"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали ~ Тема 3

• 95 906
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Незнам дали са празнували същия празник, за който Bandit Queen спомена, но са започнали още от снощи. Компанията е позната - Сара, Ангад, жена му, приятеля на Сара, мисля че 2 от сестрите й и друга тяхна приятелка, както и дъщеричката на Ангад. Ето каква снимка пусна Сара със следните думи под нея. Много се радвам, че пак празнуват заедно - прекрасни са ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Нека после Bandit Queen - обясни какво означава този празник или поздрав, за който Сара говори ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Eid mubarak guys #love #family #feelgood #hugs #kisses #favourites #fun #madness #sisters #bestfriends #frndz4life #instapic #picforlikes #picoftheday #instalove #godblessall @paraschhabra @ayra_khan29 @parihasija @angadhasija @djakankshapopli

Eid mubarak на всичкr! Любов/ Семейство/ Чувствам се добре/ Прегръдки/ Целувки/ Любими хора/ Забавление/ Сестри/ Най-добри приятели. Снимката на деня/ Бог да ви благослови: Параш, Айра, Пари, Ангад, Аканкша ... ppp Flushed  Hands Clap

# 226
MAMA - AN честито и от мен! Всичко най-хубаво ви пожелавам Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

kirionka, това са съвсем различни сериали - единия е Phulwa, а другия е Ram Milaayi Jodi. И двата съм ги гледала. За съжаление обаче в Phulwa героят на Ангад го убиват и Phulwa, която при някакви обстоятелства е принудена да се ожени за него, след години започва да си отмъщава и за смъртта на семейството си. А в Ram Milaayi Jodi героят на Ангад е осиновен и започва да търси майка си.

# 227
  • Варна
МАМА-АН,да ви е живо и здраво,малкото юначе! Heart Eyes bouquet Hug
Кой те направи баба-щерката или сина?  Grinning

Незнам дали са празнували същия празник, за който Bandit Queen спомена, но са започнали още от снощи. Компанията е позната - Сара, Ангад, жена му, приятеля на Сара, мисля че 2 от сестрите й и друга тяхна приятелка, както и дъщеричката на Ангад. Ето каква снимка пусна Сара със следните думи под нея. Много се радвам, че пак празнуват заедно - прекрасни са ... newsm44 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves
Eid mubarak guys #love #family #feelgood #hugs #kisses #favourites #fun #madness #sisters #bestfriends #frndz4life #instapic #picforlikes #picoftheday #instalove #godblessall @paraschhabra @ayra_khan29 @parihasija @angadhasija @djakankshapopli

Eid mubarak на всичкr! Любов/ Семейство/ Чувствам се добре/ Прегръдки/ Целувки/ Любими хора/ Забавление/ Сестри/ Най-добри приятели. Снимката на деня/ Бог да ви благослови: Параш, Айра, Пари, Ангад, Аканкша ... ppp Flushed  Hands Clap

Според мен,те празнуват Рамазан Байрам-не знам за другите,но Сара е мюсюлманка ... Чудесно е,наистина,как приятелите празнуват и споделят,като общи, всички празници,независимо от религиозните си различия!  Peace

# 228
  • София
И на мен ми стана интересно защо някой ходят непрекъснато с това чудо на главата, а други го слагат само пред  дом.олтар или в храм. Това ми напомни, че по принцип и в християнството е прието да се влиза в черква  от жените с покрита глава. Аз по-скоро си мисля, че е някакъв религиозен символ. Демек, вижте колко съм набожна- в по-късните серии Малти не го носи на главата си. Обаче  и индийките ги признавам-ползват го както им дойде туй парче плат-за кърпа най-често, колко ли му е чистичък крайчеца. Grinning

# 229
Момичета, благодаря на всички за пожеланията  Hug Направихте ме още по-щастлива със съпричасноста към нашата радост  Heart Eyes Затова обичам форума БГ Мама - освен за героите от сериалите, макар и виртуално си ставаме толкова близки - дори повече от роднини.
Чувството да си баба е невероятно - казват, че внуците се обичат повече от децата. Видях го само на снимка, но съм толкова умилена  Heart Eyes към това мъничко човеченце. Много се радвам и дано да ни е живичко и здравичко  Praynig
Лорче сина ми ме направи баба  Peace Дъщеря ми още се мотка..... Grinning

Току що изгледах от тук от там Булката....Шам каза пред Гена, че иска да свърже живота си със Сугна....Да видим как ще стане това....

