Нещо много мило... -?

• 45 195
  • 332
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Това е от тези теми, които събират сълзи в очите и буца в гърлото, но с положителен знак Simple Smile благодаря!

# 16
Когато се запознах със сегашния ми мъж и бяхме гаджета от около месец, след много тормоз от бившия, изключително впечатление ми направи и се трогнах страшно много, когато веднъж на едно събиране с приятели, седях на един много неудобен дървен стол и изохках нещо, че ме боли гърба, и изведнъж той стана, отиде до някъде и дойде с някакво одеалце и го сложи на облегалката на стола ми. Направо изгубих ума и дума, защото никога преди това мъж не е правил никакъв жест за мен (като изключим мъжете от семейството ми разбира се). Първото, което си помислих беше "Боже, с какви мъже съм била ..." От тогава постоянно прави такива мили неща за мен и постоянно ме изумява.

# 17
Не проявява желание да ходи никъде сам. За много хора това е досадно и обсебващо, за мен е мило, просто защото и аз съм същата.

Редовно ми прави номера от сорта - "Почти приключих с вечерята, хайде да нарежеш салатата?"
Отварям хладилника да извадя зеленчуците и тя там - нарязана и овкусена  Simple Smile

# 18
Не проявява желание да ходи никъде сам. За много хора това е досадно и обсебващо, за мен е мило, просто защото и аз съм същата.

За мен също е много мило.

# 19
  • видин
Мило ми стана, когато седемгодишната ми дъщеря ми каза : "Мамо, аз мисля, че вие с тати сте много задружни"

# 20
Дъщеря ми е била около четири годишна. Разхождаме се в малко курортно градче, влизаме в магазинчетата, разглеждаме. В един момент тя ми поиска един долар. Позачудих се, но и го дадох. В поредния магазин отиде и пошушна нещо на ухото на продавачката. Оказа се, че детето искало да ми купи подарък. Получих едно малко стъклено цветенце - магнит, а заедно с него и едно пате, което жената и подари, защото се трогнала от жеста на детето.

# 21

+1      И ние сме така. Много хора не ни разбират. Някои ни се подиграват, но не ни пука.

# 22
записвам се да чета положителни истории   bouquet

# 23
  • UK
Прибираме се от работа един ден с приятеля ми и аз нещо се бях изкривила и разбира се той беше виновен за нещо. Валеше много силен дъжд. На последния завой преди вкъщи той спря колата до един цветарски магазин, влезе преди да кажа нещо изобщо и се върна с огромен и прекрасен букет цветя и думите "Знам, че те ядосвам, вземи цветята и после може да продължиш да мрънкаш".  Heart Eyes Laughing

В неделя плака с мен, защото на мен ми беше мъчно и се натъжи и той.

В един от най-тежките ми моменти получихме неочаквано колетче и картичка от сестра ми от Италия, която ни беше направила ключодържателчета и ни беше написала много мило окуражаващо писмо.

Преди да замина да живея в София, баба ми беше приготвила една купичка с конци в различни цветове, ако имам нещо да си закърпя. Аз не мога нищо да кърпя. Това беше и последният път, в който я видях. Два месеца по-късно почина.

# 24
И аз, като mimeime, се насълзявам, като ви чета!   bouquet

Сетих се за още нещо. Да съм била на около 4, брат ми - на 11. Купили са ми нова зелена топка и аз, щастлива, играя с нея зад блока. Да, но се появява кварталният хулиган - едро 13-годишно - и ми отмъква обичната топка. Аз реввам, брат ми дотичва и тръгва да ми спасява топката. Като става ясно, че с мирни средства нещата няма да се рещат, брат ми ми заповядва да изчезвам вкъщи (да не гледам сбиването, a и да съм в сигурност). Аз, разбира се, не слушам - скрих се зад един храст и хапех до кръв ръцете си при всеки удар, който той отнасяше, и тихичко плачех за него... Накрая побързах да се прибера преди него, дойде и той - насинен и със сцепена устна - но ми донесе топката! За мен, разбира се, той беше супер-герой  Grinning! После цяла нощ му слагах лед по лицето...

И до ден-днешен се много задружни двамата и само гледаме как да си помогнем взаимно  Simple Smile

# 25
Когато беше на около 4 години дъщеря ми каза: "Винаги съм искала да имам майка като теб".  Simple Smile

# 26
  • София
 Моят приятел не е от най-романтичните, ама то и аз не съм. Подаръци ми прави, но най-скъп ми е първият. При нас нещата се случиха много набързо в началото на миналата година. Една седмица след първата ни среща ми предложи да се пренеса при него. Аз приех и на следващия ден той ми даде връзка ключове за вратата и входа. Беше ги сложил на ключодържател, който беше купил същия ден за двама ни. Самият ключодържател се състой от две части - момиче и момче, които като ги събереш едно до друго чрез магнитче се свързват все едно се целуват. Съответно момичето за мен, момчето на неговата връзка ключове. Много мило ми стана.  Heart Eyes

# 27
много мили истории, така приятно ми стана да ви чета.   bouquet
седмица преди рождения ми ден малката (тогава на 2 г. 10 мес.) ме посреща ухилено на вратата след работа и казва "мамо, имаш една тайна...", навеждам се да я целуна, а тя ми шепне на ухото "кошница е и вътре е тайната, едно такова подаръкче, много е хубаво". баща ѝ гузно дотърча и се спогледаха, а тя цяла седмица не спря да повтаря, че мама има тайна. ясно беше, че са купили подарък заедно, но тя устоя и не издаде тайната - страхотно бижу в малка кошничка, беше толкова горда със себе си като ми я връчи сутринта на празника.

# 28
Нека си направим една ведра, мила, хубава тема, а?

Поредната, то тук няма друг тип теми, форума е сссупер!  yes

# 29
Да, супер темичка..  bouquet
Дори не мога да се замисля, защото имам случка от преди час..
Разхождаме се заедно из Несебър и изведнъж той се обръща и изчезва, като ми казва да изчакам..
След 5 мин се появи с 8 (!) диска на АББА - пълната колекция..
Знае, че с моите приятелки много ги обичаме и винаги се забавляваме и пеем с глас на техните песни..))
П.С - а като разбра, че обожавам "Мама Миа" - каза, че е запазил билети за мюзикълът в Хамбург през Октомври.
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт