Philips Pet Care – технология, създадена с грижа за вашия домашен любимец

• 5 150
  • 251
  •   1
Отговори
# 60
Имам страхотни съседи и винаги знам ,че мога да разчитам на тях.

# 61
  • Пловдив
Когато пътуваме за ден-два оставяме достатъчно суха храна и вода на нашата котка.
Когато пътуваме за почивка за по-дълго време, оставяме котката на моята майка.

# 62
Съседката е на линия. Винаги се отзовава с удоволствие.

# 63
  • Видин
Не остава сама, на всякъде е с нас.

# 64
Разчитаме на близки, приятели и най-вече на някои съседи.

# 65
Когато пътуваме, уговаряме с приятели да идват по веднъж дневно да хранят котките, да почистят и поиграят с тях. Заедно с това да съберат пощата, да нагледат къщата, да полеят цветята.  Ние правим същото за пътуващи приятели и съседи. Човещина и малко помощ - нищо работа за помагащия, но голямо облекчение за отсъстващия от дома си стопанин.

# 66
  • При децата ми
Обикновено котките не ги оставяме сами, тъй като винаги има човек вкъщи. Ако все пак се наложи да ги оставим сами комшиите ги хранят и поят. Ние също връщаме жеста, когато ни помолят.

# 67
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никога не я оставяме сама за повече от ден. Когато пътуваме, я поверяваме на брат ми или на родителите ми, които живеят наблизо. На хотел досега не сме се осмелявали да я оставяме.

# 68
Нашето писи е много лакому и не мога да и оставя повече храна,защото ще я излапа отраз
Затова роднини ходят всеки ден да и дават храна
Една такава хранилка би вършила чудесна работа

# 69
Котките са две, единия много лаком и изяжда всичко, каквото става за ядене Simple Smile
Ако отсъстваме за повече от една вечер, разчитаме на баща ми - всяка вечер идва да ги храни.

# 70
Оставям им достатъчно храна, вода и играчки, а понякога пускам и телевизора за фон. Ако отсъствието е по-дълго, моля близък човек да ги наглежда.

# 71
  • София
Имаме две котки. Винаги така си правим плановете, че да има някои да се грижи за тях.

# 72
Оставяме повече храна и вода и пращам няколко човека да проверяват през деня как е положението.

# 73
Ангажирам мой близък да идва да я храни и да изчисти пясъка.

# 74
  • София
Какво правите, когато трябва да оставите котките си сами у дома за по-дълго време?

- Когато отсъстваме за кратко (ден-два), оставяме голямо количество суха храна и вода, а при дълго отсъствие - задължително намирам някой, който да се грижи за животинките ми!

Общи условия

Активация на акаунт