Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 668
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Аз не говорех за девствеността на Елиф, а за всички девствени в турските сериали
Писанията ми по въпроса бяха от общ характер и визирах, това че месеци наред са много близки повечето главни герои ,но секс йок, даже целувки сме чакали по 30-40 серии
Това ми е нереално.
Иначе събличането на Йомер мисля че не беше толкова бързо, всяка от нас би се справила по добре Joy

# 391
...Иначе събличането на Йомер мисля че не беше толкова бързо, всяка от нас би се справила по добре Joy

Joy Joy Joy Joy Joy

Хич даже няма и да споря. Laughing

Аз всъщност говоря, че цялата любовна игра продължи 50 секунди. От първата целувка на Йомер по рамото на Елиф до фланелки долу. И през това време въобще не ми стана ясно, къде е дясната ръка на Елиф и лявата на Йомер?  newsm78 newsm78

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 15:25 от fantasya

# 392
  • София

Аз лично никъде не виждам следи от девственост.
Във всеки уважаващ себе си турски сериал биха подчертали факта с девствеността.
newsm10 точно за този кадър ми беше и моята идея.

# 393
Фантазия ако беше продължила повече любовната сцена, турския СЕМ щеше да забрани филма заради развращаване на уважаемия зрител

# 394
  • София

Аз всъщност говоря, че цялата любовна игра продължи 50 секунди. От първата целувка на Йомер по рамото на Елиф до фланелки долу. И през това време въобще не ми стана ясно, къде е дясната ръка на Елиф и лявата на Йомер?  newsm78 newsm78

И двете ръце на Елиф се видяха, а лявата на Йомер сигурно е под блузата и  hahaha и я показа точно когато да му съблече фланелката.
Много е слепвана тази сцена, но като и да е . Според мен на първо гледане се получи ефектно.

# 395
# 396
  • Пловдив

Благодаря, но сме я слагали на 21 май 2014 с тази сочна фенка.

# 397

И двете ръце на Елиф се видяха, а лявата на Йомер сигурно е под блузата и  hahaha и я показа точно когато да му съблече фланелката.
Много е слепвана тази сцена, но като и да е . Според мен на първо гледане се получи ефектно.
Щатци недей така, не може да си е пъхнал ръката под блузата на Елиф.
Наш комисарио докато не го съблече жената, нищо не прави ,той е турски железен мъж Joy

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 16:18 от katrina123

# 398
  • София
Наш комисарио докато не го съблече жената, нищо не прави ,то е турски железен мъж Joy
Амиииии, няма къде другаде, всъщност има....в джоба на панталона  Joy Joy Joy

# 399
Въпреки вашите модерни схващания,аз си запазвам правото на особено мнение. За мен беше бързо.Преди дни някой беше се постарал да проследи връзката им във времето и се установи,че се касае за дни,даже нямаше месец. Кога се отърсиха от болката от загубата на любимите хора. В живота дори след разочарование не можеш да изтриеш така лесно спомените от съзнанието си. Не съм засичала,колко трае увертюрата в хотела,но за мен скоростта ,с която Елиф му съблече фланелката,ми създаде асоциации за тези,които им плащат на час и бързат да приключат. С една дума,аз любов в тази връзка до този момент - изгаряща и пламенна не почувствах. Привличане и страст-може. Колкото за дефлорацията,ей Богу, не мога да схвана значението на този физически акт,при положение,че  съзнанието на жената е дефлорирано. Имам предвид Сибел,която беше девствена.Това направи ли я по-чиста и добра. Даже според мен този факт изобщо не е индикатор за добродетелност и трябва да се извършва от медицинско лице.

За разреждане на напрежението един чаровник.

# 400

Ей, момичета, изчезнах за малко и какво заварих, чак се изкефих. newsm10 smile3501
Чудна дискусия съм предизвикала, без да искам. Grinning Grinning Grinning
Направо ми стана драго.  Hug  А, като ви прочетох , открих, че съм съгласна с всяка
от вас поотделно. Ще кажете  как така и защо ? Ами, защото във всяко споделено
мнение има логика и се среща в реалния живот, дали ни харесва или не.
И аз предпочитам безусловната любов за която говори Милка, и
вярвам във внезапното и неочаквано влюбване на Марианка.
Съгласна съм с разсъжденията на Свети относно подсъзнателното
и неосъзнато физическо привличане, довело до леглото героите. Така е Шатци,
като запърхат пеперудите разумът отстъпва и нещата излизат извън  контрол.
 В любовта на  Йомер и Елиф няма нищо нереално, както казва Кати
и съм съгласна, че неоснователно и набързо се нахвърлихме върху Елиф, без
да проявим капка великодушие, да се поставим на мястото й и да се
опитаме да я разберем. И аз мисля и съм го споделяла, че съвременната, живяла в Рим
30 годишна бижутерка не беше девствена, както казва и Фантазия.

