ЮНСКИ бебета сънуват къде през август да плажуват - 2

• 26 012
  • 628
  •   1
Отговори
# 450
ние днес сме много примерни.Заспа снощи в 10ч. и се събуди чак в 6 ч.Друга работа е това Laughing,
Успях да се епилирам , изкъпя и закусих.
Дано така да се задържи, защото иначе нищо не мога да свърша.

# 451
Здравейте момичета,
От вчера баткото е на градина и се надявам вече да ви посещавам редовно. Ние също сме в отбора на не акащите редовно и това много я тормози. Заради това си докарва и по-силни колики които са сутрин от 5ч до към 8-9ч. Иначе като цяло е голяма кротушанка, надава вой само като е гладна и мама има неблагоразумието да не даде веднага. От една седмица не иска през деня да спи вкъщи и сме почти постоянно навън. Само между 2ч и 5ч след обяд сме вътре уж за да свършва нещо вкъщи, но ние си се занимаваме с нея и преди с бате.

# 452
Къде излизате с децата в това кошмарно горещо време ? В нашия парк малкото сенчести пейки са заети винаги от пенсионери или някоя друга по-раннобудна мама  Rolling Eyes Имам чувството, че спят в тоя парк.

# 453
chillimura, ние имахме зелено пенесто ако. На втория прием пробиотик се оправи. Може Био Гайа, но става какъвто и да е. Нашият лекар каза Линекс бейби, аз дадох Лактофлор, че такъв имах, но по-добре Лакто4, примерно. Разтваря се в малко вода, колкото да го изпие. Аз давам с лъжичка. Помага и при запек и при разстройство и може да се пие профилактично.

Svetoslava Pavlova, урологът да не е приятел на ЛЛ на бебо и да точи касата. Таткото може да пробва много постепенно по време на баня малко по малко да дърпа назад кожичката. После се маже с риванол. Не е нужно наведнъж да стане работата. За няколко месеца се усеща голяма разлика. Постепенно тази дупчица се разширява. Но вие си решавате!  Peace

karlatx, ние май и с по-големите деца сме били в една група? При мартенчета 2009? newsm78 Давай му Биогайа, не ги спирай. Това са полезните лактобактерии от киселото мляко. От тях коремчето пее, а не къркори. Айде, съчиних слоган на Биогайа. Wink

Мики, сигурно не е слуз.  PeaceИ трите ми бебета акото им беше лигаво като сопол, никое не ми е алергично, слава Богу! Дано така си остане! Мисля, че слузта представлява топченца като желе.

везничката 1987, аз няма да купувам активна гимнастика! Ще я израсте докато я монтираме. Да играе с играчките на шезлонга.  Party

Тая сутрин бяхме голяма картинка. Батковците мрънкаха, че не искат на градина, но като тръгнахме натам - Мария в слинга, по един батко за всяка ръка и като отвори едно гърлище малката примадона, батковците си глътнаха граматиката и забравиха да се лигавят и да вряскат: "Не искаааааааам!" Случвало се е и обратното. Да се скарам на момчетата и малката да спре да реве и да се кротне от само себе си. Wink Било хубаво да имаш много деца! Само, ако родим още едно, не знам с коя ръка ще го държа... Освен на раменете да сложа едното, но ще трябва бая да се напомпам, че да се справя физически със задачата.

# 454
Svetoslava Pavlova, урологът да не е приятел на ЛЛ на бебо и да точи касата. Таткото може да пробва много постепенно по време на баня малко по малко да дърпа назад кожичката. После се маже с риванол. Не е нужно наведнъж да стане работата. За няколко месеца се усеща голяма разлика. Постепенно тази дупчица се разширява. Но вие си решавате!  Peace
Ние така правихме с баткото по съвет на неговата док. На една марля слагахме риванол мазило (не течен) и след баня го увивахме около бубката. Бях нашила кончета на марличките да стане като парашутче около бубката. За няколко месеца се оправиха нещата.  Laughing

# 455
И в нашия парк е така- пълно с пенсионери. Ние преди 11 не може да се оправим и то дойде време за храна в 12 и така излизаме в най-голямата жега  Tired. Ходим до кауфланд за покупки или до мола, там поне се живее Simple Smile иначе имаме огромна тераса и те са приспиваме понякога ...

# 456
Барба за лигавото ясно,проблема е,че беше точно като  гъсто парче желе и самите акита са по редички  Tired Днес са само редки и лигави,но ми се струва и че на Маги не и е комфортно  нещо  Rolling Eyes Допускам и възможността да си внушавам последното,защото се вторачвам  Thinking
За капак главата ми ще се пръсне и Нурофена не помогна  Sick

# 457
Teri_sun успокои ме!   bouquet
Слави е много лаком, ясно вече защо хъркоти и дреме зяпнал  Laughing
Ние чурката отворихме постепенно в коритото под водата и сега продължаваме там да я почистваме всяка вечер.
Bellissima ние излизаме след 16ч, хич не мога да се намотам преди това  Tired Иначе в южния има много свободни пейки, не ходите ли натам?

# 458
mama Barba нашият батко е мартенче,но 2011,не 2009.Аз в предната не съм писала така или иначе де.

# 459
Обърках годината. 2009 бях с юлките.
Никът ти ми е много познат... newsm78

# 460
  • София
От няколко дни коликите на Акекс са по-слаби и направо е рахат вкъщи. Не мога да повярвам, че второто ми дете е кротичко, пу-пу!:))

Активна гимнастика имаме от баткото, на Fisher price е и съм доволна. Ама още малко ще почакам за нея, че сега не му е интересна на младежа!

Бибата не я иска много, ама аз упорито му я тикам. Баткото хич не я харесваше и ме ползваше мен за биберон. Този път отказвам тази чест!:))))

За разходките-и ние излизаме точно по обяд. Преди това не мога да се настроя. Но поне парковете и градинките се поопразват по това време. Вечер излизане с таткото и баткото.

Мама Барба, евалата за организацията!:)))

За запичането много помогна бебешката клизма Мелилакс. Слагах два пъти и сега си ака без проблем!

# 461
kakche,  това е само в "най-щастливия миг, на раздялата", когато ги водя на градина. После се размазвам цял ден. Blush

Мики, не казвам, че всичко им е наред, но с баткото всякакви диагнози сложих. То не беше АБКМ, то не беше синдром на раздразнено черво, само вода в коляното нямаше... ooooh!
Мисля, че това лигавото е от раздразнена чревна лигавица, май от по-пикатни храни. Аз се отпускам с разните гадни салами, пастети. Embarassed Всичко е ужасно люто, с много черен пипер.

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 16:52 от mama Barba

# 462
Ние също сме в отбора на не акащите редовно и това много я тормози. Заради това си докарва и по-силни колики които са сутрин от 5ч до към 8-9ч.
Бебчо ака редовно, само два пъти до сега е пропускал ден.
Но при нас от 2-3 дни също го има този момент - сутрин към 5-6 h започва едно мърдане, неспокойство и го взимаме при нас на спалнята. Не знам колики ли са какво, не плаче, но си личи, че не му е комфортно.

А днес бяхме на консултация. Наддал е още 1200 г и 1 см (може да не сме от високите  Laughing)
Биха ни и едната ваксина, която е от втория месец, но шествалентната още не е дошла.
Лепенките куул пач кога ги слагате? Ако има температура или веднага след ваксината без значение дали е вдигнал Т?
допълвам нещо - за забелването - виждам, че говорите за мазане с риванол. Задължително ли се слага след "процедурата" или може просто по време на баня да се забелва полека?
Активна гимнастика - на нас ни подариха, но изхвърлих кутията и не знам коя марка е. Красива е, но трябва да й намериш спец място и да я сглобиш да седи. Иначе си е малко играчка да я правиш всеки път. По-добре според мен едно хубаво килимче за игра - с едно движение е разпънато Grinning

Последна редакция: вт, 05 авг 2014, 16:53 от little afternoon

# 463
Към мамите с опит   Peace  Тази активна гимнастика кога започват да и се кефят и колко горе - долу време се използва.... колко месеца?

# 464
Little afternoon - ние не сме слагали реванол.
Тази астивна гимнастика не може ли да бъде добре заменена с един хубав "гирлянд" играчки над кошарката? Много по-практично ми се струва...

Общи условия

Активация на акаунт