Ляту жарко, ила де, де си ти? Искам дупи да ми загури! - 51

• 34 384
  • 739
  •   1
Отговори
# 540

давам, давам, то лудите тъй съ друсат hahaha

мноо хубави раути за една среща у Софето Mr. Green  Mr. Green

нямам поичи времи, отлитам Outta Joint

# 541
  • Куциндрел
мноо хубави раути за една среща у Софето Mr. Green  Mr. Green
Ква среща? Thinking

Привет, мривет, кукувици и други ..ици. Mr. Green

Минавам ва видя. Тук ино 40% са пу курорти.
Устаналити блеят неделну.
Ши ва циливам ся, после пак. Heart Eyes Hug

Трънката, ако продължава да ни чете, да доди да даде знак, вече ми е притеснену.

# 542
Цеце, пост 525 на Еликсата на предната стран'ца..или аз не съм у ред Joy

# 543
Цеце, пост 525 на Еликсата на предната стран'ца..или аз не съм у ред Joy

ти не си у ред...срещата е на морето  Joy

# 544
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хехе, ко прайкати бе сладурчеата? Загуряха ли ви веки дупитата ? Аз мойту ощи ни съм гу водила на муре, ма шъ го водя , де.
Малко попрочетоф надзаде, ма малко.. та видях, чи Демиту плачи за слънци, пък Маркиту плачи от слънци, затуй викам да додат при меня на Банкята - хем слънци има, хем и хладинка.

Мойти заведоха бебиту на муре. Чи и на плаж гу водят. Само са моля сичко да мини добре и господ да гу пази.
Малкия Лъч пък да си съ пофаля, две гаджита си има чиляка - иното са казва Марая, пък другуту Идидора. (Може и да е Изидора и да ни можи да казва "з", ма се там...)

Последна редакция: пн, 18 авг 2014, 09:47 от svetal4o27

# 545
  • Куциндрел
Привет, кукундрели. Hug
Тая седмица и после 2 седмици съм отпуска. Sunglasses
Ето едно кафе по случая.

Светълчо, ни са кахари за морето. Добре му е на бебето. Моето и то така го водихме, бабите и те припадаха, че го водим. Нищо му няма. Все пак родителите имат акъл и едва ли ще го изпружат на слънце. Peace По-скоро спи в количката на сянка.

Хайде да работим, че пундрелник.

# 546
Цеце, ама на два месеца и половина ли беше, кат го водихте?
Ха добрютрю!
Мразя пунделницити, ни нам що...

# 547
  • Куциндрел
Цеце, ама на два месеца и половина ли беше, кат го водихте?
Ха добрютрю!
Мразя пунделницити, ни нам що...
Е, не, на около 8 месеца, ама бабите, които на всичкото отгоре са на морето, откачиха.
Не мисля, че родителите ще изложат бебето на нещо, което ще му навреди. То повечето време спи, така че едва ли се миткат по цял ден на плажа. Нали са съвестни родители?!? Все едно да живееш на морето, същата работа. От опит казвам, че с бебе на плажа не се стои дълго. Wink А пък дали ще спи в количката на плажа или в количката в парка е все тая. Пък и на 2 месеца не се рови в пясъка.
Ти гледай баткото и обсъждайте гаЖитата. Hug

# 548
Цеце, ма друго е на 8 месеца... На бебетата топлинния им механизъм е още неусъвършенстван, та затова се притеснявам. Да не се претопли. Снаха ми е много умна и разумна и много си я обичам, та затова съм учудена, че решиха да водят бебето. Но  и това, че му сложиха обеци, също много ме учуди. Не можах да разбера каква е идеята да се сложат сега. Може тя да не иска да са й продупчени ушите, защо взеха това решение вместо нея... И защо толкова бързат, това може да бъде направено по всяко време.. С вас споделям, не съм разпитвала.

# 549
Добро утро  wavey

в отпуск съм ама все едно ни съм - ставане в 8ч , чистене и ремонт до полуда, ама ш оцелея  Outta Joint

Светълче
Скрит текст:
аз съм напълно съгласна с теб и те разбирам Peace , но хората сме различни и с различни възгледи за живота Crazy. Аз си спомням, че бях в първи клас когато майка ми ме попита дали искам да нося обеци и тогава ми проби ушите, но сега майките искат да си кипрят момиченцата и смятат това за едно от нещата ....или другия довод е, сега няма да ги боли толкова, после няма да си спомнят и така. Аз никога не бих сложила обеци на такова малко дете...но това съм аз Wink. За плажът също съм съгласна и за претоплянето и за всякаквите бактерии и вируси които се въдят там....Но аз съм си доста консервативна в някои отношения и за това мисля като теб  Simple Smile

Цеце Чушата има таен живот ли newsm78

Бене добре си почерняла  Whistling Shocked

# 550
  • Куциндрел
Свтълчо,
Скрит текст:
Ох, не ми се спори, ама се замисли - бебетата, които живеят на морето претоплят ли се? Пак ти казвам - едва ли са по цял ден на плажа. Сигурно ходят сутрин или следобед, а на обяд се крият.
Дали бебето ще е в количката на сянка под чадъра или някъде на някоя алея около плажа, няма значение. Хората са си отишли на почивка. Peace
Моето не можех на 2 месеца да го заведа на плаж, защото беше зима. На 8 месеца вече беше топло, а какво чух от баба ми и майка ми - дай го тук, ти ходи на плаж. От плажа ще ти се вкисне кърмата. Вайкаха се, сърдиха се... Всичките емоции си останаха за тях, аз си водих бебето на плаж.
Да не говорим, че на 8 месеца копаеше по пясъка и се търкаляше, т.е. имаше досег с мръсотията. На 2 месеца даже и не си стои на дупето, за да го сложат на пясъка.
Аз на -20 съм разхождала 3 месечно бебе, тогава що хора ми правеха забележка.... Нито замръзна, нито се разболя.

За обеците и аз не разбирам, но аз не обичам обеци.

Бобе, ей ги де джуФките вкъщи.

Чушка започна да възпитава малкото, ходи и го пляска. Whistling

Бобче, пак някой се е опитал да ти грабне папуту.

Ели, тоа къмпинг започва да става опасен...

Деми, почти успя да отнесеш боя.

# 551
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
привет мацитъ,
Светълчо и аз ноу не долюбвам понделниците пък и ме гони яко ПМС  Mr. Green
всичко и всеки мий крив най-вечи шефското съсловие Crossing Arms
ай бичъм въ
 до скоро Hug

# 552
Хай 

фсички да си погледнат часъ  Mr. Green

Бобеца е у форма за пучифката  Thinking

Гушим  hug  цаливам    love001  и  cheers

# 553
  • Куциндрел
Хай 

фсички да си погледнат часъ  Mr. Green

Ха, пуиви ли са? Мисля, чи с ина бира няя минеш. Тук утчет требе. newsm66 newsm66 newsm66

# 554
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Оффф ма Трънче, де се загуби  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт