Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 771
  • 720
  •   1
Отговори
# 345
Да, въпросът е много интересен.  Аз също съм мислила по него. 

# 346
е,това е много интересно- не си чела,просто знаеш. И пак се връщаме на оново,което казах за връзката между знанието и голямата уста.
Нека,ако имаш още да кажеш по въпроса за уловеното знание,да минете на лични,че не искам да ми изкача темата с нова отговори и да чета лаишки обяснения. Съжалявам,ако съм груба

за това,което говориш ,хората медитират с години и пак няма щастието да "знаят",ама ти явно си от друго тесто.Не ми се спори,просто не ми се четат повече половинчати твърдения,изречени с твърда убеденост

# 347
Да, една от ясновидките ми го обясни, защо знам и съм толкова убедена за доста неща, защото съм стара душа Mr. Green Wink
твой избор е да вярваш и да приемаш каквото и както прецениш, в случая дали нещо е истина или не

# 348
  • Sofia
Това астрологията за мен са чисти шменти-капели. Нагаждане на нещата и разните му там тълкувания спрямо планети, ъгли, транзити и т.н. до края на света.... Освен това, има отделна тема за астрология, където "знаещите,много челите и посветените" могат свободно да си я бистрят. Тук е за врачки и най-вече сбъдваемост/несбъдваемост на прогнозите им в бъдещето. Само хабите място и влизате в излишни полемики в темата, но явно само тук си намирате публика и да се докажете колко сте велики в псевдо науката астрология.

Цеца - посредствено представяне последния път. Недобро впечатление ми прави с това,че пуска телевизора без звук,само с картина, докато тече гледането. Сякаш между другото се занимава с теб, а хвърля по едно око на екрана. Малко е смъкнала тарифата-кафе и карти-10лв общо.

# 349
Това астрологията за мен са чисти шменти-капели. Нагаждане на нещата и разните му там тълкувания спрямо планети, ъгли, транзити и т.н. до края на света.... Освен това, има отделна тема за астрология, където "знаещите,много челите и посветените" могат свободно да си я бистрят. Тук е за врачки и най-вече сбъдваемост/несбъдваемост на прогнозите им в бъдещето. Само хабите място и влизате в излишни полемики в темата, но явно само тук си намирате публика и да се докажете колко сте велики в псевдо науката астрология.

Цеца - посредствено представяне последния път. Недобро впечатление ми прави с това,че пуска телевизора без звук,само с картина, докато тече гледането. Сякаш между другото се занимава с теб, а хвърля по едно око на екрана. Малко е смъкнала тарифата-кафе и карти-10лв общо.

А предложи ли ти да ти развали някоя завързана магия или да ти отключи късмета?

# 350
  • София

Абсолютно подкрепям горното!!! Не веднъж съм пускала линкове към абсолютната несбъдваемост при астрологията и защо това е така. Който се е интересувал го е прочел, а и в нета има достатъчно материал. Самият факт, че никъде по света няма университет по астрология говори ясно , че не е никаква наука. От тук нататък - всеки със своите вярвания.
Проблемът в тази тема е, че хора изгонени и досадили на всички в други форуми започват да се изживяват като месии в тази. #Crazy Нещо като енергийни вампири, да ме прощават вампирите за сравнението. Wink Wink Wink То не бяха религиозни фанатици, най-различни "знаещи и посветени", абе, ум да зайде на човек. Не веднъж и Татти се е намесвал заради щуротиите.....
А хора, които наистина могат да помогнат на темата, мълчат..... Разбираемо защо.
Позволявам си да копирам мнение от друг форум, явно на никого не му се пише поради споменатите причини тук.

Жена
Русе

puffy2307
Re: Препоръчайте ми Гадател/ка !
♥0 пт, 04 юли 2014, 16:24   #1 

В Русе знам за Яким  Михайлов (намира се зад съдебната палата в града, на центъра), моя приятелка ходи и е доволна. Румяна Ковачева е другата в Русе, за която съм чувала. Казват, че са добри! Късмет  Smile Някаква жена в с.Бисерци, обл. Разград мисля, че е, туркиня била и на коран четяла, магии разваляла. Не съм ходила и не знам колко познават, но мои познати са ходили при нея. Тя е възрастна и познавала. Хора от цяла България ходели при нея. Ако съм ти била полезна с нещо, ще се радвам Hug

Жена

Tahana Новак
♥0 нд, 21 сеп 2014, 00:02   #5 
Цитирай
Аз отворих нова тема преди за денонощни импулсни телефони на ясновидки, предаване Феномени и т.н., дадох по тях много пари - чети в темата.... Но попаднах на много добра ясновидка в Монтана! Била настръхнала от това, че говори ми сякаш ме познава. Гадае на кафе и каквото ти каже - това е! Задаваш й и въпрос и тя ти отговаря! Телефонът й е 0888719886 и се казва Таня! Ще останеш много доволна!

