ми, когато те пътуват. Случва се по веднъж месечно поне, в повечето случаи за уикенда, но понякога и за седмица. Ако и ние не можем котето отива при родителите на мъжа ми Simple Smile

# 9
  • Там...
Оставяме я при приятели, за щастие, се чувства добре при тях ❤️

# 10
Обикновено не я оставяме сама.
Ако е за повече часове слагам в повече
купички да има.

# 11
Имаме камери и използваме подобна хранилка  на друга марка, на която за жалост вече не можем да разчитаме. И наемаме фирма, която се грижи за котките, когато ни няма.

# 12
Не оставяме котенцето само повече от 24 часа.

# 13
Оставяме любимеца на хотел, досега така сме практикували. Няма съсед, който да го храни и да се грижи за него.

# 14
Разчитаме на близки за храненето и почистването.

Общи условия

Активация на акаунт