Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 25

• 65 028
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • I want it all and I want it now.
Данните се продават.
Затова внимавайте къде си давате  имената и телефоните  Peace

# 676
Днес регистрирах още 8 кода и НИЩО #Cussing out
или иначе казано 24:0 за Милка и съм на път да се откажа!

# 677
  • София
Хубаво си продават милка продуктите , браво за идеята . Миналия месец 0 купени шоколада милка , този месец 15 вече Simple Smileнаграда  обаче няма .  Дано до края поне флашка целна .  Липсва ми играта на нескафе без кодове , а само с телефонен номер .  Grinning

# 678
Хубаво си продават милка продуктите , браво за идеята . Миналия месец 0 купени шоколада милка , този месец 15 вече Simple Smileнаграда  обаче няма . 
При мен по-лошо, купувам от новите кексчета с шоколад на Милка  Crazy
С парите до сега да си бях купила 2 флашки!

# 679
Най-сетне флашка от Милка. В 5.54. Сега продължава борбата за телефон. Хладилника прелива от шоколад:-)

# 680
  • Варна
Най-сетне флашка от Милка. В 5.54. Сега продължава борбата за телефон. Хладилника прелива от шоколад:-)
И аз въвеждах по същото време, явно си е до късмет. Честито Hug

# 681
mimsim,след като казват вие се свързахте с.............. ,изчаках малко и ми вдигна една жена и така се свързах. #2gunfire #2gunfire
Благодаря ти много за инфото, аз направо им блокирах номера да не ми звънят Wink

# 682
  • Sofia, Младост 3
Сега получих мейл, че печеля ваучер на стойност 100 лв за избрана почивка от мен от vsichkioferti.com . Първоначално се зарадвах, но пише , че мога да избирам ваучери от друг сайт- niamavreme , а там няма почивки в България  Sad Мен малко ме е страх да пътувам по чужбина с ваучери ... Има ли някой , печелил от тази томбола миналите пъти, да разкаже всичко наред ли е било ?

# 683
  • София
Как да няма почивки в България - май само за България е този сайт? Или гледам друг сайт?  newsm78
http://niamavreme.bg/browse.html

# 684
  • Sofia, Младост 3
Да, видях и аз, но в мейла има линк за избор и той води само към тези оферти на сайта, които са за колективно пазаруване. А те са общо 5, само в Гърция и са адскиии скъпи, трябва четворно доплащане  Laughing Тоест, не съм спечелила, искат да си продадат ваучерите просто  Laughing

# 685
  • при късмета
Свържи се със сайта и попитай за конкретните условия на ваучера. Ти спечели от седмичния въпрос ли?
Тав не пише ли в началото "Отговори на въпроса и спечели почивка по избор на стойност 100лв"Да са си обявили коректно условията

# 686
Момичета, пазите ли непечелившите опаковки от Милка? Вече се чудя къде да ги събирам ooooh! Днес накупих от промоционалните в Кауфланд и пак нищо. Tired

# 687
На вратата ми имаше лепната бележка от Тип-Топ за раница. Сигурно от кафето са започнали да ги разнасят.

# 688
Момичета, пазите ли непечелившите опаковки от Милка? Вече се чудя къде да ги събирам ooooh! Днес накупих от промоционалните в Кауфланд и пак нищо. Tired
Пази ги. Искат ги като донесат наградата. Аз в тази игра не участвам , защото в близките магазини няма опаковки с кодове, а не ми се обикаля целия град да търся. Но като играх за дъска и възглавница, ми ги искаха.  Peace

# 689
15:0 за милка, 7 от които са през нощта и нищо - на път съм и аз да се откажа

Общи условия

Активация на акаунт