# 351
Момичета,някой да има мнение за:
http://yogamandala.net/team-member/silvia-petrova/
Благодаря!

# 352

Жена

Tahana Новак
Цитирай
Аз отворих нова тема преди за денонощни импулсни телефони на ясновидки, предаване Феномени и т.н., дадох по тях много пари - чети в темата.... Но попаднах на много добра ясновидка в Монтана! Била настръхнала от това, че говори ми сякаш ме познава. Гадае на кафе и каквото ти каже - това е! Задаваш й и въпрос и тя ти отговаря! Телефонът й е 0888719886 и се казва Таня! Ще останеш много доволна!

Я пак #Crazy

# 353
Mayya1, благодаря ти за информацията.
Между другото тези дни се сетих за Пепа от Хаджи Димитър, като бях при нея миналата година ми каза, че след една година ще имам мое жилище, апартамент, а след години и къща. Честно казано изобщо не и повярвах, защото нямам пари за апартамент, но предсказанието и вече е факт, в къщата на родителите ми вдигнахме още един етаж, който е само за мен..... Да, може да се каже, че е и като апартамент. Странно е, защото от Пепа съм доволна като познаваемост единствено за настояще, но ето изненада ме. Това е, мили дами, сетих се и реших да го споделя. Да сте живи и здрави.

# 354
Дам, астрологията не е за всеки, сложна е, и изисква определен тип мислене/ математическо/, както и много четене, труд и опит....не всеки прочел 2-3 книги, изкарал някой курс, и хоп нарекъл себе си астролог.
Както не веднъж съм казвала/ писала, всеки си заслувжава ясновидеца и астролога, намира тези, които са на неговото ниво и път на развитие.
Написаното, лично от мен, беше с цел да ви помогне , и разберете, че ясновидците не са решението на вашите проблеми, всичко това зависи само и единствено от вас. Вие сте отговорни за себе си, живота и съдбата, която имате и водите. От вас зависи дали ще промените нещо, кое и как, има достатъчно техники за самоусъвършенстване. От вас зависи да се запитате не само какво , но и ЗАЩО ви се случва, и ако откриете причината, т.е. урока, на който идва да ви найчи, ще намерите и решението....но както казах, няма как някой от 1 клас да разбере материал от 5 клас.......ясновидците са, за да ви помогнат да се ориентирате, ако сте загубили посоката, но те не носят отговорност за вашите избори, не те могат да ви решат проблемите, а само вие, и единствено вие, никой друг....
Междудругото астрологията може да ви каже дали сте склонни към направата на магии, т.е. дали ще ви правят такива, дали ще ги откривате и дали ще ви ги развалят....знам го от астролог, знам и коя планета го показва Mr. Greenастрологията е велика наука, но не е за всеки.
 Информацията от двете ясновидки, с които се консултирам почти винаги се припокрива на 90% с тази на използваният от мен астролог, само за 2 нежизненоважни за мен неща, има разминаване.
Ако човек почете, поработи над себе си, може да си спести и време, и нерви и пари в търсене на поредният продавач на надежда.
Както съм писала, от години си използвам услугите на 2 ясновидки и един астролог.
Понякога отивам при някой различен, за да проверя дали ще микажат нещо ново.......както казва едната ясновидка, много добре се познаваме, чисто енергийно.

# 355
Както съм писала, от години си използвам услугите на 2 ясновидки
Добър ден Aniram! Тази тема е споделяне мнения и опит за ясновидци! Би ли ни споделила за твоите две ясновидки?!
Благодаря!

# 356
Някакво ново попадение от Варна? А някой ходил ли е при Айше от Добрич? Спешно някой да каже добра ясновидка от Варна, моля ви

# 357

Жена

Tahana Новак
Цитирай

Я пак #Crazy

И този феномен колко взима и гадае ли по телефона?

# 358
  • Sofia
Aniram (Ani27) , няма нужда нужда темата от твоята "помощ", натрапване на астрологията и поуки. От години се вмъкваш тук да убеждаваш в твоите виждания под предтекст,че помагаш. Също и да изтъкнеш, че не всички са дорасли за това. В такъв случай си намери по-извисена публика и на ниво, пред която да се величаеш и не се хаби. Всеки сам ще прецени в какво да/ не вярва.
А за да не е включването ти в темата лишено от смисъл, редно е да споделиш на кои врачки си се доверила и на опита си с тях. Нещо, което след няколко подканяния на съфорумки ти не направи... защо ли?

Bad fever, 
Да,Цецка заръча още посещения при нея след установяване на магия с цел развалянето й. За пари не каза нищо, но явно планира да е част от изненадата.  Wink Засега се въздържам.

# 359
Моля, ако някой знае за ясновидец от Варна, на който може да се разчита, ще бъда благодарна за координати, касае се за разкриване на кражба.

Общи условия

Активация на акаунт