# 230
В тази къща никой ли не спи? При най-малкия шум и се излиза на проверка. Гена и тя става неволен свидетел на всяка "забежка" на Сугна  ooooh! Всъщност стаята на Сугна на първия етаж ли е? Нали беше в ня каква престройка  newsm78

# 231
МАМА-АН честито ти внуче. Много да е здраво и да ви радва с усмивки.  Първо внуче ли ти е? 
Скрит текст:
Майка ми с първото беше в някаква луда еуфория и каза, че е дори не може да го опише. Сега като родих/преди два месеца/ пак беше така, но този път защото е момиче.  ooooh! Crazy Crazy И всеки път като тръгне някъде  баткото и ми каза, че отговорността била двойна, защото хем било нейно дете, хем не. Шантава работа.
Вчера "Цветовете" ми беше скучен. Единствено Вину ми направи впечатление, че постави Маути на място. А Алек беше много сладък като й занесе подарък и първата си заплата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
В "Булката" Калиани ми приличаше на агент на ЦРУ. Само пистолет й липсваше. Само не разбрах какво общо има Гена със Шам. Останах с чувството, че имат някаква тайна. Явно съм изтървала някоя серия.
А "Кармата" - май ще спирам да го гледам. Може да го пускам колкото да шуми телевизора.

# 232
kirionka, това са съвсем различни сериали - единия е Phulwa, а другия е Ram Milaayi Jodi. И двата съм ги гледала. За съжаление обаче в Phulwa героят на Ангад го убиват и Phulwa, която при някакви обстоятелства е принудена да се ожени за него, след години започва да си отмъщава и за смъртта на семейството си. А в Ram Milaayi Jodi героят на Ангад е осиновен и започва да търси майка си.
Да мила знам. Wink Poli24 питаше дали Ram Milaayi Jodi e сериала, за който говорим, че в него участват Сара и Ангад, и който искаме да гледаме на българския екран. Аз само и потвърдих, че това е сериала. А Phulwa, мисля че го беше постнала като поздравче. newsm78 Всички знаем, че в него участва само Ангад, но не и Сара, тъй че няма как да е очакваният от нас сериал. Wink
Иначе в Ram Milaayi Jodi, Ангад е много по-сладък отколкото в Цветовете.  Heart Eyes И Сара /макар с ботокс в устните/ е по нежна и привлекателна с малко грим, отколкото в Цветовете все изрисувана.  

# 233
Здравейте

poli24   Hug

Скрит текст:
Да това е първото ми внуче. Радостта е неописуема  Hug Права е майка ти....Едно време, когато оставих дъщеря ми при моята майка за около месец - ходеше на ясла и често боледуваше, когато отидох да си я взема майка каза "трудно се гледа чуждо дете"...Много се обидих, как внучето й е чуждо дете. Тя ми отговори, че отговорността е много голяма. Не дай боже да се случи нещо, какво ще каже зет й....Сега разбирам колко е била права.....

Цветовете - При Малти няма лабаво...Иска си жената отделна къща и това е....Но Винит този път беше категоричен....Ок....нека да си купят нова къща, но Малти вместо да разнася клюките и да си купува бижута да се хване на работа и да изкарва пари....То така на готово и баба знае  Grinning

Хуб и успешен ден  Hug

# 234
Значи не съм разбрала правилно и се извинявам за което. Simple Smile

# 235
Мили момичета изпуснах булчака вчера, не успях да видя двата ключови момента в епизодите...  Ще ми кажете ли, защо Сугна отиде при Шам? и какво му беше написала? Благодаря предварително  Heart Eyes А заблязахте ли Калияни каква е тиха стъпка, когато тя все се появява на местата дето не трябва хахаха. Супер безшумна, а когато пък демонстрира сила и фръцкане и си тръгва гривните все и тракат хаха.. А пък тя постоянно ги носи....

# 236
Chechinka
ако имаш време можеш да гледаш вчерашния епизод на Булката на нова плей...
Ето линк....
http://play.novatv.bg/programi/malkata-bulka/420393?autostart=true

Сугна каза на Шам, че не само е вдовица на Пратап, а ще бъде майка на детето на Пратап. След това Сугна размисли, ако Шам се раздрънка и разбере цялото село. Тогава реши да отиде до къщата на Шам и да му даде листа на който беше написала, че го моли да запази тайната й. Да не казва на никой, че е бременна. Беше завила листа около един камък и го хвърли, когато Шам тъкмо се прибираше. Шам прочете писмото й. След това по подобен начин, той поиска среща със Сугна на терасата в къщата на Калияни. Гена отиде да занесе мляко на Сугна, видя, че я няма и я откри на терасата. Когато Гена дойде Сугна избяга и Шам каза на Гена, че иска да се ожени за Сугна.....

