Чисти и вкусни детски снакове – мисия възможна с Био магазини ЗЕЛЕН

• 5 568
  • 340
  •   1
Отговори
# 30
Много от снаксовете ни са от био производители, без добавена захар. Единствените шоколадови бонбони, които купуваме са на Better, харесвам всичките им продукти. Много от тях открихме и заобичахме от Коледния календар на магазин Зелен, страхотен беше, направи декември специален.

# 31
Гризини, солени бисквитки, солети. Гледаме поне да са с лимец, пълнозърнести.
Също така шоколадовите бонбони с фъстъчен крем на Bettr са любими.

# 32
Моята 3 годишна госпожица обича да похапва най-различни хрупанки - солети, снаксове, крекери. Когато имам възможност, се отбивам в био магазина в града и й купувам нещица за хапване с по-изчистен състав, за да се подкрепи след детска градина.

# 33
Трудно е да се намерят снаксове и солети с изчистен състав. Често ги търся в био магазини или щандове. Предпочитам брашно от лимец или пълнозърнесто. Избягвам десерти съдържащи захар, там също е трудно, но не е невъзможно.

# 34
Кои са любимите снакове на вашето дете? - Всички боклучиви снаксове са любими на моетодете.

Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти?- Успявам, но ги има в ограничени магазини. Правя всичко по силите ми да подсигуря чиста храна. За съжаление вредните са навсякъде и в изобилие.

# 35
Обичаме да хапваме повече солени снаксове, солети, крекери. Купуваме на Хармоника и Better.

# 36
Любимите снакове на детето ни са солети и бисквити. Опитвам се, да търся варианти без добавена захар и излишни добавки – има вкусни и чисти опции!

# 37
Не само на детето, а цялото семейство обичаме солети. Предпочитаме по-здравословни варианти и малко сол. Винаги се намират вкъщи.

# 38
  • София-Младост
Солети е нещото, което винаги имаше в колата по време на път.
Аз съм голям фен на всякакви тарали гевречета и крекери. Когато мога и/или имам възможност купувам такива с по-чист състав.

# 39
  • София
Кои са любимите снакове на вашето дете? - С морска сол и с пица.
Децата обичат да им купуваме и от единично опакованите Био курабийки и меденки за закуска.

# 40
  • София
Вафлите на Harmonica, както и солени снаксове от ориз.

# 41
В последно време децата, а и аз самата предлочитаме за снакс оризовите варианти- натюр, със сол или фино покрити с шоколадов кувертюр.

# 42
  • Пазарджик
Обича солети, особено лимец. Трудно но успявам да открия и все по често по малките населени места.

# 43
  • София
Детето ми обича чипс,  солети, като в последно време успяваме успешно да заменим обикновния чипс с оризов. Любими са му и вафлите на хармоника.

# 44
Солети и пуканки са винаги на почит. Бих се радвала да намеря вкусен вариант за домашни пуканки с малко по-малко сол.

Общи условия

Активация на акаунт