Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 279

• 33 746
  • 724
  •   1
Отговори
# 600

Здравейте в ранния следобед

# 601
  • София
Левент: "Ти кого си мислиш, че отвеждаш така и пред кого?"
Йомер: "Гаджето ми. Разбра ли?"

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 13:18 от Light /Свети/

# 602

Йомер направи вече своя избор и пожела да говори с Елиф.И тя напразно унижи Левент.Той се оказа голям егоцентрик и сигурно ще имат с него неприятности Бахар или Елиф, или Йомер.

Light, newsm10

# 603

newsm10 smile3501

Ако превода ви е правилен и Енгин е казал това, аз съм съгласна.
В смисъл, че Туба наистина е най-добрата му (тоест талантлива) екранна половинка.
Истинско удоволствие е да ги гледам. Само в едно нещо не ми е убедителна Туба - в моментите, когато плаче на глас, подчертавам - на глас. Но когато изразява тази емоция без глас, примерно 13 еп. последната сцена на плажа, беше блестяща,  разплака и мен и още в същия момент простих всичко на Елиф - че криеше от Йомер, че на моменти го манипулираше доста яко... всичко простих и за мен вече няма никакво значение, какво правеше героинята на Туба назад в епизодите. Последната сцена покри всичките й грехове - край, няма ги!
Накратко - Енгин наистина е късметлия, че играе с актриса, която наистина играе и умее да вълнува. Браво на Туба!!!

# 604
  • София
Йомер: "Получи ли си отговора, синьорина? Май не беше достатъчно."

# 605
Елиф не го е унижила, защото също беше изненадана от реакцията на Йомер, в живота нищо не се губи и рано или късно всеки си плаща сметката, Левент си играе неговата игра с Бахар в преследване на диамантите , но парите са голяма сила ,момичето е много хубаво и е съвсем човешко човек да смеси мечтите с реалността.

# 606
  • Пловдив

Страхотни са.... Аурелия, и аз мисля, че Туба е най-добрата екранна партньорка на Енгин до момента.

# 607
Елиф не го е унижила, защото също беше изненадана от реакцията на Йомер, в живота нищо не се губи и рано или късно всеки си плаща сметката, Левент си играе неговата игра с Бахар в преследване на диамантите , но парите са голяма сила ,момичето е много хубаво и е съвсем човешко човек да смеси мечтите с реалността.

Да, не го унижи, тоест, не  беше умишлено, така се получи...  не й беше възможно да се разбере с Йомер по този въпрос. Ако тя решаваше, щеше да постъпи друго яче. Тоест, не Елиф унижи Левент, а Йомер му видя сметката. А Елифче само  използва Левент, щото й дойде на чалъм и не предвиди, че Йомер ще му резне главицата... толкова яко и безцеремонно.  Grinning

# 608

newsm10
Елиф не знае за играта на Левент.Просто тя вече беше му отказала да ходят на кино, но като видя Йомер, импулсивно реши да използва Левент и така несъзнателрлно го унижи.Затова после толкова му се извиняваше.

Aurelia Felix  Hug

# 609
  • София
А Елифче само  използва Левент, щото й дойде на чалъм и не предвиди, че Йомер ще му резне главицата... толкова яко и безцеремонно.  Grinning

Много ми хареса "резването на главицата" и никак не ми беше жал за Левент, защото той съзнателно участваше в непочтената игра на Бахар.

# 610
  • София
Любимият ми момент в този епизод:

# 611
Любимият ми момент в този епизод:

Туй ще го крадна, знаеш си,  Smile
фенка съм на колажите ти. И като спомена Бахар, кажи, харесва ли ти играта на Тувана? Аз не мога да реша още... твърде малко и еднородни сцени има с нея. Играе го гаднярка и се получава, нали?

# 612

newsm10
Елиф не знае за играта на Левент.Просто тя вече беше му отказала да ходят на кино, но като видя Йомер, импулсивно реши да използва Левент и така несъзнателрлно го унижи.Затова после толкова му се извиняваше.
Скрит текст:
Aurelia Felix  Hug

Да, абсолютно!
Много добре го каза, Хармония!  newsm51

# 613
  • София
И като спомена Бахар, кажи, харесва ли ти играта на Тувана. Аз не мога да реша още... твърде малко и еднородни сцени има с нея. Играе го гаднярка и се получава, нали?

Сигурно и се получава играта, защото определено ми стана неприятна, дотолкова че слуховете за връзката и с Енгин не ми харесаха /понеже несъзнателно отъждествих Тувана с Бахар/. Хареса ми как със съвсем лека мимика изразява цялото коварство на Бахар. Дано в следващия сезон да разгърнат повече образа на Бахар, за да видим повече от играта на Тувана.

# 614
И като спомена Бахар, кажи, харесва ли ти играта на Тувана. Аз не мога да реша още... твърде малко и еднородни сцени има с нея. Играе го гаднярка и се получава, нали?

Сигурно и се получава играта, защото определено ми стана неприятна, дотолкова че слуховете за връзката и с Енгин не ми харесаха /понеже несъзнателно отъждествих Тувана с Бахар/. Хареса ми как със съвсем лека мимика изразява цялото коварство на Бахар. Дано в следващия сезон да разгърнат повече образа на Бахар, за да видим повече от играта на Тувана.

А, точно така! Тоест, дотук - добре, нямаме забележки. Дано наистина разгърнат повече образа на Бахар.  А относно слуховете... почти ми харесаха... казвам почти, щото за мен няма по-красив мъж на планетата от Енгин, а Тувана е хубава, но не е перфектната. Обаче мога да кажа, че която и да избере, аз ще се радвам, щото ще мисля, че е щастлив... защото много го обичам и искам да е точно така.

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 15:16 от AureliaFelix

Общи условия

Активация на акаунт