Отговори
Здравейте!
Моля препоръчайте ми ветеринарна клиника, от която сте доволни! (град Варна)
Става въпрос за женска котка на 10 години. Имам съмнения за проблеми с бъбреците, които искам да се проверят. Също така и не е кастрирана и започвам да го обмислям. Доста негативни коментари чета за ОВК които доста ме наплашиха, до сега там сме ходили но за много дребни неща. Насочила съм се към Ветеринарна клиника Одесос и Ветеринарен кабинет ВИТА НОВА. Ще се радвам да споделите вашето мнение особено ако сте ходили във връзка със съмнения за проблеми с бъбреците и кастрация. Благодаря ви предварително!
#котка #варна #ветеринар #кастрация

# 1
Аз мога да Не препоръчам Иво Жеков ( до подлеза Шипка ).

Да препоръчам не мога , не смея , а и няма кой . 
Прекалено субективно и отговорно ми е.
При мен посещението при ветиринар все още е драма , и за мен , и за котарака .
Следя тук , все пак за мнения , но нещо няма активност .

# 2
Аз НЕ препоръчвам Петкови вет и Преси вет. В Петкови вет са мастъри да си измислят бъбречни проблеми и да "лекуват" за сума пари. Представям си какви са "специалисти", ако котката наистина има проблеми с бъбреците. Щяха да ми уморят животинчето от алчност. Преси вет са много мили и симпатични, да бият ваксини и да дават обезпаразитяващи. Но ми умориха котарака с некомпетентността си и неадекваните си решения... отиде си за 1 ден, най-черния в живота ми.

За Одесос и аз съм чувала кофти мнения.

Приятели водиха кучето си във Вита нова със стомашен проблем и останаха доволни от отношение и лечение. Аз опит нямам с тях.

Като цяло и аз не мога да препоръчам... стигне ли се до сериозни проблеми май няма читави и адекванти ветеринари Confused

# 3
Днес за първи път бях в клиника"Манолов" на ул "Кап. Райчо". Леко се подразних от голямата опашка, имах нещо планирано, но един човек пред мен ми каза"Повярвайте, тук има защо да е голяма опашката. Аз съм клиент от 20 години" Имаше екип,много внимателни, но при мен беше за нещо обикновено. Съседите ползват отдавна клиниката, по тяхна препоръка отидох.

# 4
Светкавица
Ако си била с домашния си Любимец , какво беше отношението конкретно към него ?

# 5
Светкавица
Ако си била с домашния си Любимец , какво беше отношението конкретно към него ?
Много мило, много нежно.
Имаше едно момиче ту влизаше, ту излизаше, плачеше навън. В един момент друго куче вътре изпищя, едната лекарка беше навън и се обърна към момичето"Спокойно, спокойно, не е вашето куче" и започна да я утешава. Имат повече от едно помещение, за различни манипулации. Изслушва, дават съвети. Ние бяхме само за обезпаразитяване. Подробно обясняват дори без да питаш изрично.

# 6
Мерси за подробния отговор 🌼
Ще пробваме и при тях .

Общи условия

Активация на акаунт