Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 157
  • 720
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте! Много мислих дали и аз да разкажа за моя опит с една от гореспоменатите гледачки. По принцип не изказвам мнения по форумите, но в случая реших да го направя, защото си дадох, както се казва, и последните пари на Искра от с. Бистрица, първо за пътните, после и на нея. Тази жена такива си ги наглася и измисля, че не може повече. Попитах я за болест на мой близък, тя каза "В никакъв случай. Не, не е това. Ако е то щях да го видя. Не, няма нищо такова. Само временно неразположение. Не се тревожи" Точно на следващия ден моят близък ми се обади и потвърди, че е това за което се опасявахме. Колкото до мен- тя ме увери и каза, че е 100 % сигурна, че ще ме приемат еди къде си и ще работя еди какво си и много бързо ще се издигна в кариерата точно защото съм по-голяма ( аз съм на 29) от другите кандидати. Е, месец след това кандидатствах. Издържах всички изпити с почти максималния брои точки, като в две от дисциплините бях с втори резултат, от 48 кандидата! и само чаках класирането, защото по бал влизах, но... 1 час преди класирането ме извикаха и ми казаха, че ме махат от класирането. Като попитах защо след много увъртане ми казаха, че заради възрастта не искат да ме приемат. Другото което ми каза бяха само общи приказки, които всеки по-наблюдателен, който не е "гледачка" може да каже. Като например, че не съм омъжена. Еми, това е очевидно, защото нямам пръстен. И няколко пъти ми казваше, че имам или брат или сестра. Или или и аз мога да го научкам,ако не е едното ще е другото. Пълни лъжи. Много съм разочарована, защото си дадох всичките пари за малко лъч светлина, а тя така да лъже.Не мога и не искам да давам съвет на никого, но казвам, че тази жена нищо не ми позна. Всеки сам да си направи изводите.

# 136
Ani22,и аз ходих лично при нея, пари за път, за гледането...на вятъра. Много пъти съм казвала за нея, че говори страшно много и няма как сред всичките й приказки да не налучка нещо..при мен говореше дори противоположни неща, на това, което е. Тогава щях да започвам работа и ми каза, че е супер и много ще съм доволна..да, ама никак не бях доволна, затова се махнах след няколко дни даже. В общи линии общи приказки и прогнози, валидни за всеки човек.. ще пътуваш, ще имаш късмет и тем подобни.

# 137
Ani22,и аз ходих лично при нея, пари за път, за гледането...на вятъра. Много пъти съм казвала за нея, че говори страшно много и няма как сред всичките й приказки да не налучка нещо..при мен говореше дори противоположни неща, на това, което е. Тогава щях да започвам работа и ми каза, че е супер и много ще съм доволна..да, ама никак не бях доволна, затова се махнах след няколко дни даже. В общи линии общи приказки и прогнози, валидни за всеки човек.. ще пътуваш, ще имаш късмет и тем подобни.
И при мен същата работа.Пълни глупости.

# 138
аз пак ще ви досаждам с изтъркания си въпрос , но Емилия появи ли се ??? просто от всички само тя и Цеца ми познаха неща , които се сбъднаха  , и затова съм се спряла на тях.а пък за момента не съм в София , няма как да отида при Цеца.затова Емилия ми беше спешна , но къде е тя ??? Confused Cry

Беше в болница и затова я няма. Като се възстанови ще се появи Simple Smile

# 139
  • София

Ама споделете нещо конкретно де.....Познал, непознал, колко пари взел.... [/color]

Какво да споделят, като познаваемост едва ли има.
За мен ''астролог и страхотен" ми звучи като "врачка и страхотна". Всеки е чувал, ама не познава такъв. Wink

Досега тези с дата на раждане и външност не са ми налучквали конкретни неща.... Някак имам чувството, че при мен гадаят по някакви стереотипи за външност и зодия, които обаче сякаш не са точно за мен...

Не само при теб е така. Започват да "гледат" на зодии, нумерологии и следствието е манджа с грозде.  Или психологични препоръки.Не случайно се смеехме, че и кръвна група искат.   Peace

# 140
Аз не съм съгласна, че няма страхотни астролози. Даже въобще не съм съгласна да се сравнява астрология с врачуване. Мисля, че са на светлинни години, няма смисъл да обяснявам разликите, който е ходил на астролог знае.

# 141
  • София
Доста от ходилите на астролог знаят...че в последствие нищо от предреченото не се случва. Peace

# 142
Доста от ходилите на астролог знаят...че в последствие нищо от предреченото не се случва. Peace

При мен пък се случва, дори с точна дата и съответното събитие. Зависи кой при кого ходи, аз давам доста пари, но всичко си върви по хороскопа засега. То понеже на врачките прогнозите имат сбъдваемост... да де,имат такива от сорта "ще срещнеш стар приятел", "ще пътуваш"..всеки да си дава парите където иска, аз съм доволна от една гледачка, която не се коментира тук и за мен тя познава. Въпроса беше, че врачуването и астрологията са две коренно различни сфери.

# 143
Е при мен се случи едно, но пък останалото-нищо и половина-може би защото зависи и от мен... Wink

# 144
За София дали можете да препоръчате някого ако има правили ритуал за намиране на желана работа от вас. Разбира се и цената да е приемлива. Идеи newsm78

# 145
Момичета какво да направя ?
Не върви нищо в къщи .. прекратиха ме от работа , нямаме пари , постоянно някой се разболява .. не знам вече ..
.. Преди месец забелязах ,че  до врата се появи една саксия с цвете и до него едно шише вода .. Не се бях замислила ,че може да има някакво значение , въпреки ,че се появи от нищото ..
Днес реших да погледна цветето е увяхнало ,а бутилката я няма .. наоколо няма човек дето да дойде и да ги остави  Rolling Eyes ..
Аз понеже съм си в къщи се щях да забележа. Явно е оставена вечерта  Rolling Eyes .. Знам ,че има хора дето не ни мислят доброто ,на мен и приятеля ми .. и са способни на такива неща - да правят магии ..
Искам да я махна, но не знам дали няма да ми донесе някоя беля на главата .. Пък съм и бременна, и това ме притеснява малко

Мислех да я хвърля в кофата , а после се сетих да я хвърля в реката ,наблизо до нас.
Може и да греша и да няма нищо , но ако я махна ще съм по спокойна.
Помагайте  Praynig

# 146
Идете на църква и искайте да ви се прочете молитва за здраве!

# 147
       Да споделя за Емилия от Пиротска, като цяло описа настоящето без подпитване. Не беше нужно нищо да питам. За сега се сбъдна една от прогнозите й относно работата ми. Очавам до 2 -3 месеца някои от другите й прогнози.  Simple Smile и ще пиша.

# 148
Не пиша често тук, но се сетих за това, че някой преди време беше призовал утре всички да се помолим за България!
Разбира се, веднага се намери някой който да опонира с: "аз като искам ще си се помоля, защо трябва някой друг да ме призовава..."
Разсъждавах върху това и си мислех, че този призив е много хубав, защото общата молитва има огромна сила. Особено когато е за нещо или някой друг, а не за себе си!
Но си мислех и друго, колко от Вас ходейки по гледачки са им задавали въпрос за България??? Или всеки пита и се интересува само за себе си и за своите близки?
Ние всички сме свързани, може би не директно, но...
Нищо не пречи на всеки един от нас, утре да отправи искрена молитва за България!

# 149
Разбира се! Радвам се, че ще се помолим заедно!!!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт