Чисти и вкусни детски снакове – мисия възможна с Био магазини ЗЕЛЕН

• 5 574
  • 340
  •   1
Отговори
# 45
Любимите му снакове са с вкус на сирене или кашкавал и солетки с лимец.Все по-често успявам да намеря такива с изчистен състав.

# 46
  • София
Общо взето всичко обичат- солети, пуканки, чипс.
 Определено в наши дни е по-лесно да се намерят продукти с по-изчистени съставки.

# 47
Най-често хапва солети. Предпочитаме Bettr и Harmonica

# 48
Кои са любимите снакове на вашето дете? Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти?
Любими са солетките, пшенични пръчици и всякакви дребни солени и сладки бисквитки. Има здравословни варианти и откривам лесно. Цените също са достъпни. Честно казано в чужбина ми е по-трудно да открия нещо здравословно за децата, отколкото тук. Тук имаме по-богат избор, особено в магазини като Зелен❣

# 49
  • Бургас
Много обичаме солети аз и дъщеря ми. Аз предпочитам без сол, а тя със сол Simple Smile.

# 50
У дома обожаваме бонбони пралини с пълнеж и всякакви солени снаксове. Чистият състав на продуктите е истинско спасение за тези, които внимават как се хранят в семейството.

# 51
Най- любими са ми солетите с лимец - вкусни и здравословни.

# 52
Любими снакове на дъщеря ми са солетите и пшеничените пръчици. С доста четене на етикети успявам да открия такива с максимално изчистен състав.

# 53
  • София
Хармоника и Bettr са предпочитани, например Оризовки със сол и Нахутени пръчици със сол. Не се намират навсякъде, но все пак ги виждам на повече места от преди, което ме радва.

# 54
Обичам вафлите на хармоника,продуктите със стевия .Пия кафе от цикория.Обичам да похапвам оризов чипс, солети с лимец, оризовки .Обожавам Bettr .Стремя се като цяло да похапвам здравословно .

# 55
  • София
Синът ми най-много обича обикновените бисквити:
https://zelen.bg/biskviti-i-vafli/bio-obiknoveni-biskviti-s-maslo-150g-harmonica

# 56
Обичат много браунито на Bettr и други техни неща, харесват с чипсовете от кафяв ориз, оризовки. Общо взето внимаваме какво ядат защото са спортисти и се следят калориите ( доколкото е възможно).

# 57
  • Велико Търново
Солетките и оризовките са винаги в шкафа. Обичаме различни вкусове. Гледам за детето да са без или с по-малко сол.

# 58
Tрудно е намирането на вкусни и здравословни снаксове - предпочитат се тези с недобър състав. За щастие детето ми обича ядки, а аз винаги гледам да имам и да предложа от продуктите на Bettr.

# 59
Кои са любимите снакове на вашето дете?
От солените - оризовки и солети; сладичко - браунито на Bettr.

Общи условия

Активация на акаунт