спукани капиляри

• 2 511
  • 4
  •   1
Отговори
здравейте,преди една седмица ми излезна една синина на дясната ръка и от ден ден ставаше все по тъмна и лилава мислех че съм се ударила някъде,но след няколко дни забелязах и по краката леки тъмни петна и вчера видях една вена набъбнала и като я пипна е като топче и тя стана за 1 ден лилава,на какво се дължи тези пуквания на капиляри,личната каза да пия витамин Ц Thinking

# 1
Спуканите капиляри се дължат на слаба съединителна тъкан. Тя се влияе от външни фактори и хранене. Препоръчва се да не се вдига тежко и да се храните повече с плодове, зеленчуци и ядки.
Биофлавоноидите повишават устойчивостта на съединителната тъкан. Такива може да намерите в продукта Вениперфект от екстракта от жълт кантарион и цитрусови биофлавоноиди.

# 2
А искам да питам и друго д-р Пашкулев ,понеже досега толкова години не са ми излизали такива неща сега е притеснява това че на едната синина дето я имах на бедрото остана нещо като малко топче колкото грахово зърно,много ме притеснява да не е някой тромб Sad какво може да е това

# 3
При разнасянето на синините често се образуват уплътнения, които се разнасят с течение на времето и не представляват особен проблем. Тромбите обикновено създават допълнителни оплаквания. Ако има някакви съмнения, мястото следва да бъде прегледано от специалист и евентуално да се назначат вътрешни и външни средства; възможни са и други форми на такива уплътнения.

# 4
ами незнам какви са другите симптоми но не ме боли не ми е синьо само дете напипвам малко топче ,може и от ддругата страна да имам незнам,така като напипвам и от другата страна има някакви леки но от тази ми беше доста синьо

Общи условия

Активация на акаунт