Въобще, казано откровено, направо се зарадвах, като ви прочетох.Отдавна не се е
водила такава непринудена дискусия и в това има нещо много хубаво.
Аз не мисля, че е възможно от сутрин до вечер да се пишат само анализи и есета на
тема Енгин. Това трябва да става като сега , без да се прави по задължение.
Естествено е от време на време и да се забавляваме по друг повод, нали ?  newsm51

Последна редакция: сб, 26 юли 2014, 16:30 от komet

# 401
Наш комисарио докато не го съблече жената, нищо не прави ,то е турски железен мъж Joy
Амиииии, няма къде другаде, всъщност има....в джоба на панталона  Joy Joy Joy
Това по го вярвам, при това въздържание(визирам 2 години със Сибел)
нищо чудно да играе джобен тенис(шегувам се)

# 402
Е, Кат, ще падна! Толкова дълбоко не бях анализирала комисаря - признавам си Simple Smile

# 403

Привет следобедно !  Two Hearts

Успях да ви прочета - интересна дискусия сте заформили  Grinning

Казвам си кратко и ясно мнението по въпроса.

Любовта между Елиф и Йомер започна в екстремна обстановка - дори бих казала все едно встрани от тях. Те се занимаваха с куп други важни неща, нямаха и миг спокойно време да асимилират какво се случва.  И понеже първо се разреши проблема на Елиф -  Йомер спаси отвлечената Нилюфер, то на Елиф се откри възможността да разбере,че е влюбена в него. И понеже тя си е европейка по дух и местоживеене - никакъв проблем  да признае първа и любовта си. Както и самото и поведение - по различно от типична турска жена. Еманципирана съвременна дама.

При него обаче нещата стоят малко по по- друг начин. Затова той осъзна "ситуацията" по-късно.

С две думи - докато работеха за освобождаването на Нилюфер, докато търсиха диаманти, докато се "бореха" за надмощие - се влюбиха. Ама ... онова влюбване, което ти действа като опиат.
Много добре им се получи всичко.

Йомер обеща да даде безусловната си любов, а Елиф пък искреност във взаимоотношенията им.

Елиф си призна всичко скривано до сега и започва на чисто.

Лично за мен ще е интересно да видя каква ще е реакцията на Йомер след споделеното и затова чакам с нетърпение продължението на историята.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора / които не съм чела / ooooh!

# 404
Въпреки вашите модерни схващания,аз си запазвам правото на особено мнение. За мен беше бързо.Преди дни някой беше се постарал да проследи връзката им във времето и се установи,че се касае за дни,даже нямаше месец. Кога се отърсиха от болката от загубата на любимите хора. В живота дори след разочарование не можеш да изтриеш така лесно спомените от съзнанието си. Не съм засичала,колко трае увертюрата в хотела,но за мен скоростта ,с която Елиф му съблече фланелката,ми създаде асоциации за тези,които им плащат на час и бързат да приключат. С една дума,аз любов в тази връзка до този момент - изгаряща и пламенна не почувствах. Привличане и страст-може. Колкото за дефлорацията,ей Богу, не мога да схвана значението на този физически акт,при положение,че  съзнанието на жената е дефлорирано. Имам предвид Сибел,която беше девствена.Това направи ли я по-чиста и добра. Даже според мен този факт изобщо не е индикатор за добродетелност и трябва да се извършва от медицинско лице.

За разреждане на напрежението един чаровник.

Миле , аз също не съм привърженик на съвременните подскоци от легло в легло, но това на практика няма никакво значение.Живота който наблюдавам, няма такова нещо, за което вие говорите.Любов, красива и единствена.Ако няма секс, няма и връзка, да не говорим за любов.
Не казвам,че ми харесва, но това е положението както се казва.
За това Ел и Йо ми са по реални, отколкото Сибел и Йо.В наше време да се водиш с някой 2 години за ръчичка и да го видя няма да го повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт