Да преправим старите мебели с любов - тема 27

• 130 423
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Severinka , със силикон ще се залепи доста здраво, другото е с монтажно лепило - виж в Bauhaus - има огромен избор на лепила в различни разфасовки.

Много хубава идея!

Много благодаря!
Ще потърся. Peace

# 511
  • София
Аз ползвах Аквис, но тук мисля, че предпочитат Сократес. Когато ги боядисвах използвах Джениус про. Сега за гардероба ще ми трябва още боя и се чудя дали да повторя Аквис-а...

А, добре - имам значи варианти, ако няма някоя боя. За Сократес знам, че много съфорумки я хвалят. А и Ема е боядисала цяла секция със Сократес - тя още тук не е споделила, но се надявам да го направи, /споделила е в другата тема/, за страхотното си преобразувание на хола в лятната си къща. Направо невероятна жена - с такова чувство за красота!Ох, още съм под впечатлението от невероятната й работа!

# 512
harry10, моля те пусни линк към сътвореното от Ема. За такива като мен, които засега само гледат, възхищават се и събират смелост за действие ще е много полезно.

# 513
  • София
harry10, моля те пусни линк към сътвореното от Ема. За такива като мен, които засега само гледат, възхищават се и събират смелост за действие ще е много полезно.
Ще ти пусна на лични, защото незнам дали е редно - не съм запозната много с правилата на форума, а и да не засегна Ема, като й отнема правото да публикува тези красоти сама, знам ли.....

# 514
 Praynig Може ли и на мен, моля, моляяяя! Искам да се надъхам и най-сетне и аз да си сътворя нещо, не само да гледам!

# 515
Здравейте момичета,
Имам една идея за претапициране на едно кресло, но ми трябва плат за дамаската. Да попитам за съвет и мнение дали знаете къде във Варна мога да намеря интересни десени на платове.

# 516
Здравейте момичета,
Имам една идея за претапициране на едно кресло, но ми трябва плат за дамаската. Да попитам за съвет и мнение дали знаете къде във Варна мога да намеря интересни десени на платове.

Светла, вчера ходих то Мегатекс. Има ужасно много дамаски. Това е над салона на Киа.

# 517
  • София
harry10,  аз преправях една секция със Сократес, Слонова кост, много нежен и приятен цвят, но е страшно непокривна! Пет !!! ръце и пак леко прозира. Много изнервящо, пък не е евтина. Следващият път ще взема на Хротекс определено. Аквис също много препоръчват тук момичетата, покривна и правела здраво покритие, но специално светлият цвят ми жълтееше.

# 518
# 519
harry10, може ли и на мен да кажеш в коя тема да търся?

# 520
Здравейте Simple Smile !От много отдавна не съм ви чела(за да не се дразня  Laughing ) .Преди много време се бях консултирала с вас за едни шкафове в слонова кост.От тога нищо не се случи ,защото мъжката част не беше съгласна.С много дълги преговори и след едно гости в една такава къща,се нави .Записвам се за някоя идея,въпреки ,че вече знам какво искам. Скоро няма да мога да ви ги покажа,защото има мноого работа преди да стигмен до шкафовете,но ще се първите видели ги ,обещавам. Трябва да реша в какъв сват ще са тапетите.Върти ми се нещо лилаво  newsm78

# 521
harry10,   Аквис също много препоръчват тук момичетата, покривна и правела здраво покритие, но специално светлият цвят ми жълтееше.
В момента ползвам Аквис  - бялото е снежно бяло. Покривна е, три ръце са достатъчни, колко е здраво покритието ще видя тепърва Simple Smile)))

# 522
  • София
Да, важно е да е здраво покритието, защото ми е нужна за боядисване на бюро, а младежът какво ли не прави върху бюрото - пилее, хвърля учебници и тетрадки, а и чат-пат слага по някоя чаша директно, въпреки че съм му сложила специална подложка за чаши...
Уф, аз вече съвсем се обърках - тъкмо реша Аквис - и някой напише нещо негативно, реша Сократес - пак нещо се напише. Ужас!  Laughing Май си е въпрос на късмет!

# 523
Хари, тогава може би ще е добре да лакираш  Rolling Eyes
Но, аз не съм пробвала лак върху бяло. Момичетата казват, че малко от малко пожълтява. Не знам.

# 524
harry10 май не е добра идея бяло за бюро за младеж. Моят (малкият син) е 22г., "на бюро" е вече 15г. ... и обмислям да му направя иноксов плот, или може би чугунен или пък по-добре каменен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт