Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 710
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Я да си спомним Керим, колко време беше на пост и молитва. Човекът съчувстваше, страдаше, обичаше и накрая аз лично не почувствах да е възнаграден с истинска любов, по-скоро с привързаност и благодарност.

# 421
Light, все пак е нещо!!! Даже е повече, отколкото остава при някои двойки!!!

# 422
Я да си спомним Керим, колко време беше на пост и молитва. Човекът съчувстваше, страдаше, обичаше и накрая аз лично не почувствах да е възнаграден с истинска любов, по-скоро с привързаност и благодарност.

Свети аз за това все не мога да го изгледам КВФ, някак си са ми много нереални нещата, а пък Берен освен омраза и неприязън друго не можа да изиграе в този филм.
Но .......Керим е много сладък.
Сигурно за това господ я награди Берен с онзи грозник Кенан д.
За наказание, дето не можа да дари момчето поне с един влюбен поглед.

# 423
  • Пловдив

ЛЮБОВ е да раздаваш....
ЛЮБОВ е да раздаваш
душата си без жал
и мигом да забравяш
кому, какво си дал.
Скрит текст:
ЛЮБОВ е да раздаваш

Любов е да помогнеш.
Любов е да дадеш:
на гладния - надежда,
на сития - копнеж,

на силния - неволя,
на слабия - кураж ,
на веселия - милост,
на тъжния - мираж,

на скромния - посока,
на алчния - сърце,
на имащия - радост,
на можещия - цел,

на гордия - утеха,
на плахия - мечта,
на властника - боязън,
на роба - доброта…

ЛЮБОВ е да раздаваш
душата си без жал
и мигом да забравяш
кому, какво си дал.

Надежда Захариева

# 424

Light,чудесен
Керим в Ава, след сватбата беше щастлив, Ф не искаше да го даде на друга.Керим уважаваше нейната скромност, но знаеше какъв огън има в нея.СЦ не искаха да я издадат. Simple Smile

# 425

ЛЮБОВ е да раздаваш....
ЛЮБОВ е да раздаваш
душата си без жал
и мигом да забравяш
кому, какво си дал.
Скрит текст:
ЛЮБОВ е да раздаваш

Любов е да помогнеш.
Любов е да дадеш:
на гладния - надежда,
на сития - копнеж,

на силния - неволя,
на слабия - кураж ,
на веселия - милост,
на тъжния - мираж,

на скромния - посока,
на алчния - сърце,
на имащия - радост,
на можещия - цел,

на гордия - утеха,
на плахия - мечта,
на властника - боязън,
на роба - доброта…

ЛЮБОВ е да раздаваш
душата си без жал
и мигом да забравяш
кому, какво си дал.

Надежда Захариева

newsm10 newsm51

# 426
  • София
И аз това си мисля, че може би Берен не можа да покаже на екрана истинска любов, поне аз не го почувствах. Докато между Йомер и Елиф още от 1-2 епизод се чувстваше това напрежение, което нямаше начин да не избие в посока  "любов".
Понякога си мисля какво ли им е на артистите докато снимат любовни сцени, колкото и добри професионалисти да са, не може нещо да не им трепне. Я си представете Енгин/Йомер да ви държи в ръцете си .... newsm53  И може ли след снимките веднага да изключиш емоциите...

# 427
Цитат
ЛЮБОВ е да раздаваш....
ЛЮБОВ е да раздаваш
душата си без жал
и мигом да забравяш
кому, какво си дал.
newsm10
Послание на Енгиновите герои според мен.

# 428
  • Пловдив

Light /Свети/, ами точно на това му викат химия. Да се получи и после да излезеш от образ, а ние зрителите да не можем. Това е професията актьор, като сложиш и таланта /ако го имаш де/ - магията е налице.

# 429
  • София
Light /Свети/, ами точно на това му викат химия. Да се получи и после да излезеш от образ, а ние зрителите да не можем. Това е професията актьор, като сложиш и таланта /ако го имаш де/ - магията е налице.

Мда... и най-големият магьосник е Енгин.

# 430
А дали излизат  и дали понякога им е трудно да преудолеят емоциите ,които вкарват в тях героите им.Вероятно понякога имат битки със себе си ,но професионализмът и  етиката ги притискат да запазят в тайна  чувствата си.Увлеченията на сним. площадка са често явление и единствено самодисциплина-предполагам-спасява много актьори от ,,залитания,,.

# 431
  • Пловдив

Giya, само те си знаят как го правят. Ами актьорът вероятно обича някой в реала. Понякога чашата се чупи.... Всичко има на този свят.

# 432
Апсолютно вярно! newsm10      marian-ka!

# 433

Момичета, сутринта ви казах, ако няма къде да отидете в този съботен ден, останете
в компанията на Йомер и Елиф или Тек и Керим, няма да съжалявате.
Е, сега спокойно мога да констатирам, че очакванията ми се сбъднаха. Днес беше много
забавен ден в темата. Поне на мен ми беше приятно във вашата компания, надявам се и
на вас. Дискутирахме, поприказвахме си и вече е вечер. Приятна вечер на всички. newsm51

# 434

Момичета, глейте ква навалица е по време на снимките. Мисля си, че ако аз съм на мястото на някой от двамата в никакви чувства няма да изпадна. Сто човека се въртят около тебе и почти ти бъркат в устата с камерата. И я въртят от ляво, от дясно... докато режисьорът каже, че стига.
Аз смятам, че в тоя момент артистите мислят единствено как да изпишат на лицата си това, което се изисква от тях. Разбира се, че тялото реагира в някои ситуации, но според мен не толкова често колкото драгия зрител си мисли. И смятам, че на мъжете им е по трудно да запазват самообладание понеже са по - първични.
За Хюсеин аби мисля, че няма да има оправдание. И смятам, че и за мама Елван ни чака неприятна изненада. Не си фантазирам, но ми се мотае в главата някаква подсказка, че и двамата ще останат сами. Елиф вече е сама. Има Аслъ, която е убийца на майка им и Нилюфер, която отдавна я предаде. Не очаквам смекчаващи вината обстоятелства за Хюсеин.

Общи условия

Активация на акаунт