Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 119-та тема

• 158 259
  • 741
  •   1
Отговори
# 45

Шишчета от тиквички и кайма

Скрит текст:

и омайващият кекс на Вени  bouquet, без украса, разрязан горещ и сниман много набързо. Като разнася едни такива замайващи аромати....... Heart Eyes, кой да чака! Laughing

# 46
Tутманик:

# 47
  • забравих си мисълта...
Huliganka, благодаря ти!   bouquet
A аз правя с прясно мляко кексът, който е с плодове и наистина кексовата част е невероятно пухкава и вкусна.
И не мога да не ти кажа, че лятната ти торта с бишкоти е мечта!
Choppi, по мое лично мнение, в повечето случаи проблемът при кексовете се получава при изпичането, затова донякъде е по-добре да се пече малко по-дълго, отколкото да го извади човек от фурната недоизпечен.
Вели, не съм опитвала да правя блатове за торта от него, но ще ти изпратя ЛС за блата, който на мен ми е любим, а ти си прецени кой да направиш. Simple Smile
Megansg, твоите отчети са ми едни от най-любимите. Няма нещо, което да не ме е съблазнило.  thumbsup
Kostilq, чудесно лятно изкушение
Labrex, огладнях и то само ако знаеш как при вида на твоите неустоими шишчета. Само ако можех да си взема през монитора... Ех мечти. Simple Smile
А кексът ти е прекрасен, много, много изкушаващ! Радвам се, че ви е допаднал!

У нас днес мусака...

...имаше и салата и кисело мляко, че някои от нас я предпочитат и със салата и с кисело мляко.

Скрит текст:

и отново Омайващ кекс, но днес с повече какао, както го обича моята Ели.

Снимките днес са ужасни, но на вечерна светлина, с мобилния, не мога да очаквам повече.

# 48
# 49
labrex, грабвам си едно шишче, много ме изкушиха  bouquet

Пиле с картофки

Патладжанени рулца със сирена

# 50
  • Някъде там
Да не ви изпусна от поглед,едно кексче от мен.
Страхотни сте момичета и Бонго  Wink Grinning  bouquet

# 51
Гуинет може ли рецептата за бирения хляб? Hug
Мина, много вкусно изглежда баницата.

Тиквички по гръцки

# 52

хем сте двама ,не си сам  Laughing Бодни кюфтенце, не се ядосвай

и фарфале с пилешко имахме снощи

Меганс, всичко е много вкусно  Peace и при нас за обяд кюфтенца съм раздала, колкото и да им се мръщят.  ooooh!

# 53
  • Варна
Здравейте, момичета и Бонго! До сега не съм се включвала в темата с публикации, но ви следя ежедневно и черпя вдъхновение от вашите вкусотии.

Салата от тиквички, моркови и мента

Печено ярешко с лимонов босилек

Кокосово шоколадов мус

# 54
Здравейте и от мен в този пореден мрачен ден!
постна яхния:

лаврак във фолио:

# 55
  • на североизток от Рая

Neli mar4, благодаря ти за милите думи.  Винаги сам любезна с любезните хора.  Hug
А кексът ти сигурно е вече готов, ........

Готов и изяден. Но нали обещах и снимка. Направих  я, докато го имаше.  Simple Smile
 Кексът се получи. На всички ни хареса много, но синът ми нещо не го одобри. Аз правя един трицветен, той си е влюбен в него. Е, момче със свое мнение.
 А странното при този кекс е, че остава пръхкав и мек, дори  на втория ден. А чудно ми беше и това, че е само с две яйца. Ще го правя пак, но с импровизации.

Благодаря ти, Вени, за рецептата!  Hug

# 56
  • Бургас
Привет на Мосю Бонго (нещо позабравихме, че имаш и титла) и на всички дами!

Аз нося салатка.

Кьопоолу по селски

# 57
  • от точка К до точка С и обратно
Лабрекс, тези шишчета и мен ме изкушиха, както и неустоимия шоколадов мус на Норе!

У дома пресен зелен фасул с пресен джоджен и яйца, любимият маслен сладкиш с креме сирене и сливи и варена царевичка

# 58
Здравейте момичета и момчета. Тук отново е пълно със страхотни вкусотии.  labrex отново с оригинално предложение, и този кекс на Венета...много изкушаващ. И на daviz кексчето много добре изглежда. Харесах си още сладкиш със сливи , варена царевичка, и кьопоолуто на  Capt_Flint и много, много други неща.
У дома само свинско с лапад и ориз, още ми много ваканционно и не ми се готви нещо

# 59
Гуинет, би ли споделила рецептата за масления сладкиш с крема сирене и сливи? Благодаря предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт