Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 715
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
  • Пловдив

Търпеливо си чакаме новини и снимки.

# 361
Добър ден!  bouquet

# 362
Приятни почивни дни!

# 363
  • Пловдив

Прекрасният ни дългокоско.

# 364
Здравейте,

Много сладки уговорки...
Хубав ден ви желая.

# 365

В този слънчев ден, един слънчев колаж от Хаяско, която
вероятно пътува към Тревненския балкан.  newsm51

# 366

Привет. Simple Smile
Чудесен колаж на Хаяско, както винаги.  Heart Eyes

Гледайки го, обаче, аз си дадох сметка какво в КРА е основното разочарование за мен...
Беше ни зададена мишена: една необикновена любовна история... а после последваха изстрели все около мишената. Simple Smile Възникването, развитието и разкриването именно на любовната история в КРА липсва в повествованието... чувствам се буквално ограбена, защото нямах възможност да се насладя на любовта на двамата главни герои в подробности... метнаха ме набързо в кревата, но за мен вълшебството е най-вече преди достигането на тази фаза в любовта... а точно тази част от историята не видях...

# 367

Привет. Simple Smile
Чудесен колаж на Хаяско, както винаги.  Heart Eyes

Гледайки го, обаче, аз си дадох сметка какво в КРА е основното разочарование за мен...
Беше ни зададена мишена: една необикновена любовна история... а после последваха изстрели все около мишената. Simple Smile Възникването, развитието и разкриването именно на любовната история в КРА липсва в повествованието... чувствам се буквално ограбена, защото нямах възможност да се насладя на любовта на двамата главни герои в подробности... метнаха ме набързо в кревата, но за мен вълшебството е най-вече преди достигането на тази фаза в любовта... а точно тази част от историята не видях...
Хубав ден и от мен. Маришка,както винаги сме на една вълна. А колажа на Хаяско е направо прекрасен. Понеже Мариана ме докосна по болезнената ми слабост със сложения от нея гиф,продължавам серията с моя любимец.

# 368

Да проверя и ТЕК.

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 11:42 от milkaradeva

# 369

Скрит текст:
вероятно пътува към Тревненския балкан.  newsm51[/b
Привет. Simple Smile
Чудесен колаж на Хаяско, както винаги.  Heart Eyes

Така е Маричка, доста от нас бяха изненадани от скока в повествованието, но вероятно влияят фактори, за които ние само гадаем.

Аз обичам много тематичните колажи, защото стават причина за различни прочети и
в главите ни се раждат интересни мисли. Ето вчера, когато сложих твоя колаж към МСП,
как реагира  и как възвишено го разтълкува Свети, а Вили дори стих му посвети. Затова трябва да ги слагате в темата.
Тук има много логично мислещи момичета,нищо, че не всички го забелязват.  newsm51

# 370
Мисля, че това в темат не сме го публикували:

Скрит текст:
В фильме"Маленькая проблема Эйлюль" карикатуры Тека были нарисованы известным карикатуристом Турции Эрдил Яшароглу.
Вот что он рассказывает о работе в МПЭ:

"Работать с двумя талантливыми актерами очень легко и интересно. Я впервые давал советы актеру о карикатурах. Мы работали с Энгином, говорили с ним о том как ведёт себя карикатурист. Мы декорировали домик героя Энгина. Для меня это было всё впервые и очень увлекательно".

Вот ещё отзыв карикатуриста о работе:

- Значит вы довольны работой?
- Конечно, я доволен. Энгин Акюрек очень хорошо сыграл своего героя. Для фильма я не только карикатуры рисовал. Мы с Энгином говорили о том какова жизнь карикатуриста. Можно сказать это была маленькая консультация. Сложная часть в фильме - это как должен себя вести персонаж Тек. Мы вместе делали дизайн дома исходя из того "Какой должен быть дом карикатуриста?"

Част от интервю с Ердил Яшароглу, художникът-карикатурист, участвал в пресъздаването на Тек.

# 371
Мен пък ме изнервят точно тези прелюдии в турските сериали. Супер нереално ми е двама възрастни, влюбени един в друг мъж и жена, да се гледат с влажни погледи има няма 30-40 серии.
Красиви моменти си имаше достатъчно между тях, просто те бяха в екстремни ситуации през повечето време, пък и комисарио го гонеше желязна самодисциплина
Която сега очаквам да ни я покаже бог знае колко серии.............
Много е важно за комшиите да си изкарват главните герои железни и безполови

# 372

Е, тук прелюдиите бяха минимизирани. Както и основанията за влюбване. Simple Smile)) Докато скърбящата за смъртта на баща си Елиф се озърне, се оказа влюбена в съчинения от нея образ на Йомер Джанер (създаден по поръчка от Йомер Демир за нея специално). А скърбящия за смъртта на годеницата си Йомер Демир се оказа въвлечен в креватна авантюра с бесусловности с досадната и невъзпитана доскоро в представите му Елиф Денизер...
Никакви безполови изяви. Но затова пък полът си каза тежката дума. Simple Smile))) И тя за мен няма нищо общо с любовта.

# 373
Мен пък ме изнервят точно тези прелюдии в турските сериали. Супер нереално ми е двама възрастни, влюбени един в друг мъж и жена, да се гледат с влажни погледи има няма 30-40 серии.
Красиви моменти си имаше достатъчно между тях, просто те бяха в екстремни ситуации през повечето време, пък и комисарио го гонеше желязна самодисциплина
Която сега очаквам да ни я покаже бог знае колко серии.............
Много е важно за комшиите да си изкарват главните герои железни и безполови

Е, тук прелюдиите бяха минимизирани. Както и основанията за влюбване. Simple Smile)) Докато скърбящата за смъртта на баща си Елиф се озърне, се оказа влюбена в съчинения от нея образ на Йомер Джанер (създаден по поръчка от Йомер Демир за нея специално). А скърбящия за смъртта на годеницата си Йомер Демир се оказа въвлечен в креватна авантюра с бесусловности с досадната и невъзпитана доскоро в представите му Елиф Денизер...
Никакви безполови изяви. Но затова пък полът си каза тежката дума. Simple Smile))) И тя за мен няма нищо общо с любовта.

Ще използвам двата поста да се изкажа, ни в клин, ни в ръкав, но вие ще ме
разберете, какво искам да кажа.
Ето доказателството, че еднаквостта е чужда на темата. Марица има
едно виждане, Катрина или както по ми харесва да я наричаме Кати второ, а може би някой друг - трето и т.н.
Колко сме пъстроцветни в мислите и разсъжденията си. И без никаква скромност ще
кажа - прекрасни.
Затова си останете такива, каквито сте, пишето това, което чувствате и не вменявайте
вина никому за това, че мисли така или иначе. И най - важното, не искайте  всички да
мислят като Вас. Невъзможно е.
Просто се постарайте да разберете другите и ще ви е по лесно да общувате. newsm51

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 12:45 от komet

# 374

Той и обеща, че ще направи всичко възможно да и даде безусловната любов, но поиска и тя да му облещае нещо.Взаимното привличане е факт, остава да се изгради обичта според мен.

Елиф приема якето на Йомер......Йомер не му се съблича якето, защото ухае на Елиф.Толкова е естествено.

Фатмагюл в серия...не можеше да държи палтото на Керим.Дори когато Ф призна обичта си, пак се страхуваше от физическа близост.

Елиф и  Йомер ще имат съвсем други проблеми, предполагам че ще ги видим и дано ги преодолеят.

Общи условия

Активация на акаунт