Надявам се да не съм объркала нещо....

# 237
Chechinka
ако имаш време можеш да гледаш вчерашния епизод на Булката на нова плей...
Ето линк....
http://play.novatv.bg/programi/malkata-bulka/420393?autostart=true

Сугна каза на Шам, че не само е вдовица на Пратап, а ще бъде майка на детето на Пратап. След това Сугна размисли, ако Шам се раздрънка и разбере цялото село. Тогава реши да отиде до къщата на Шам и да му даде листа на който беше написала, че го моли да запази тайната й. Да не казва на никой, че е бременна. Беше завила листа около един камък и го хвърли, когато Шам тъкмо се прибираше. Шам прочете писмото й. След това по подобен начин, той поиска среща със Сугна на терасата в къщата на Калияни. Гена отиде да занесе мляко на Сугна, видя, че я няма и я откри на терасата. Когато Гена дойде Сугна избяга и Шам каза на Гена, че иска да се ожени за Сугна.....

Надявам се да не съм объркала нещо....

Мама-Ан Благодаря за бързия отговор. Аз знам, че ги има епизодите в Нова Плей но съм на мобилен интернет и докато ги изгледам ще пусна корени и Ананди ще порасне хахах. Много беше изчерпателна и точна още един път Благодаря ти!

# 238
Днес изтървах цветовете, някой ще каже ли на две на три какво се случи?
Много са вълнуващи сериите напоследък!

# 239
  • Варна
Днес изтървах цветовете, някой ще каже ли на две на три какво се случи?
Много ми харесаха!  Simple Smile  Основните събития:
1. Алек,с голяма гордост,поднесе първата си заплата на Садна. Тя обаче: "Не мога да приема парите.Първата заплата се полага на майка ти...Занеси й я,за да получиш скъпоценната й благословия!"...Аман от нейната доброта!  ooooh! То бива,бива!...Ама туй вече е прекалено-нервира ме!  Crossing Arms Алек занесе парите на Васундра и каза,кой го е накарал да направи това...Васундра:"Колко е лукава тази Садна! ... Изпраща те с тази жалка сума,за да ми се надсмее!..."  ooooh! Нормално! ... Всеки вижда в другите,собствената си проекция!  Sneaky
2. В същото това време,Васундра упражнява натиск върху началниците на Алек,да го товарят с тежка физическа работа-иска да го пречупи...Пълна психопатка!  Sly Алек обаче,най-после вкара в употреба завидната си мускулатура-работи за трима,буквално!  Mr. Green
3.Една вечер,Садна тръгна към храма.Нападнаха я четирима хулигани.Точно в този момент,там се оказа и Алек-побесня!...Превърна се в Хълк!  Mr. Green Разпиля ги-гледката беше радост за окото!  Twisted Evil
4.Навин вдигна телефона на началника на Алек,представи се за инвеститор,който има желание,обаче няма да работи с него,защото наема психично болни...Разказа му за миналото на Алек...Шефът му го изхвърли от работа по много груб начин.
5.Точно в този момент,на обекта се появи Ранвир-с Рагини идваха при Алек.Когато разбра,как са се отнесли с брат му,вдигна страхотен скандал и началникът на Алек,не се стърпя,изплю,че Васундра Раджванш го натиска да тормози Алек...Естествено,Ранвир побесня.Според мен,той даже остана с впечатление,че майка му стои и зад обаждането за психичното заболяване на Алек...

Обаче,най-много ме е яд на Индраджит!  Crossing Arms В края на краищата,без неговите пари и влияние,Васундра е кръгла 0 ! ... Тя злоупотребява с тях,да тормози сина му-а той...само клати глава и гледа възмутено! #Cussing out... Той е по-виновен от нея! (тя е психично болна! ) ... Защо изобщо трябваше,Алек да напуска фирмата? ...Къщата-ясно...Защо и фирмата?!...И там ли командва Васундра?!...За какво,аджеба,е тогава Индраджит?!... Пълна мижитурка!  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 21:11 от Lora-Di

Общи условия

Активация на акаунт