Чисти и вкусни детски снакове – мисия възможна с Био магазини ЗЕЛЕН

• 5 568
  • 340
  •   1
Отговори
# 15
  • оттам, откъдето започва България
Аз съм от бабите, които гледат да угодят на внуците и твърде не гледам чисти варианти на солети и снаксове, по-скоро гледам да са им вкусни, а и каквото те поискат. Innocent

Следващия път обаче ще ги изненадам и ще им взема Bett’r био солети за деца с киноа и лимец с героите от Маргаритка. Wink Да видим пък каква ще е реакцията им. Relaxed

# 16
  • София
Кои са любимите снакове на вашето дете? Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти?
Успявам да открия в https://zelen.bg/, защото пазарувам редовно онлайн. Синът ми обича Био Снакс с Киноа Пица и Био Снакс с Киноа с Морска Сол на Bett'r. Не купуваме, или много рядко джънк фууд.

# 17
  • При децата ми
Децата ми, а и всички вкъщи обичаме солети, солени бисквити и крекери.

# 18
Стаярая се да намирам по-качествени снакове за дъщеря ми, особено през зимата, понеже разнообразитето от плодове и зеленчуци, не е толкова голямо

# 19
  • Благоевград
В месеца на децата искаме да ви поканим да споделите с нас и останалите родители:
Кои са любимите снакове на вашето дете? Успявате ли да откривате вкусни и чисти варианти?

У дома много се харесват солени снаксове. Вкусни да, успявам да открия, но чисти варианти по трудно се намират, поне при нас.

# 20
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Моето дете обича солети, снаксове и чипс от плодове.В близкия ни мол Сердика център имаме магазин Зелен и от там купувам глезотийки за него и не само.

# 21
  • София
Децата ми обичат всякакви крекерчета, солети и въобще всичко сладко и солено за хрупане. Не винаги успявам да открия чисти варианти, но понякога приготвям вкъщи любими снаксове - домашни крекери, домашни бисквитки, соленки, домашен печен чипс, домашни кубети и т.н., което ми позволява известен контрол над съставките и ми дава ми възможност да експериментирам с вкусове.

# 22
  • В Космоса
Като всяко дете, и моята дъщеря обича снаксове, но все повече се замисля за здравословни варианти, така че с удоволствие ще пробваме тези на Зелен.

# 23
Обичат обикновени солети и крекери. За щастие обаче, ядат и плодове между храненията.

# 24
Обича солетки и курабийки стараем са да са био с по изчистен състав и без добавена захар.

# 25
Детето ми обича солети. Определено бихме пробвали тези на Bett'r.

# 26
  • Варна
И ние обичаме солети, гризини, крекери, особено ако са с много семена като   сусам, мак, чия, лен, тиквени и слънчогледови...Правя и домашни соленки и кубети с разни вкусове.
  От магазин ,,Зелен" сме купвали сурови барчета и солети с подправки.

Последна редакция: пн, 16 юни 2025, 15:02 от Пеева

# 27
Обожава солетки (особено тези с лимец), гризки и бисквитки. Трудно намирам хубави състави в магазините, затова си пазарувам бебешките му снакове от био магазин Зелен☺️

# 28
  • София
Много трудно се намират продукти с изчистен състав. За това рядко купувам. Предимно солети.

# 29
Вкъщи любимите снакове са плодовите пръчици, оризовите бисквити и ядковите барчета без добавена захар. Опитваме се да избираме храни с максимално чист състав – без излишни добавки, оцветители или консерванти. Понякога си правим и домашни лакомства – бананови мъфини със спелта или енергийни топчета с фурми и кокос. Не е лесно винаги да се намират качествени варианти, но с малко повече търсене и четене на етикети – става! 😊

Общи условия

Активация на акаунт