Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 4 683
  • 251
  •   1
Отговори
# 240
Давам ключа за апартамента на сестра ми. И съм спокойна.

# 241
Стремя се котката да не остава дълго време сама,но се налага понякога,затова оставям голям съд с вода и препълвам купичката за суха храна,оставям и наградки.Котарака се сърди и понякога яде дрехи:о))))

# 242
Имаме добри съседи и близките - винаги помагат.

# 243
  • София
Съседката ми се грижи за нея, но като цяло избягвам да я оставям за повече от 2 дни, не ми е спокойно и ми липсва.

# 244
Поверявам я на съседката да я гледа докато ме няма. Не я оставям сама никога.

# 245
Ангажирам човек, който да ги посещава.

# 246
Когато ни няма давам ключ за вкъщи на моя приятелка, за да идва и да се грижи за котето.

# 247
Аз никога не съм оставяла котето само. Имам възрастна съседка на която винаги разчитам.

# 248
Ангажирам някой член от семейството или близък приятел да се грижи за тях, докато отсъствам.

# 249
  • Sofia
Когато оставям котката за 2-3дни й оставям повече храна, вода и чиста тоалетна. За повече дни се доверявам вече няколко пъти на агенция, която осигурява посещение от гледач в избрани от мен дни и часове. Сменят водата, сипват храна, почистват тоалетната и половин час се занимават с котето.
Такъв диспенсър за вода би бил много удобен, когато няма никой в къщи.

# 250
Доверявам се на близък или роднина, който животното познава. Посещава го веднъж дневно, за да ги нахрани и да му почисти, да му сипе орясна вода и да го погушка.

# 251

Изтеглен е потребителят, който печели интелигентна хранилка с камера Philips Pet Care!

Честито на: Flower31

Очакваме Flower31 да се свържe с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 06.07.2025 г. и да посочи, че е победител в играта на Philips Pet Care. Нека не забравя да включи своето потребителско име, електронната поща, с която има регистрация във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  адрес за доставка
-  телефон за връзка

Наградата ще бъде изпратена от екипа на Philips до 25.07.2025 г.

Общи условия

Активация на акаунт