Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 5 149
  • 251
  •   1
Отговори
# 45
Разчитам на приятели и близки.

# 46
Не я оставяме никога сома. Или с нас или с гледачка

# 47
Уговарям се с приятелка и оставям ключ да идва през ден. Оставянето на много храна наведнъж е кофти вариант, защото котката е много лакома и обичайно я храним под час и грамаж.
Хранилка с видеонаблюдение звучи супер за такива случаи.

# 48
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?

Не ги оставяме сами, а намираме кой да ги гледа и гали докато ни няма - по възможност един и същ човек, за да не се стресират допълнително. Животинките са повечко - между 4 и 10 броя, но и чакат своя ред за изпращане за осиновяване след прибиране от улицата.

# 49
Близки и приятели помагат с грижата за нея. Оставям им храна и вода, а те ходят по два пъти на ден - сутрин и вечер - да я видят и нахранят. Ако имам възможност, я взимам д мен.

# 50
Разчитаме на близки за храненето и почистването.

# 51
През деня често са сами, имат купички с вода и храна. Но за няколко дни не са оставали сами, остава някой с тях.

# 52
Оставям достатъчно храна и вода.

# 53
  • гр. Кюстендил
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?

Ангажирам нашите да пътуват всеки ден до вкъщи /на 10ина километра живеем едни от други/ като подготвям предварително достатъчно суха и мокра храна. Имам и монтирана вратичка за котки на входната врата на къщата, с която спокойно могат да излизат на двора и да се прибират след това вътре, тъй като живеят на долния етаж на къщата, където е празно, а не при нас на горния поради развити алергии..
Лошото е, че понякога ни навестяват чужди котараци, които явно са доста умни и се научават да проверяват вратичката дали е отключена и понякога изяждат храната вътре.

# 54
Имаме 3 котки, не ги оставяме сами повече от 24 часа, много са привързани към нас, а и няма на кого да разчитаме. Пълня купите до горе с гранули и оставям 3 купички вода с по няколко кубчета лед през лятото.

# 55
Ако ще отсъстваме повече дни, оставяме по-голямо количество храна и вода. Тоалетна на две места. Ако има възможност да ангажираме близки да я наглеждат им даваме ключ и през 2-3 дни да я наглеждат.

# 56
Оставям им достатъчно храна, вода, чиста тоалетна и осигурявам забавления (играчки, гледка към прозорец). Ако е за повече от ден-два, моля близък да ги наглежда.

# 57
Винаги има някой / от родителите ми /, който идва да наглежда котака - сипва му храна , сменя му водата с прясна.

# 58
  • моята мила родна страна
Разчитаме на близки за храненето и почистването.

# 59
Разчитаме на близки/приятели да я наглеждат.
Приготвяме предварително храна (суха и мокра, предварително изтеглена) и вода, както и всичко необходимо за почистването на котешката тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт