Помощ за ендокринолог, Варна

  • 317
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 51
Здравейте, мили дами!
От няколко години навлизам в менопауза и животът ми е ад.Имам всички възможни оплаквания и личният ми лекар и гинеколожката ми ме насочиха към ендокринолог.До сега не бях посещавала и нямам направени изследвания.
Изключително разочарована съм, не съм очаквала, че толкова хвалена докторка ще бъде крайно нелюбезна и неотзивчива.. Може би , защото бях записана за последен час преди почивните дни, тя ужасно бързаше да ме изгони…
Миналата седмица бях на преглед при прехвален ендокринолог в гр.Варна, не съм от града и пътувах до там специално заради прегледа, за жалост той продължи около 4мин.Освен ужасното отношение и допълнителното заплащане, което изиска, докторката отказа да ме прегледа с ехограф, защото била сигурна, че нищо ми няма.След като изслуша част от оплакванията ми, тъй като ме прекъсна, ми назначи изследване на TSH , FT3, FT4 и витамин Д.Каза ми, че ако някой от резултатите е извън нормата да и се обадя, ако не - значи всичко е наред.
Мои близки твърдят, че за да е всичко наред хормоните трябва да са оптимални и не било достатъчно да са в нормата.
Мисля да посетя друг специалист.Бихте ли ми препоръчали някой, който наистина ще ми обърне внимание?Дори и да не работи по здравна каса съм склонна да го посетя, наистина имам нужда някой да ми помогне, не се чувствам добре - който е преминал през това ще ме разбере. 😞
Благодаря, че ме изчетохте 🥰

# 1
  • Melmak
  • Мнения: 3 424
Здравей, разбирам те. Много пъти съм била на ендокринолог и отношението ми е познато.

Има голяма тема за ендокринолозите, поне за София има. Ти в кой град търсиш?

Аз не смея да препоръчам. Потърси голямата тема и се зачети, като цяло добри специалисти са 1 на милион. Sad

# 2
  • Мнения: 51
Здравей, разбирам те. Много пъти съм била на ендокринолог и отношението ми е познато.

Има голяма тема за ендокринолозите, поне за София има. Ти в кой град търсиш?

Аз не смея да препоръчам. Потърси голямата тема и се зачети, като цяло добри специалисти са 1 на милион. Sad
Благодаря 🤗
Търся за Варна

# 3
  • Мнения: 253
Скоро и аз посетих за първи път ендокринолог заради съмнения за проблем с щитовидната жлеза. Аз живея във Варна и ходих при доктор Гергана Градева в ДКЦ 5. Работи със здравна каса, като може да запазите час и през супердок.
Много е мила и преглежда обстойно и съм много доволна. Ще ви прегледа и с ехограф, не мисля, че въобще би отказала подобно нещо. При мен и двата пъти ме гледа с ехограф, пусна ми и изследвания по здравна каса. Нямам обаче база за сравнение, а при мен за щастие не се наложи лечение и т.н.

# 4
  • Мнения: 488
Аз бях направила онлайн консултация с един ендокринолог от Варна. Онлайн, защото исках да покажа само резултати, а и не съм от града.

https://superdoc.bg/lekar/d-r-artin-magardichyan-4659

Общи условия

Активация на акаунт