ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 26 007
  • 628
  •   1
Отговори
# 465
  • в Кошера
Куул пач слагам веднага след като се приберем вкъщи след ваксината.
Изстудявам във фризера за минута-две и лепя върху боцнатото място.  Peace
Харесвам ги. Повече от обикновения риванол, който цапа ужасно.

Активна гимнастика каката ползваше към 3-тия месец някъде.  Peace
Другия месец мисля да го пробвам бандита.

Това забелване ще ми вземе здравето. Никакъв прогрес няма! Аз ли страхливо подхождам, неговата анатомия ли е такава... не знам. Но ако продължаваме в същия дух и двамцата, няма да го докараме докрай.  Rolling Eyes

# 466
относно лохиите моите бяха 5 дни само може би защото ми правиха кюретаж  Thinking
ето ни и нас
http://prikachi.com/images.php?images/470/7518470d.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/475/7518475w.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/476/7518476w.jpg

# 467
  • Шумен
И ние днес бяхме на консултация за един месец сме качили 2 кг   Mr. Green и 6 см   Crazy щом сме изцяло на кърма не било проблем  Whistling и вече сме 5.100 и 56 см   Mr. Green
Ваксина ще имаме другия път а за забелването каза да не го мажа с нищо  Whistling

# 468
И аз бях с кюретаж, но лохиите продължиха над месец.  Peace

# 469
Аз да попитам за забелването задължително ли се прави под вода? Защото при нас баня е мръсна дума  Mr. Green. Аз го правя след...

# 470
Привет, мамчета!

Вчера беше и нашата Чиста молитва, само двамата с таткото бяхме, освен младежа де  Simple Smile  и мина много спокойно, доволна съм....А вечерта пък пак тримцата ходихме на рок-концерт  superuu на WASP Mr. Green - изобщо беше ден, преливащ от емоции Heart Eyes  Ето го и господинчото, както беше натъкмен за ритуала:

...а ето ни и по време на следобедна почивка
По другите обсъждани въпроси..:
~ относно лохиите, като кървене продължи 2 седмици, след което още 10-тина дни розово прицапване.
~ за изхождането - при нас е рядко жълтеникаКво, с консистенция примерно на натурален сок (сори, дано на някой не му се е отпила тая напитка заради сравнението)  По 3-4 пъти в денонощие, като минимум един от тях е доста обилно - явно здравата хапва и усвоява кърмата моят синковец Grinning
~ по въпроса за забелването, опитите ни по време на баня продължават...Мерси за идеята за риванол-мазило, но защо пък  на марля да е newsm78  не ставали директно на пишлето да се третира и после памперса? Все едно като пишка ще го отмива със или без марля newsm78
~ и аз очаквам отзиви за новата ваксина....притеснено ми е по принцип с тия ваксинации Confused

# 471
  • Шумен
И аз бях с кюретаж, но лохиите продължиха над месец.  Peace

И аз така

# 472
Аз говорих с педи за акитата на Маги и каза да давам Бииогая .
Гимнастика имам от баткото,той не седя в нея .Наскоро сложих Маги не беше впечатлена ще видя след време дали няма да я хареса  Thinking Някаква на Чиполино е ,,подариха ни  я,аз лично не бих купила.
Някой ме питаше за хемагиома на баткото,не помня обаче кой  Embarassed Ето снимките:

# 473
Моите лохии бяха един месец.

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 22:27 от Gaggi

# 474
Вики много харесва гимнастиката Simple Smile само като го сложа и усмивката е на лицето му, гледа играчките и си гука нещо , а щом започна да му казвам разни неща за животинките( такива са играчките) гледа сякаш всеки момент ще ми отговори Simple Smile))
Много ми харесва незнам още колко време ще му е интересно, защото едва от седмица я ползвам, но се надявам като сменям местата на играчките да му запазя интереса по- дълго!

# 475
  • София
Въпрос към ЛЛЛ противопоказен ли е солариума докато жената кърми? Благодаря   bouquet

Няма данни да е противопоказен по отношение на кърмата и лактиращите гърди. Трябва да се вземе предвид чувствителната кожа на зърната и ареолите, които лесно може да изгорят, а не е подходящо да се мажат със защитни кремове и лосиони. Покриване на тази част от гърдите, излагане на минимална сила на лъчите и за кратко биха били от полза за предпазване.

# 476
 Thinking  е, няма ли някой с лохии вече 2-ри месец?
Малката пак седи в шезлонга по никое време. Обикновено като си хапне в 2 - 3 и после я слагам в креватчето, помята малко ръце, крака, но заспива. Сегаа  ooooh!  хич не и се спи.
Мики, а какво каза педи, малката ОК ли е?

# 477
Въпрос към ЛЛЛ противопоказен ли е солариума докато жената кърми? Благодаря   bouquet

Няма данни да е противопоказен по отношение на кърмата и лактиращите гърди. Трябва да се вземе предвид чувствителната кожа на зърната и ареолите, които лесно може да изгорят, а не е подходящо да се мажат със защитни кремове и лосиони. Покриване на тази част от гърдите, излагане на минимална сила на лъчите и за кратко биха били от полза за предпазване.
Party  Party Party много ме зарадва!!! Hug
Аз и по принцип винаги покривам гърдите и не ги пека.
Chilimura нашият хулиганчо ми спретва същия номер, но поне след храненето в 6  Crazy

# 478
Добро утро момичета Simple Smile!
За лохиите на мен на 45-46 ден ми спряха,а днес даже очаквам и цикъла да ми свърши.
За акането Вики ака по един път на ден доста обилно понякога по-рядко понякога по-гъсто,но педи каза,че щом сме изцяло на АМ всичко е наред.Иначе до сега не е пропускал ден без да ака.И ние всяка сутрин към 5-6часа сме неспокойни.Започва едно пъшкане,едно въртене наляво надясно докато спи.Това е от около седмица.Незнам какво му е,но не мисля,че са колики.Явно в тая възраст са така щом не е само при нас така.Сега се опитвам да го оставя да си направи сам режим.Снощи яде към 21:30 и се събуди чак в 4ч сутринта.После към 7 без 15 започна да примлясква,че е гладен,ама изяде едвам 70мл и сега блаженно спи в количката на терасата докато аз си пийвам кафенцето Simple Smile.
Той сега яде по 100-110мл ,а понякога дори и по-малко.Не знам дали да се притеснявам или не,че на два месеца яде толкова,ама като не може повече какво да направя.Пък и той е по-мъничък и дребен колко да яде?Педи вика качвай му мл,ама за какво като той не може,малко му е стомахчето.Аз като виждам,че изцуква шишето почти до въздух и тогава му вдигам мл.
За активната гимнастика мислим по натам да му вземем,а сега му купихме люлка на батерии с пет степени на люлеене и осем мелодии.Първият път като го сложихме малко го беше страх,но сега си стои в нея и докато се люлее гледа бейби тв,много му е интересно и като почнат да пеят от екрана и той започва да гука Simple Smile
Стана много дълъг пост ама карай Simple Smile

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 08:10 от nelkata88

# 479
Chilimura, по -рано споделих, че още имам кръвотечение след няколко дни затишие  Grinning но сега пак се появи, но не мога да разбера дали пък не е цикълът  newsm78 но е слабо за цикъл... знам ли го...
 Nelkata, и ние ядем по толкова. Това е най -честата доза. Понякога обаче хапва  70-80 или 120-130. Имаме и рекорд 160 кърма  baby_neutral и ние му пускаме бейби тв, но само слуша, не я гледа  Simple Smile

Вчера вечерта ревахме от ваксината, много жално ми беше, но май му мина с панадол. Дано няма други кризи. Как ще изтраем всички ваксини .. не знам.

Общи условия

Активация на акаунт