Ясновидци/врачки - тема 25

• 213 783
  • 720
  •   1
Отговори
# 375
Не, не бих, пиша по-отдавана от повечето от вас, и от теб Wink
Личен избор е дали да пиша или-не, просто, на който не му харесва да не ме чете.
Личен избор е и какво да пиша и да споделям, визирах ясновидците, с които се консултирам редовно

Да, ясно, че е личен избор! Въпросът ми беше защо пишеш, като не искаш да споделиш нищо???
Напротив, споделих каквото прецених, че желая да споделя, друг е въпроса как ти го възприемаш и дали на теб ти изнася и ти върши работа.
Споделих, че съм ходеила веднъж при Цеца, че по мое мнение има познаваемост, но не бих я посетила втори път, усещането ми за нея е, че не е мой ясновидец.....ти както искаш го приемай.
Споделих, че Валерия Христова ме е научила на много ценен урок и въпреки, че не ми позна/ за моя радост/, за едно събитие, с удоволствие бих я посетила отново, когато реши да приема, харесвам я. Писала съм, че съм ходила веднъж и при Латина, и заа мнението ми за нея.....споделям само каквото преценя и реша, както и останалите в темата. Това, че има разминаване в твоите очаквания за това какво да с епише в темата и моите споделяния си е твой проблем.... Mr. Green
Примерът с Цеца и валерия Христова е показателен, колко различни критерии имат хората за добър ясновидец, аз харесвам непознал ясновидец, но полезен ми по друг начин и ми дал ценен урок, а не позналия Wink

# 376
Привет момичета, наваксах с темите и аз!! Обиколих доста от нашите звезди тук, поне 20тина май, ще седна в най-скоро време да нахвърлям по някое изречение за всеки, общо взето ГОЛЯМА познаваемост към то днешна дата от никой не бих казала, че имам!! Преди 2 години почнах да ги обикалям с разбито сърце, разделихме се с моето момче, уж цветя и рози, ритуали за събиране, нищо!! Както и да е, минаха тези ми драми, ма и никой нов не се появи, ни дете - ни коте, както всички предсказаха!! Но...за да не дрънкам празни приказки, ще препрочета всичко изписано и ще споделя!! По спомени само Ели Маринова беше категорична и Химия, че не е моя човек и няма да се съберем!! За ВСИЧКИ ще имам мъж и дете, само че, както съм казвала и друг път, на 44 не знам точно как ще стане....здрава и права съм, пък а дано!! Имам частен бизнес, бутик, който всички казваха, да не затварям, а баба ви Шеки от Рударци единствена каза "Ти сама ще го затвориш"!! Е, края на 9 свалям кепенците!!
Днес отивам при Валери Начев, за първи път, с големи надежди!! А и имам нужда от дозата си розов прах за известно време, че всичко е с краката нагоре!! Дано си заслужава!!

# 377
  • София
Личен избор е дали да пиша или-не, просто, на който не му харесва да не ме чете.
Личен избор е и какво да пиша и да споделям, визирах ясновидците, с които се консултирам редовно

Да, ясно, че е личен избор! Въпросът ми беше защо пишеш, като не искаш да споделиш нищо???
Напротив, споделих каквото прецених, че желая да споделя, друг е въпроса как ти го възприемаш и дали на теб ти изнася и ти върши работа.
Споделих, че съм ходеила веднъж при Цеца, че по мое мнение има познаваемост, но не бих я посетила втори път, усещането ми за нея е, че не е мой ясновидец.....ти както искаш го приемай.
Споделих, че Валерия Христова ме е научила на много ценен урок и въпреки, че не ми позна/ за моя радост/, за едно събитие, с удоволствие бих я посетила отново, когато реши да приема, харесвам я. Писала съм, че съм ходила веднъж и при Латина, и заа мнението ми за нея.....споделям само каквото преценя и реша, както и останалите в темата. Това, че има разминаване в твоите очаквания за това какво да с епише в темата и моите споделяния си е твой проблем.... Mr. Green
Примерът с Цеца и валерия Христова е показателен, колко различни критерии имат хората за добър ясновидец, аз харесвам непознал ясновидец, но полезен ми по друг начин и ми дал ценен урок, а не позналия Wink

Имаше доста като тебе... hahaha hahaha hahaha
Приказки без край... Доста листи изписаха... hahaha hahaha hahaha

# 378

За съжаление, не са доста като мен, иначе темата отдавна щеше да има друга насока Wink.
Аз съм от доволните от ясновидците, не от недоволните Sunglasses, друга отгромна разлика между мен и повечето списващи в темата, както и от теб.......сигурна съм, че колкото и смеещи човечета да сложиш въобще не ти е толкова смешно, желая ти много здраве

# 379
  • София

За съжаление, не са доста като мен, иначе темата отдавна щеше да има друга насока Wink.
Аз съм от доволните от ясновидците, не от недоволните Sunglasses, друга отгромна разлика между мен и повечето списващи в темата, както и от теб.......сигурна съм, че колкото и смеещи човечета да сложиш въобще не ти е толкова смешно, желая ти много здраве

Винаги ми е забавно, а и често много смешно като чета безумия. Joy Joy Joy

# 380

Винаги ми е забавно, а и често много смешно като чета безумия. Joy Joy Joy
А на мен ми е мъчно, че не разбираш и за това се смееш. Още дълго ще си търсеща в тази тема, за съжаление едва ли си  в нея, за забавление....но както е казал народа: каквото човек сам си направи, друг не може.

# 381
Здравейте! Искам да попитам как постъпва един мъдър човек, който знае, че е над другите и е стара душа?
Анирам-ти си жена, която търси одобрение и отчаяно се нуждае от него. Иначе не би следила за всеки пост- има ли? Няма ли? Скучно ти е и си решила да се позабавляваш тук! Форумите на бг мама са хиляди и най-разнообразни-затова всеки избира къде влиза и се съобразява с темата. Знаеш ли темата каква е?
Това, че се опитваш да отговориш на всеки и да се защитиш също говори много за теб, мила!
Не искам да страдаш и да се чувстваш по някакъв начин виновна за това,че си по различна от нас. С удоволствие ще те четем- стига да напишеш интересен случай от дългия си житейски път. Прегръщам те и ти желая открито сърце и повече вяра в хората около теб.

# 382
  • Sofia
Анирам-ти си жена, която търси одобрение и отчаяно се нуждае от него.  Скучно ти е и си решила да се позабавляваш тук! Форумите на бг мама са хиляди и най-разнообразни-затова всеки избира къде влиза и се съобразява с темата. Знаеш ли темата каква е?
Това, че се опитваш да отговориш на всеки и да се защитиш също говори много за теб, мила!
+1
Хора,явно е, че няма да спре. Това й е разтухата в скучния ден, в това намира смисъл- да учи другите, да се доказва и доказва... Без значение в кой форум - където й обърнат внимание че да се  чувства знаеща и значима.
Явно е,че няма да си издаде при кого ходи да се консултира. Нали именно това е целта - да я разпитваме, а тя да мълчи нарочно. От това се чувства гот и от това се храни... жалко е просто,но...
Най-добре е да се игнорира.

# 383
Нищо ново, когато и да вляза в тази тема е едно и също, за съжаление. Вие само едно знаете, дайте ми имена, кой познал, и кой е без пари.
Опитах се да ви дам друга гледна точка, за да намерите, това което търсите така отчаяно.
Всъщност знаех, че няма да ме разберете, но реших да опитам, дори и  заради един, пак ще си е заслужавало. Това и доказва, че не очаквам и не ми е нужно одобрение, аз знам, че повечето нямаше не само да ме разберат, нямаше и да се опитат, което е по-лошото.
Време чак за форумИ нямам, пиша в този, защото е бгМАМА.
На всички ви желая много здраве, ще наминавам да поглеждам има ли промяна

# 384
Добро утро от Варна! Има ли някой информация за Ани от Владиславово! Преди време получих само като име и почти нищо друго.Ще бъда много благодарна.

# 385
Нищо ново, когато и да вляза в тази тема е едно и също, за съжаление. Вие само едно знаете, дайте ми имена, кой познал, и кой е без пари.
Опитах се да ви дам друга гледна точка, за да намерите, това което търсите така отчаяно.
Всъщност знаех, че няма да ме разберете, но реших да опитам, дори и  заради един, пак ще си е заслужавало. Това и доказва, че не очаквам и не ми е нужно одобрение, аз знам, че повечето нямаше не само да ме разберат, нямаше и да се опитат, което е по-лошото.
Време чак за форумИ нямам, пиша в този, защото е бгМАМА.
На всички ви желая много здраве, ще наминавам да поглеждам има ли промяна
Едно не ми е ясно.Ти си стара душа,знаеш много,на друго ниво се намираш,защо ти е да ходиш по ясновидки?Плюс това,ясновидец е човек ,който получава видения относно нещо без помощни средства(снимки,кафе,карти).Интересно ми е от къде 2 ги намери  , като в България след Ванга не съм чувала друга на такова ниво.Участниците в ясновидци ги видяхме.Едната с карти,другата с смс-си ,пари правят само.Може би имат някаква дарба,но покрай това желание за печелене, всичко се размива.На времето при Ванга нямаше  тарифа,ако имаш оставяш ако не ,не ,това е.Сега си записваш час при секретаря/ката и първо те предупреждават" половин час е сеанса 30 лв" За всеки следващ човек за който питаш по20 лв..Ами ако този половин час няма видение какво правим?По склонна съм да вярвам на карти и кафе защото те показват ,без гледащия да е ясновидец.Стига да умееш да ги разчетеш.

# 386
Момичета, бях при Валентин Начев! Настояща ситуация, минало - всичко точно! Без излишни приказки, без подпитвания, разговора тече компактно и приятно!! Смята по малко име и рд  (може да питате за колкото души искате!!), казва няколко думи, докато реди картите си пиеш и кафенцето, после гледа и чашата! За бъдеще - ще докладвам! Припокрива се много с другите врачувания, пък дано и да станат нещата!! "За" съм ако искате да отидете, много е приятен и земен, възпитан, чистичко, абе и се посмяхме даже!! Хайде, отивайте и споделяйте!!

# 387
Момичета, бях при Валентин Начев! Настояща ситуация, минало - всичко точно! Без излишни приказки, без подпитвания, разговора тече компактно и приятно!! Смята по малко име и рд  (може да питате за колкото души искате!!), казва няколко думи, докато реди картите си пиеш и кафенцето, после гледа и чашата! За бъдеще - ще докладвам! Припокрива се много с другите врачувания, пък дано и да станат нещата!! "За" съм ако искате да отидете, много е приятен и земен, възпитан, чистичко, абе и се посмяхме даже!! Хайде, отивайте и споделяйте!!

Здравейте, а въпросният господин гледа ли само на кафе? В София ли се намира и скъп ли е много един сеанс?

# 388
В София е, в центъра, на супер удобно място, на "Триадица" 6, спазва си точно часовете, не се чака, 30 лв е сеанса, откарахме около 40 мин. Преди малко се чухме и по телефона, да уточним нещо, което се присетих и пак беше много отзивчив!! Имаше и друга дама преди мен, от мамите, да се надяваме да сподели и тя!!

# 389
В София е, в центъра, на супер удобно място, на "Триадица" 6, спазва си точно часовете, не се чака, 30 лв е сеанса, откарахме около 40 мин. Преди малко се чухме и по телефона, да уточним нещо, което се присетих и пак беше много отзивчив!! Имаше и друга дама преди мен, от мамите, да се надяваме да сподели и тя!!

Точната фамилия на този Валентин Начев или Начков е? И на какви години е приблизително?

Ще се радвам посетилите го да споделят от трите неща, на които гледа- нумерология, карти и кафе- на кое е най-силен?

Общи условия

Активация на акаунт