Чисти и вкусни детски снакове – мисия възможна с Био магазини ЗЕЛЕН

• 5 554
  • 340
  •   1
Отговори
Здравейте, родители!

Знаем колко е трудно да се открият малки закуски (снакове), които децата ни наистина харесват, а в същото време имат чист състав, без излишни добавки, палмова мазнина или скрити захари.

Търсим баланса между вкусното и полезното – но възможно ли е това на практика?
Ние от Био магазини ЗЕЛЕН вярваме, че е не само възможно, но и все по-достъпно.

Био магазини ЗЕЛЕН са онлайн и физически магазини за чисти, био и висококачествени продукти, които помагат на семействата да се хранят по-здравословно без да правят компромис с вкуса. 🌿

Нашата мисия е да покажем, че здравословното хранене може да бъде вкусно, цветно и любимо и на децата, дори когато става въпрос за бързи похапвания между храненията.

В месеца на децата искаме да ви поканим да споделите с нас и останалите родители:
Кои са любимите снакове на вашето дете? Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти?

Очакваме с интерес да обменим идеи и опит!
Всички, които се включат с коментар, ще участват за спечелване на 10 бр. торбички с вкусни сладки и солени изкушения с изчистен състав, осигурени от Био магазини Зелен.
Моля, запознайте се с Общите условия на играта.

А поводът да ви пишем точно сега е и защото сме развълнувани да ви представим новия ни продукт – два вида Bett’r био солети за деца с киноа и лимец с героите от Маргаритка.

Новите био солети Bett’r с героите от Маргаритка:
•   Хрупкави, забавни и създадени с мисъл за децата
•   С опаковка с любимите герои от проекта Маргаритка, които превръщат всяко похапване в игра
•   Без палмова мазнина
•   Само с щипка морска сол
•   Варианти с киноа или лимец
•   Подходящи за похапване у дома, на разходка или за из път

💚 Състав, на който можете да се доверите. Вкус, който децата обожават.
😊 Солетите (и още много чисти продукти) ви очакват в нашите био магазини ЗЕЛЕН в София и Варна и онлайн на www.zelen.bg

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 12:08 от Жaклин

# 1
Купуваме от пудинга и от кремовете за мазане. Много са вкусни!
Ще опитаме и новите снакове 👌🏻❤️

# 2
Детето ми много обича да хапва солетки.
Взимала съм и на рази марка и се харесват.
С удоволствие бихме пробвали и новите снакове.

# 3
Солети и снаксове. Успявам, да. Bettr и Harmonica са ми фаворити.

# 4
Обича солети, особено лимец. Трудно но успявам да открия и все по често по малките населени места

# 5
  • София
В месеца на децата искаме да ви поканим да споделите с нас и останалите родители:
Кои са любимите снакове на вашето дете? Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти?
Сина ми /и аз/разбира се/харесваме много солети .Трудно намирам ранообразие от снакове и да са качествени.

# 6
Детето обича солетите и ги намираме в специализиран магазин в нашия град.

# 7
  • София
Солети  - от специализираните щандове.

# 8
Детето ми много обича да хапва солети и претзели. Не сме взимали от тази марка, но бихме ги опитали.

# 9
  • Пловдив
Кои са любимите снакове на вашето дете? Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти? - любими снаксове са с вкус барбекю, четчуп, сметана и лук. Не винаги успявам да намеря такива с изчистен състав.

# 10
  • Пловдив
Радвам се, че все по-лесно е да се намерят здравословни и вкусни снакове! Всичко е любимо на моите деца, особено на дъщеря ми, която трябва да се храни без глутен. Киноа крекери със сусам, чипс от кафяв орис с чия и киноа, кокосов чипс със солен карамел, овесените солети..., изобщо всичко което и купя, го харесва много! Страхотни сте!

# 11
Предпочитам да им купувам солети - заради простия състав, лесното сърханение и цената. Ако пък питам децата, със сигурност ще искат чипсове и снаксове, но определено когато имам възможност ги избягвам.
Със сигурност бих пробвала и варианта на Маргаритка Simple Smile

# 12
  • на последния етаж
Децата ми обичат и купуват често солети, солени бисквити и тарали.

# 13
От по-здравословните снаксове напоследък детето ми харесва един с кафяв ориз с вкус на сирене. С удоволствие ще опитаме и Вашите предложения.

# 14
  • София
Най-често хапват солети и снаксове. Предпочитаме Bettr и Harmonica.

Общи условия

Активация на акаунт